Çok üzgün

Evet benim üniversiteye hazırlanan kardeşlerimden çok daha küçük, üzüldüm ne yalan söyleyeyim şimdi lisede olmalıydı, bu yaştaki birine devlet nasıl onay vermiş evlendirmiş orası da çok mantıksız da neyse... İnşallah kendini geliştirip çocuğuna faydalı bir anne olur
Amin amin

Evet benim üniversiteye hazırlanan kardeşlerimden çok daha küçük, üzüldüm ne yalan söyleyeyim şimdi lisede olmalıydı, bu yaştaki birine devlet nasıl onay vermiş evlendirmiş orası da çok mantıksız da neyse... İnşallah kendini geliştirip çocuğuna faydalı bir anne olur
bu yaştaki birine devlet onay mı veriyor ben tesettürlüyüm ama bu nikahı kıyan hocanın .....cezai ehliyeti bile yok ki:KK14::KK14::KK14:

Allahim burda kibar rolleri yapma yaaa sokakta görüyoruz sizin gibileri er meydanında görüşürüz hahaha
Bence senin ip numaranı tespit edip bundan sonra hiçbir şekilde hiçbir zaman kk ye girmene izin vermemeleri gerek..birde her cevabın sonuna bir kahkaha koymuşsun. Eğlence anlayisin buysa denecek çok şey yok. Mune Mune

Yalnız arkadaş kiblemeyi tam bilmiyor sanırım yoksa hepimiz polemikten mapus damlarındaydık şimdi. Mune ne zaman gelecek ki? Yıllık izinde mi?

Şimdi avrupa da doğup büyüdüm diye bas bas bagirmiyacam ama SEN KIMSINDE MAHALLE INSANLARINI KUCUMSUYOSUN CEVRENDE YOKMU ÖYLE INSANLAE BENIM ÇEVREMDE ÇOK ONLARDAN ÖĞREN INSANLIĞI
Avrupa seni ne yapsın pedofil gelin ? Allah bilir oranın varoş mahallelerden birinde doğmuşsundur :KK70:

Kızım seni bana verseler elimde kalırsın kimsede alamaz allahin varoşu gelmiş burda kadının derdiyle dalga geçiyosun ne biçim bi insansın beynini patlatıp pekmezini akitasim geldi zaten sen sürekli böylesin senin gibilerin burda işi olamaz K.I. B byee

Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bu erkek milleti herseyi kötüye kullaniyo face insta ne olcak bunların bu aç gözlülügü sevimsizler

Çok ödün veriyoruz bunlara..

Öf müge noldu yaa
Yine girmiş herkes birbirine okuyamadım neoldu,nasıl oldu anlattiysan kaçırdım :(
Bikaç gün öncede çok sevdiğim bi ablamın kocasını aldattığını öğrendim bu ablaminda çok özgür bi evliliği var
Simdi senin yazdiklarini okuyuncada emin oldum dusuncemde evliliklerde çiftler çok da özgür olmamali nefsimiz var kölesi oluyoruz iste yanlışlar yapılabiliyor

Öf müge noldu yaa
Yine girmiş herkes birbirine okuyamadım neoldu,nasıl oldu anlattiysan kaçırdım :KK43:
Bikaç gün öncede çok sevdiğim bi ablamın kocasını aldattığını öğrendim bu ablaminda çok özgür bi evliliği var
Simdi senin yazdiklarini okuyuncada emin oldum dusuncemde evliliklerde çiftler çok da özgür olmamali nefsimiz var kölesi oluyoruz iste yanlışlar yapılabiliyor

O biraz insanda bitiyor. Çok özgür olmaz da yapacağı varsa iş yerinden arkadaşıyla yapar. İşe de gitme diyemezsin. Özgür evlilikten kasıt tam ne bilmiyorum tabi.

O biraz insanda bitiyor. Çok özgür olmaz da yapacağı varsa iş yerinden arkadaşıyla yapar. İşe de gitme diyemezsin. Özgür evlilikten kasıt tam ne bilmiyorum tabi.
Tabi zincire bağlasan yapar diye bi söz vardır yaa yapcak olandan değilde hani birde bir iki ilgiyle kendinden gecip ee birde fırsatı olan tiplerden bahsediyirm bu anlattıgm ablam bu kategoride anlayışlı bir eşi var hiç yakistiramadim o yuzden aman ne biliyim çok üzüldüm duyuncà birde şimdi muge yi okuyunca bu karara vardım nekadar sağlıklı bilmem ilerki zamlar gostercek

Back
X