Çok uykum geliyor arkadaşlar.

berrin5910

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
25
0
86
45
Tekirdağ
6 haftalık hamileyim ve çalışıyorum fakat o kadar çok uykum geliyorki çalışmakta çok zorlanıyorum hep aklım uykuda işimde hesap kitapla ilgili bir hata yapmaktan korkuyorum artık. Geceleride erkenden yatıyorum ama bitmek bilmeyen uykularım var.Hamilelikte bu uykular ne zaman son buluyor. yoksa 9 ay böylemi devam edicek.

sağlıklı hamilelikler önce......benimde ilk haftalarda sen gibi uykularım çok ama meraklanma 12.haftadan sonra daha hafifliyor....uykunun sebebi hcg hormonunun bu haftaya kadar yükselişi...12.haftadan sonra azaldığı için uykunda bir nebze azalacaktır....ama tamamen geçmesini bekleme:)

yaaaaa korktum sımı ben ya bende hıc okadr uyku belırtısı yok ama yoksa dıs gebelıkmı benımkısı ya kafama taktım sımdı arkadaslar bende sadece goguslerım sızlyo ve kasnyo bıde bel agrısıyla karın agrısı cok sıddetlı degıldı normal bunlar olyo mıyde bulantımda yok bende 5haftalık hamısım yaaaaaaa kafam karıstı banada bı yorum yapın y a

Canım endişelenme kimi hamilelerde uyku yapıyor kimilerinde yapmıyor, kimilerinde de mide bulantısı oluyor mesela bende ilk aylarda uyku yaptı ama hiç mide bulantım yoktu, bende senin gibi korkmuştum çünkü uyku dışında hiç bir belirtim yoktu ama şimdi 24 haftalık hamileyim allaha şükür herşey yolunda. sizede rahat bir hamilelik dönemi geçirmenizi diliyorum sevgiler;a.s.

Merhaba kızlar ben 6 haftalık hamileyim en başından beri uykum çok geliyor iş yerinde baygın baygın bakıyorum son 3-4 gündür mide bulantısı,kusma ve öğürme var perişanlık yani yokmu bir çaresi böyle dayanamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…