- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Bak şimdi sende kasiniyosun misal hahahha sayıyla gonderiliyorsunuz![]()
Kaşınıyorum derken? Ne yapacaksınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şimdi sende kasiniyosun misal hahahha sayıyla gonderiliyorsunuz![]()
Şimdi avrupa da doğup büyüdüm diye bas bas bagirmiyacam ama SEN KIMSINDE MAHALLE INSANLARINI KUCUMSUYOSUN CEVRENDE YOKMU ÖYLE INSANLAE BENIM ÇEVREMDE ÇOK ONLARDAN ÖĞREN INSANLIĞIKeşke trol olsa. Zavallı, kaybolmuş, tek bildiği iletişim mahalle arası kavgalarından öğrenilmiş bir çocuk.
Şimdi avrupa da doğup büyüdüm diye bas bas bagirmiyacam ama SEN KIMSINDE MAHALLE INSANLARINI KUCUMSUYOSUN CEVRENDE YOKMU ÖYLE INSANLAE BENIM ÇEVREMDE ÇOK ONLARDAN ÖĞREN INSANLIĞI
Baskalrina değil sana niye yapmıyorum insan gibi konusuyosunuz ondan diğerleri hayvan gibi saldırmış affedersinSadece konu sahibi arkadaşa değil ki hakaretleriniz başka arkadaşlara da devam etmiş, tavrınız ve üslubunuz gerçekten yakışıksız. Yazdıklarınızı bir gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.
Sen çok medeniyetlisin masAllahAvrupada doğup büyümüşsünüz ama bazı şeyleri içselleştiremeden olmuş bu. Medeniyetin beşiğinde büyüyüp bir gram medeniyet alamamışınız.
Aklını bile alırım ki alınacak akıl yokKaşınıyorum derken? Ne yapacaksınız?
Baskalrina değil sana niye yapmıyorum insan gibi konusuyosunuz ondan diğerleri hayvan gibi saldırmış affedersin![]()
Sen çok medeniyetlisin masAllah
Baskalrina değil sana niye yapmıyorum insan gibi konusuyosunuz ondan diğerleri hayvan gibi saldırmış affedersin![]()
Aklını bile alırım ki alınacak akıl yok
Peki bayan kibar sizin gibi yapmacık olurum:)Beni gerçek hayatta tanıyor musunuz da burda kibar rolleri yaptığıma dair bir iddianız var?
Er meydanı derken. Bu apaçi, kıro terimleri çok mu arıyorsunuz? Lütfen sizden tek ricam azıcık kendinizi geliştirin. Yetiştireceğiniz yeni neslin hatrına yapın bunu.
Ya arkadaşım tamam kocanı da al git nolursun, çok hanımsın sen, biz hepimiz kötüyüz sen iyisin..
Hadi güzelim yazma artık..
İstenmediğin yerde durma.
Hayır hakaret yok tamam o salak demem hakaret ama yorumunu okumusunuz ters ters konusuyo bidhaa yazmayın felen kocasinin sinirini benden cikaramazz buraya paylasiyosan tabikide yazacam hem okumussun benim ilk yorumum neresi kötü alta 1 satır melek yazdım diye kocasını öven aç türk kadını veya kızı oldum![]()
mügecim seni burdan tanıdığım kadarıyla çok sevdim gerçekten.ne yaşadığını en iyi sen bilirsin tabii ki.
ama bence bu adam senin onu ne kadar çok sevdiğini ve bağlı olduğunu biliyor.
sen zaten çok ince , duygusal, hassas bir insansın.
o yüzden bence eşin sana eve döndüğünde ve ilerleyen günlerde çok yalvaracak, sözler verecek ve seni ikna edecek.sen de evliliğine, emeklerine kıyamayacaksın ve ayrılmayacaksınız.
bu senin hayatın, ateş düştüğü yeri yakar, burada okuyup yorum yapan bizleri değil elbette. Yaşayan sensin.yani bence boşanma olmayacak bu işin sonunda ama senin tertemiz duygularını böyle kullanıp paramparça ettiği için çok kızıyorum eşine ve genelinde tüm erkeklere...
Bana bak japon sana hemen alamanci bi koca bulim hahahhaYa arkadaşım tamam kocanı da al git nolursun, çok hanımsın sen, biz hepimiz kötüyüz sen iyisin..
Hadi güzelim yazma artık..
İstenmediğin yerde durma.
Peki bayan kibar sizin gibi yapmacık olurum:)
Vaaaayyy şiir ağızları felen anferin kızımaMelek yazdın diye ya da hakaret ettin diye layık olmadın sen o sıfata, sen şu yaşında kendini o sıfatlara layık gördüğün için insanlar bu kadar üzüldüler ya sana... Ama anlayamadın... Yazık...