Çok uygun fiyatlar !!!

changing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
5.578
53
163
İstanbul
$Resim 003.webp $Resim 002.webp

gerçek deri, çok tatlı bir yeşil.
37 numara
20 lira

$Resim 005.webp

37 numara
20 lira

ayakta duruşunu görebilmem mümkün mü? bu arada kalıbı nasıl ,normalde daha çok 37 giysemde ,bazen 38 e sığabiliyor ayacıklarım kalıbı dar ise :34: bu arada hayırlı satışlar dilerim..

kalıbı dar değil canım malesef, ben de %90 37 giyiyorum, bu ayakkabı bana geniş geliyor, 38'e daha uygun. bana hediye gelmişti , değiştirme fırsatım olmadı,hatta ayakkabıcıya götürdüm küçülebilir mi diye,yapamam dedi. 1 kere giydim sadece,vermeye de kıyamadım. Yani sana da geniş gelecektir muhtemelen canım. istanbuldaysan özelden nerde olduğumu yazayım yolun düşerse dene istersen :31:

kalıbı dar değil canım malesef, ben de %90 37 giyiyorum, bu ayakkabı bana geniş geliyor, 38'e daha uygun. bana hediye gelmişti , değiştirme fırsatım olmadı,hatta ayakkabıcıya götürdüm küçülebilir mi diye,yapamam dedi. 1 kere giydim sadece,vermeye de kıyamadım. Yani sana da geniş gelecektir muhtemelen canım. istanbuldaysan özelden nerde olduğumu yazayım yolun düşerse dene istersen :31:

haklısın ,muhtemelen bana da büyük gelecektir...İzmir deyim ben :23:

ayakkabılar hala yeni sahiplerini beklemekteler, fiyatlar da çok uygun. hepsi tertemiz,birileri alsın faydalansın,benim de elimden çıksın istiyorum :31:
birden fazla alımlarda pazarlık payı vardır :31:

Son düzenleme:
Back
X