• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok utanıyorum :(

narint

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
13
4
3
37
merhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim :((çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm:(((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..

Evliliginde çok mu kötü günler yaşadın? Seni bu kadar mutsuz eden ne?

Esinin senin kiz kardesine bakmasini ondan hoslanmasini hos gorebilecek yapidaysan koyver gitsin. Az empati yapsan faydasini gorursun.

Insan bu, erkek olsun kadin olsun bir baskasindan hoslanabilir anlik. Ama bunu surdurmek de insanin bilinciyle yaptigi bir sey. engel olamiyorum gibi bir savı hic kimseye yakistiramiyorum. Hisler kolayca kayiyorsa evlilik de zaten biten bitmis demektir ve oncelikle halledilmesi gereken husus budur

kalbini dinlesen türk filmi dinlemesen ayrı dert.eşinle iletişimi kopuk yaşayabilirsinde eline kağıt kalem al ve özelliklerini iki sütuna ayır bir sütunda kaynının diğerinde kocanın,lütfen kötü özelliklerini de yaz.öyle ilgi duyduğun için görmezden gelme vardır onun da eksiği,suna da değinmeden edemeyeceğim,sen kaynını akraba olarak tanıyorsun,eşin gibi konumda olsa acaba yine böyle mi olacaktınız.ne kadar insan kör aşık evlendiyse farketmez. çünkü insanın arkadaş hali başka nişanlı hali başka evli hali başkadır her hali de mükemmel olmayabilir.berbat koca ama süper bir baba olur berbat bir baba ama süper bir sevgili olur.bir de o açıdan bakınız.

arkadaşlar kötü yorumlatrı bekliyorum zaten ama umrumda deil..bende biliyorum ne kadar kötü bişey olduğunu..inanın hiçde isteyerek oluşmadı bu duygu..evet evliliğim kötü maddi sıkıntılar..aşimin kahve alışkanlığı..ilgisizliği..gece 12de eve gelmesi..hep yanlız olmam ..çalışıyorum..eve gidiyorum yok..kahvede geliyo uyumus oluyorum..yatağımızda bile uyumaz hep tvnın karşısında o aptal futbol programalrını izler uyur 3 de 4 de gelir yatağa..dışarı cıkarmaz hep kalabalıktır heryer şimdi cekilmez..para yok nereye gidelim..falan filan..

Back
X