Çok üzgün

+1

Ben de bundan endişeleniyorum. Bu adam Müge' yi üzmesin daha fazla :KK43:
umarım. ama biz kadınlar niye böyleyiz anlamıyorum, buna kendim de dahil.ben de şuan tam olarak böyle olmasa da benzer süreçteyim.ama o kadar acıya rağmen hep bir duygusallık, gel-git , insan kendinden yorulur mu, yoruluyormuş...

Bu aşamadan sonra öğrenebilir misiniz bilmiyorum ama ben gene de deniyim. Kibarlık ve saygı yapmacıklık değildir. Forum ortamında samimi olmadığınız insanlara siz dersiniz. Zamanlar arkadaş ortamı olursa bu sene evrilebilir. Ama ilk iletişimde direk sen demek saygısızlıktır. Ama kullandığınız 3 kelimeden biri salak, hayvan falan olduğundan sen demeniz de o kadar sorun olmayabilir. Ayrı yazılması gereken eklere falan hiç girmiyim en iyisi.
Hayır tabikide kibarlık güzeldir ama bir cümleyi çok değiştirme

Vaaaayyy şiir ağızları felen anferin kızıma
Canım senin şu hayattaki meziyetin nedir?
16 yaşında bir erkekle beraber olup, sonra sözde evlenip, ondan hamile kalıp, bununla her mesajında övünüp, oynadığı evcilik oyununa bir de annecilik oyununu eklemek, burdaki insanlara konulara yaşanan acılara gelip gidip kötü niyetli olduğu bariz belli fesat yorumlar yapmaktan başka?
Onu söyle ona göre yorum yapalım biz de

mügecim seni burdan tanıdığım kadarıyla çok sevdim gerçekten.ne yaşadığını en iyi sen bilirsin tabii ki.
ama bence bu adam senin onu ne kadar çok sevdiğini ve bağlı olduğunu biliyor.
sen zaten çok ince , duygusal, hassas bir insansın.
o yüzden bence eşin sana eve döndüğünde ve ilerleyen günlerde çok yalvaracak, sözler verecek ve seni ikna edecek.sen de evliliğine, emeklerine kıyamayacaksın ve ayrılmayacaksınız.
bu senin hayatın, ateş düştüğü yeri yakar, burada okuyup yorum yapan bizleri değil elbette. Yaşayan sensin.yani bence boşanma olmayacak bu işin sonunda ama senin tertemiz duygularını böyle kullanıp paramparça ettiği için çok kızıyorum eşine ve genelinde tüm erkeklere...

Haklısın, öyle geliyordur muhtemelen.
Çünkü ben başkalarının tahammül edemeyeceği durumlara tahammül ettim.
Fakat ben bu adamı seviyor-dum. Bu yüzden tahammül etmeyi seçtim. Alışkanlığım olmuştu, vazgeçmek istemedim.
İşte bu yüzden yani sevdiğimden boşanırım. Ben artık her onun yüzüne baktığımda bana ihanet etmiş bir adam görücem.
Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Kalbimi paramparça etti. Güvenimse binparça. Çünkü ben ona güveniyordum. Beklemiyordum hiç böyle bir şey. Güvenmeseydim, sevmeseydim belki çocuğum olsaydı neyse der geçerdim sırf insanların ağız kokusunu çekmemek, 28 inde dul kalmış olmamak için. Ama ben sevdim. Ona artık güvenemem.
Her dışarı çıkışı, her iş seyahati, her bakışı, her telefon kullanışı benim için zulüm olcak.
Ki ben artık bana dokunmasına da katlanamam.
Bitti yani benim için, beni onunla tutan şey sevgiydi, bitiren de sevgisizliği oldu.

Canım senin şu hayattaki meziyetin nedir?
16 yaşında bir erkekle beraber olup, sonra sözde evlenip, ondan hamile kalıp, bununla her mesajında övünüp, oynadığı evcilik oyununa bir de annecilik oyununu eklemek, burdaki insanlara konulara yaşanan acılara gelip gidip kötü niyetli olduğu bariz belli fesat yorumlar yapmaktan başka?
Onu söyle ona göre yorum yapalım biz de
Sözde evlenmek? Nikahın varsa en az onun kadar gerçek bir nikahım ve evlilik cuzdanim var esimide çoook seviyorum doğacak bebegimide hayvanlarida insanlarida ters konuşulduğu zaman bana deliriyorum ok ?

Fakat ben bu adamı seviyor-dum. Bu yüzden tahammül etmeyi seçtim. Alışkanlığım olmuştu, vazgeçmek istemedim.
İşte bu yüzden yani sevdiğimden boşanırım. Ben artık her onun yüzüne baktığımda bana ihanet etmiş bir adam görücem.
Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Kalbimi paramparça etti. Güvenimse binparça. Çünkü ben ona güveniyordum. Beklemiyordum hiç böyle bir şey. Güvenmeseydim, sevmeseydim belki çocuğum olsaydı neyse der geçerdim sırf insanların ağız kokusunu çekmemek, 28 inde dul kalmış olmamak için. Ama ben sevdim. Ona artık güvenemem.
Her dışarı çıkışı, her iş seyahati, her bakışı, her telefon kullanışı benim için zulüm olcak.
Bitti yani benim için, beni onunla tutan şey sevgiydi, bitiren de sevgisizliği oldu.

28 daha çok çok genç bir yaş. Yukarda alıntılardan birinde görmüştüm çok da güzel planların var. Seyahatler falan. Hayatını yaşa, mutlu ol. Ülke ülke gez. Her şey çok çok güzel olacak senin için. En büyük kaybı o yaşadı. Sen sadece bir yükten kurtuldun.

Kızlar bence topluca bir karar alalım, kib lenene kadar cevap yazmayalım.
Yazdıkça yazacak malum. Boşverelim.
Konun sabote oldu nolur hakkını helal et haklısın cevap yazılmasın bu çocuğa daha fazla... Komple gitmesi gerek siteden gerçi ama bu benim verebileceğim bi karar değil neyse ki

Yorumlarınızı hep çok beğenirdim. Kardeşinizin sevgilisine karşı olgun tavrınıza hayran olmuştum hatta.
Çok çok üzüldüm. Diyecek bir şey bulamadığım için yazmamıştım.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur, gerçekten mutluluğu hak eden birisiniz.

Bak bu da benzeşiyor Müge' ciğim ben de boşandığımda 28 yaşımdaydım. Al bir somut örnek daha.

Konun sabote oldu nolur hakkını helal et haklısın cevap yazılmasın bu çocuğa daha fazla... Komple gitmesi gerek siteden gerçi ama bu benim verebileceğim bi karar değil neyse ki

Est olur mu insanın sinirini bozuyor :) İki kelam edesi geliyor insanın illaki :)

Sözde evlenmek? Nikahın varsa en az onun kadar gerçek bir nikahım ve evlilik cuzdanim var esimide çoook seviyorum doğacak bebegimide hayvanlarida insanlarida ters konuşulduğu zaman bana deliriyorum ok ?
Şu koskocaman hayattaki meziyetlerin bunlarsa yalnızca, ben susuyorum zira senin gibi bi arsıza "bu" konuda verecek bir cevabım artık yok.

daha önce neler yazmış hiç takip etmedim 99 doğumlu evli yazışı gözümde canlanamadı bile:işsiz:
Evet benim üniversiteye hazırlanan kardeşlerimden çok daha küçük, üzüldüm ne yalan söyleyeyim şimdi lisede olmalıydı, bu yaştaki birine devlet nasıl onay vermiş evlendirmiş orası da çok mantıksız da neyse... İnşallah kendini geliştirip çocuğuna faydalı bir anne olur

Back
X