cok utaniyoruumm.. nasil yapiliyor lutfen cvp

Gmznzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
220
0
26
Bursa
Merhaba arkadaslar. 5aylik hamileyim. Bikini temizligimi hamileligin basindan beri tiras basligiyla yapiyorum.ama artik yapamiyorum.oncesindr agda kullaniyordm.artik biktim. Bir agda salonundan randevu aldim.ama utaniyorum. Nasil yapiyorlar. Cok acir mi? Ne kadar uzunlukta olmasi lazim

Merhaba Canım...hiç korkulacak bişey yok ben lazer yaptırdım kurtuldum ama lazerden önce kuaförde yaptırıyordum..fakat uzunlarsa kesip gitmeni tavsiye ediyorum cok uzun da bırakma kısada bırakma koltuk altı tüylerini ne kadar boyutta aldırıyorsan o da aynı olsun..baya bi temizliyorlar her yerini:D hatta başta demiştim noluyor diye fakat eli hafif birine gitmeni tavsiye ederim..yoksa ters çekip falan morarta biliyorlar

bunda korkulacak yada utanılacak bişey yok tatlım, üstelik sen 2 cansın.. elbette git bir yere. Hamile old ilaç alma ağrı kesici falan ama ben emla krem kullanıyorum. Uyuşması için... Çok az canın yanar o şekilde.

allah huzurla kuzunu kucağına almayı nasip etsin...

Merhaba Canım...hiç korkulacak bişey yok ben lazer yaptırdım kurtuldum ama lazerden önce kuaförde yaptırıyordum..fakat uzunlarsa kesip gitmeni tavsiye ediyorum cok uzun da bırakma kısada bırakma koltuk altı tüylerini ne kadar boyutta aldırıyorsan o da aynı olsun..baya bi temizliyorlar her yerini:D hatta başta demiştim noluyor diye fakat eli hafif birine gitmeni tavsiye ederim..yoksa ters çekip falan morarta biliyorlar

Koku belli oluyorsa sorun olmaz dedi. Rahat edemiyosan gel dedi. Ben koltukaltimi cok kisayken dahi temizlerim. Baktigimda hic belli olmuyor.bakalim gidicm.. ikk defa gidicem eli nasil bilmiyorum :) bide afedersiniz tamamen acip yatiliyor mu nasil oluyor?

bunda korkulacak yada utanılacak bişey yok tatlım, üstelik sen 2 cansın.. elbette git bir yere. Hamile old ilaç alma ağrı kesici falan ama ben emla krem kullanıyorum. Uyuşması için... Çok az canın yanar o şekilde.

allah huzurla kuzunu kucağına almayı nasip etsin...

Emla hamilelikte sakincaliymis ama oyle duymustum.. orayi acmaya utaniyorum.. tesekjur ederim amin ins saglikla gelir.

Back
X