- 29 Eylül 2014
- 9.670
- 19.900
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya inan gizem vs değil ya da doğaüstü güçlerim yok ya da 6. hissim kuvvetli falan değilÇok gizemli yazıyosun
Benle ilgili bi his geliyo mu, gelirse yaz
Ciddiyim
O iki arkadaşı da merak ettim
Bunu yazmistim ama o facebook mesajlaro konunuzu guncellemis devamini anlatmissiniz.Ben hikayeni hatirlayamadim. Meslekdasi ile facebookta gorusuruz yazisini gormustu biri en son. O hikayemi ?
Ne diyim. Cok gecmis olsun.kafani dinle biraz.
canııımmmŞaka gibi ama ben boşanıyorum.
Meğer kangren olmuş bir kolum varmış, haberim yokmuş. Hasta olduğunu anlıyordum ama bu denli kötü olduğunu bilmiyordum, ya da bilmek istemiyordum (?)
Ben aldatılmışım kızlar ya, üç dört gün önce yakaladığım mesaj, yalanlar, itiraflar...
İki gündür araba çarpmış, bir kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.
Yine de iyiyim ama... Bunu biliyordum ben. Böyle gitmezdi ama böyle adice olmasını idrak edemiyorum.
Dün atladım otobüse ve hep gitmek istediğim o yere bilet aldım. Kimseye haber vermeden, öylece plansız, kafa dinlemeye geldim. Buraya gelme düşüncem hep vardı ama böyle mi olacaktı? Bu şekilde olması canımı çok yakıyor.
Kimseyle paylaşamadım, kimseye anlatamadım. Dilim varmıyor, ne denir ki? Şaka gibi.
Sizden başka kimseyle paylaşamadım yine, hayatım nasıl bir yola girdi böyle?
Her şey koca bir kara delik, benim aklım almıyor bu olanları.
Ya bu kalp kırıklığı? Bu nasıl geçer?
Önceki konunda Sinyaller vardı ne yazıkki. Çocuğunun olmaması şu durumda büyük şans. Umarım bi an önce toparlanırsın. Detayları merak ediyorum, pişmanmıydı peki?
Müge, gönlünün sarsıntısı dinecek...
Şimdi tutma kendini, yeter ki içine atma, içine akıtma. Ağla, yüzüne iki su çarp, git taşı toprağı tekmele, sayfalarca yaz dök bir şeyleri. Her son yeni bir başlangıç. Geçer, geçecek, geçmeli...
İnanıyorum ki sen bir ayak bağından kurtuldun.
Biraz geçsin üzerinden, bak gör, yeniden doğmuş gibi olacaksın.
Müge' cim canım ! Çok derin üzüldüm samimiyetime güven. Ama inan kondurmazdım evet bencildi kocan evet tüm sorun bu bemcillikleriydi ama o kadar konuna rağmen kondurmamıştım. Hakkında böyle daha hayırlı olacak sen de biliyorsun. Kör topal gitmezdi o evlilik ve şimdi sen ne zamandır olamadığın, özlediğin o Müge olacaksın. Seni seviyorum kuzum![]()
Ah muge ah birakma o isi, kocan normal degil dedik ahhhhhh...
Kizma nolur,
Pislik herif....
Kızlar çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı.. Yazdıklarınız inanın çok iyi geliyor.
Aldatma yeni bir aldatma değil, 3 ay filan olmuş, bir iki kerelik cinsellikten ibaret olan bir aldatma..
Evlenen kız değil yani, o kızın durduk yere günahına girmeyeyim şimdi.
Yazdığım şeyi okudumda sanki o kızmış gibi anlaşılıyor, öyle değil, saçma anlatmışım,o olaydan sonra yaptığım sherlockluğun sonucunda rasladığım mesajların sonucu bu durum.
Biraz his, biraz burda okuduklarım...
Kızlar çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı.. Yazdıklarınız inanın çok iyi geliyor.
Aldatma yeni bir aldatma değil, 3 ay filan olmuş, bir iki kerelik cinsellikten ibaret olan bir aldatma..
Evlenen kız değil yani, o kızın durduk yere günahına girmeyeyim şimdi.
Yazdığım şeyi okudumda sanki o kızmış gibi anlaşılıyor, öyle değil, saçma anlatmışım,o olaydan sonra yaptığım sherlockluğun sonucunda rasladığım mesajların sonucu bu durum.
Biraz his, biraz burda okuduklarım...