Çok üzgün

Zaten hep bir gariplik vardı.Okuyordum konularınızı, en azından daha da sizi kandıramayacak hayırlısı buymuş. Yolun açık olsun,umarım her şey güzel olur senin için

Çok gizemli yazıyosun
Benle ilgili bi his geliyo mu, gelirse yaz
Ciddiyim
O iki arkadaşı da merak ettim
yok ya inan gizem vs değil ya da doğaüstü güçlerim yok ya da 6. hissim kuvvetli falan değil
sadece mügenin konusunu okurken bi yanım çok üzüldü ama öte yandan da içim ferahladı niyeyse
belki öylesine bi duygu ama söylemek istedim sadece
diğer 2 arkadaşı söylemeyim şimdi ayıp olmasın gerçi onlar kkda tanıdığım kadarıyla beni yoran kişilikler belki o yüzden içim daralıyor olabilir onlarla ilgili :KK34:

Ben hikayeni hatirlayamadim. Meslekdasi ile facebookta gorusuruz yazisini gormustu biri en son. O hikayemi ?

Ne diyim. Cok gecmis olsun.kafani dinle biraz.
Bunu yazmistim ama o facebook mesajlaro konunuzu guncellemis devamini anlatmissiniz.
Meslekdas olarak hatirladim bian ama eski sevgilisi facebookra gorusuruz yazisini gormustunuz bir tek.

Kizda evleniyormus. Kizda evlilik arefesi nisanlisinida aldatmis oluyor. Bukadar kafasindan tilkilik gezen aldatmaknicin bile sehir disina cikan adamin peşinden uzulmeye bile degmez. ALLAHA havale et gitsin.

Şaka gibi ama ben boşanıyorum.
Meğer kangren olmuş bir kolum varmış, haberim yokmuş. Hasta olduğunu anlıyordum ama bu denli kötü olduğunu bilmiyordum, ya da bilmek istemiyordum (?)
Ben aldatılmışım kızlar ya, üç dört gün önce yakaladığım mesaj, yalanlar, itiraflar...
İki gündür araba çarpmış, bir kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.
Yine de iyiyim ama... Bunu biliyordum ben. Böyle gitmezdi ama böyle adice olmasını idrak edemiyorum.
Dün atladım otobüse ve hep gitmek istediğim o yere bilet aldım. Kimseye haber vermeden, öylece plansız, kafa dinlemeye geldim. Buraya gelme düşüncem hep vardı ama böyle mi olacaktı? Bu şekilde olması canımı çok yakıyor.

Kimseyle paylaşamadım, kimseye anlatamadım. Dilim varmıyor, ne denir ki? Şaka gibi.
Sizden başka kimseyle paylaşamadım yine, hayatım nasıl bir yola girdi böyle?
Her şey koca bir kara delik, benim aklım almıyor bu olanları.

Ya bu kalp kırıklığı? Bu nasıl geçer?
canııımmm :( üzüldüm ama ne desek boş zamana bırakmalısın bol bol kitap al kendine oku gez dolaş zamanla geçer kendini çok yıpratma olur mu

Önceki konunda Sinyaller vardı ne yazıkki. Çocuğunun olmaması şu durumda büyük şans. Umarım bi an önce toparlanırsın. Detayları merak ediyorum, pişmanmıydı peki?

Pişmandı, bir işe yaramayacak olsa da.

Müge, gönlünün sarsıntısı dinecek...
Şimdi tutma kendini, yeter ki içine atma, içine akıtma. Ağla, yüzüne iki su çarp, git taşı toprağı tekmele, sayfalarca yaz dök bir şeyleri. Her son yeni bir başlangıç. Geçer, geçecek, geçmeli...
İnanıyorum ki sen bir ayak bağından kurtuldun.
Biraz geçsin üzerinden, bak gör, yeniden doğmuş gibi olacaksın.

Şimdi böyle düşünemiyorum ama zamanla idrak edebilirim. Umarım, canım sağol.

Müge' cim canım ! Çok derin üzüldüm samimiyetime güven. Ama inan kondurmazdım evet bencildi kocan evet tüm sorun bu bemcillikleriydi ama o kadar konuna rağmen kondurmamıştım. Hakkında böyle daha hayırlı olacak sen de biliyorsun. Kör topal gitmezdi o evlilik ve şimdi sen ne zamandır olamadığın, özlediğin o Müge olacaksın. Seni seviyorum kuzum :KK200:

Ben ben de hala inanamıyorum konduramıyorum ama ... Sağol kuzum iyki varsın.

Ah muge ah birakma o isi, kocan normal degil dedik ahhhhhh...
Kizma nolur,
Pislik herif....

Kızmıyorum hayatım, neden kızayım. Canımı acıtan sen değilsin ya ..

Kızlar çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı.. Yazdıklarınız inanın çok iyi geliyor.
Aldatma yeni bir aldatma değil, 3 ay filan olmuş, bir iki kerelik cinsellikten ibaret olan bir aldatma..
Evlenen kız değil yani, o kızın durduk yere günahına girmeyeyim şimdi.
Yazdığım şeyi okudumda sanki o kızmış gibi anlaşılıyor, öyle değil, saçma anlatmışım,o olaydan sonra yaptığım sherlockluğun sonucunda rasladığım mesajların sonucu bu durum.
Biraz his, biraz burda okuduklarım...

Kızlar çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı.. Yazdıklarınız inanın çok iyi geliyor.
Aldatma yeni bir aldatma değil, 3 ay filan olmuş, bir iki kerelik cinsellikten ibaret olan bir aldatma..
Yazdığım şeyi okudumda sanki o kızmış gibi anlaşılıyor, öyle değil, saçma anlatmışım,o olaydan sonra yaptığım sherlockluğun sonucunda rasladığım mesajların sonucu bu durum.

Umarım bundan sonra hep güler yüzünüz, yüzünüzü güldürecek insanlar çıkar karşınıza. Çünkü hakediyorsunuz iyi insanları. Allah yardımcınız olsun.

Bir kaç konunu okumuştum. Kendini çok iyi ifade edebilen, akıllı ve zeki bulduğum bir üyesin. İstediğin zaman kaçıp kurtulabilen güçlü ve kuvvetli bir insanmışsın da. Herkes yapamaz bunu, başına böyle bir şey gelince kaçıp gidemez, gider yaygara koparır, aileleri ayaklandırır, kocasından intikam alır. Asıl acizlik bu bence ama sen kaçıp giderek zoru başarmışsın. Susarak, o adamı bırakarak en iyisini yapmışsın.

Bence sen bu kangren olan kolu kes at, kimisi o kangrenle yaşar ve kangren tüm vücuda yayılır, kimi o kolu keser ama kesik kolla yarım yaşamaya çalışır, kendini koyverir, aciz hisseder ama bazı insanlar vardır ki o kesik koldan yeni bir uzuv çıkartarak hayatına daha sağlam devam eder.

Şimdi karar senin, bence sen doğru kararı verebilecek kadar akıllı ve güçlüsün...

O kizin sucu olmasa da resmen bu olay sayesinde ogrenmissin. Bir yerden cikacak ya illa ki.

Demek ki bir yerden çıkacağı varmış; eski sevgilinin düğünü ve o zaman can sıkan mesajlaşma bir anlamda hayrınıza olmuş. Sizin için üzüldüm ama bir yandan sevindim de; bir insanı alenen ayakta uyutmak çok aşağılayıcı, acı verici ve siz neyse ki uykunuzdan uyandınız. Yazıklar olsun o adama.

Ne gördünüz ki mesajlarda, öğrenmeseniz devam edecekti belki, gerçi bu karakter meselessi onla değilde şunla devam eder

Hayat senin için yeniden başlıyor. Öyle mutlu olursun ki sen bile şaşırırsın:)

Müge seni tanımıyorum ama kk daki yorumların çok hoşuma gidiyor adını görünce tanıdık birini görmüş gibi hissediyordum.
Acını okuyunca da aynı şekilde üzüldüm :KK43:
Zaman geçecek ve sen toparlanacaksın iyi ki kurtulmuşum diyeceksin.
Sadece biraz zaman, Umarım hayatının en güzel günleri bundan sonra başlar ayrıca dik duruşun içinde bütün samimiyetimle tebrik ediyorum seni :KK52:

Üzülmemek için elinden geleni yap.Bu gerçekten senin için çok zor bir süreç olacak.İhanet insanların bir çeşit tramva yaşamasına neden oluyor.Duygularını değil mantığını öne almaya çalış..Zaten mutlu bir evliliğin yoktu bildiğim kadarıyla. Keske bunu yasamasaydin ama olan oldu öyle düşün. İçine atma sakın. Ne hissediyor ve ne düşünüyorsan onun yüzüne haykır.
Daha çok gençsin çocuğunda yok kendine yeni bir yol çizmen çok zor olmayacak inan bana..
Allah sabır ve güç versin canım.

Mugecim kocan zaten cins biri. Ne olur ne biter bilemem ama taviz verme. Esin sanki ulasilmayani seviyor gibi. O ne yapıyorsa iki katını yap. Aldat falan demiyorum sakin yanlış anlama ama bu süre zarfı icinde ondan daha çok gez toz ne bileyim kendine odaklan. Sana yazacaktim geçende unuttum. Derneğe üye olsana. Bir sürü dernek var, aktif rol al cidden çok iyi oluyor. Bende yeni keşfettim. Hem sosyallesiyorsun hem ise yarar hissediyorsun. Hayvanları koruma vakfi olur, egitimle cocukla ilgili vakıflar olur, kadınlarla ilgili vakıflar olur.Gittigin yerde kafanı dinle kendini iyi hissettiğin zamanda dediklerimi düşün;-)

Back
X