Merhaba,
1 senelik bir ilişkim var ve yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum size.
3 hafta önce annem ve ben babamdan dayak yedik. Ben 26 yaşındayım. Sindiremiyorum ve çok üzgünüm. Bunu sevgilime anlatmak istemedim çünkü dile getirmek istemiyorum ve utanıyorum bu durumdan. Sevgilim 3 haftadır ona çok soğuk davrandığımı söyledi ve benimle aşırı soğuk konuşmaya başladı.
Kızlar açıkçası çok yansıtmadığımı düşünmüştüm. Normal şekilde işe gittim, normalce konuşup güldüm ama olabilir, hissetmiş olabilir.
Bunun için ondan özür diledim, davranışlarımın açıklamalarını yaptım ve kesinlikle onunla ilgili bir durum olmadığını ve düzeleceğimi söyledim. Buna rağmen üzerime geldi. Dün arayıp sen başta böyle değildin, gerçek sen şu anki sen mi tarzı konuşmalar yaptı. Ben de en sonunda söyledim. Ve belki hakkım yok ama biraz kızdım ona bunu söylettiği için.
Ve ertesi sabah çok normal davrandı, ben konuşmak istemedim. Çünkü utandım ve kızdım. Kötü hissettim.
Bugün akşama kadar bana yazmadı, ben aradım. Bu süreci ona çok yansıttığımı bu yüzden keyfinin kaçtığını söyledi.
Kızlar gerçekten çok üzgünüm. Gerçekten uzun sürmüş olabilir ama bilmiyorum, kolay bir şey yaşamadım ki. Kendimi değersiz hissettim.
Ne düşünüyorsunuz? Lütfen sert yorumlar yapmayın