1.5 aylık bir kızım var. arada birkaç günde bir kızım huysuzlanıyor ağlıyor memede kalmak istiyor sıkınıyor falan klasik şeyler ama onun dışında genelde emip uyuyor.bugün mesela hep böyle geçti emdi uyudu.çok uyuyor yani.korkuyorum dr olabilir dedi ama benşm gibi olan varsa lütfen cevap yazsın.bebeğini büyüten böyle bir devre atlatan var mı
1.5 aylık bir kızım var. arada birkaç günde bir kızım huysuzlanıyor ağlıyor memede kalmak istiyor sıkınıyor falan klasik şeyler ama onun dışında genelde emip uyuyor.bugün mesela hep böyle geçti emdi uyudu.çok uyuyor yani.korkuyorum dr olabilir dedi ama benşm gibi olan varsa lütfen cevap yazsın.bebeğini büyüten böyle bir devre atlatan var mı
Canım çok normal daha minicik neden dert ettin? Benim kızım 9 aylık hala uyurda uyur:) ilk zamanlar daha çok uyrdu 1saat uyanık kalmazdı şimdi de 3 saat filan kalıyor ayakta yine uyur..çok normal uyuya uyuya büyüyecek..
Benim de eltinin cocugu oyleydi herkes bu cocukda sorun var bu kadar uyunmaz dedi tabi haliyle onlarda dr goturdu doktor herkes agliyo diye getiriyor sizde aglamiyo diye gelmissiniz deyip gulmustu. Hic canini skma simdi iki yasinda canavar gibi hatta yaramaz o sakin gunlerin tadini cikar derim