• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok utanıyorum :(

merhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim :KK43:(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm:KK43:((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..

Şeytanın hep yanında seni dürtüklüyor.... Sınav veriyosun...Telkin ver kendine, namaz kıl, ayet, hadisler oku...

Bosan o zaman bu kadar yankilaniyorsun ilgisizliginden..

2015-01-05-18-15-43-1685005675.webp

Etme eyleme
İnsallahh bu düşüncenden kurtulursun..

arkadaşlar kötü yorumlatrı bekliyorum zaten ama umrumda deil..bende biliyorum ne kadar kötü bişey olduğunu..inanın hiçde isteyerek oluşmadı bu duygu..evet evliliğim kötü maddi sıkıntılar..aşimin kahve alışkanlığı..ilgisizliği..gece 12de eve gelmesi..hep yanlız olmam ..çalışıyorum..eve gidiyorum yok..kahvede geliyo uyumus oluyorum..yatağımızda bile uyumaz hep tvnın karşısında o aptal futbol programalrını izler uyur 3 de 4 de gelir yatağa..dışarı cıkarmaz hep kalabalıktır heryer şimdi cekilmez..para yok nereye gidelim..falan filan..

Tamamda mutlu degilsen bosan niye adamin kardesine yaniyorsun

maddi imkansızşıktan yakınıyosun ama kaynın ne iş yapıyo? işi iyi olduğu için mi ona ilgi duymaya başladın?

kocayı boşa kaynıyı al derim :D :D

babam yok..abilerim evli annemde yaşlı ve küçük abimle kalıyo..hep söylüyorum boşanmak istediğimi ama istemiyorlar..bişe olmaz düzelir..sabret..sahip cıkan olsa coktan boşanmıştım..

merhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim :KK43:(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm:KK43:((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..

Tövbeler olsun !

Togbe bismillah ..Allah im sen koru

Arkadasim ben kaynimla sakalaşir gulerim… eger o sana guluyorsa saklasiyorsa sana ilgi duydugu anlamina gelmez canim..
CoK igrenc bir dusunce bu lutfen aklini basina a. .

amanın s..çtı cafer bez getir

şaka bi yana

bence evliliğindeki sorunlar, eşinin ilgisizliği falan bence seni bu duruma itiyor yani onun yerinde kaynın değil başkasıda olsa etkilenecektin, çünkü eşin kadın olduğunu hissettirmiyor anladığım kadarıyla.

bol bol ayetel kürsi oku günaha girmekten ve kötü düşücelerde Allah ın izniyle uzak kalırsın

Senin gibileri yuzunden insanlara guvenemez olduk. Bence ortaligi karistirmak icin actin konuyu yani ins oyledir

evlenmeden önce de ilgin varmıydı.. ilginç olmuş. neyse artık boşanır kardeşiyle evlenirsin madem aşıksın :))

Bacim sen bihterle behlulu cok izledin herelde.bunu bi erkek olarak yazilsaydi vay sapik se...siz yengesine yan gozle bakmis denirdi kusura bakma ama bunlar senin icinde gecerli ask hayatinda sana iyi rezil olmalar baaaaaayyy

Back
X