- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
Peki annecimKadınlar kulubu değilmi burası? Neden ergenler cirit atıyor. Azcık ilerde oyna çocuğum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki annecimKadınlar kulubu değilmi burası? Neden ergenler cirit atıyor. Azcık ilerde oyna çocuğum.
Amin aminEvet benim üniversiteye hazırlanan kardeşlerimden çok daha küçük, üzüldüm ne yalan söyleyeyim şimdi lisede olmalıydı, bu yaştaki birine devlet nasıl onay vermiş evlendirmiş orası da çok mantıksız da neyse... İnşallah kendini geliştirip çocuğuna faydalı bir anne olur
bu yaştaki birine devlet onay mı veriyor ben tesettürlüyüm ama bu nikahı kıyan hocanın .....cezai ehliyeti bile yok kiEvet benim üniversiteye hazırlanan kardeşlerimden çok daha küçük, üzüldüm ne yalan söyleyeyim şimdi lisede olmalıydı, bu yaştaki birine devlet nasıl onay vermiş evlendirmiş orası da çok mantıksız da neyse... İnşallah kendini geliştirip çocuğuna faydalı bir anne olur
bu yaştaki birine devlet onay mı veriyor ben tesettürlüyüm ama bu nikahı kıyan hocanın .....cezai ehliyeti bile yok ki![]()
işte çok ehliyetli birine emanet edildiyseBu kızın o ehliyeti hiç olmayacakmış gibi bir his gelen tek ben değilimdir sanırım :)
Bence senin ip numaranı tespit edip bundan sonra hiçbir şekilde hiçbir zaman kk ye girmene izin vermemeleri gerek..birde her cevabın sonuna bir kahkaha koymuşsun. Eğlence anlayisin buysa denecek çok şey yok.Allahim burda kibar rolleri yapma yaaa sokakta görüyoruz sizin gibileri er meydanında görüşürüz hahaha
Seviye yerlerde... Eminim o pedofil kocan bi tanedir canımsenin gibi salaklara mustahakkk hahahahahah
Şimdi avrupa da doğup büyüdüm diye bas bas bagirmiyacam ama SEN KIMSINDE MAHALLE INSANLARINI KUCUMSUYOSUN CEVRENDE YOKMU ÖYLE INSANLAE BENIM ÇEVREMDE ÇOK ONLARDAN ÖĞREN INSANLIĞI
O Müge'yi aldattığı karı evli miymiş?Şimdi niye itiraf etmiş
Kız evlendi diye mi
Terbiyesizler, Allah onları bildiği gibi yapsın
Müge çalışıyo muydu
Sandığım kişi değilmişO Müge'yi aldattığı karı evli miymiş?
Avrupa seni ne yapsın pedofil gelin ? Allah bilir oranın varoş mahallelerden birinde doğmuşsundurŞimdi avrupa da doğup büyüdüm diye bas bas bagirmiyacam ama SEN KIMSINDE MAHALLE INSANLARINI KUCUMSUYOSUN CEVRENDE YOKMU ÖYLE INSANLAE BENIM ÇEVREMDE ÇOK ONLARDAN ÖĞREN INSANLIĞI
Kızım seni bana verseler elimde kalırsın kimsede alamaz allahin varoşu gelmiş burda kadının derdiyle dalga geçiyosun ne biçim bi insansın beynini patlatıp pekmezini akitasim geldi zaten sen sürekli böylesin senin gibilerin burda işi olamaz K.I. B byeeDimi dimi
Bence birisi elif diye bi üye vardi o :) ikinci kim bilmiyomÇok gizemli yazıyosun
Benle ilgili bi his geliyo mu, gelirse yaz
Ciddiyim
O iki arkadaşı da merak ettim
Öf müge noldu yaa
Yine girmiş herkes birbirine okuyamadım neoldu,nasıl oldu anlattiysan kaçırdım
Bikaç gün öncede çok sevdiğim bi ablamın kocasını aldattığını öğrendim bu ablaminda çok özgür bi evliliği var
Simdi senin yazdiklarini okuyuncada emin oldum dusuncemde evliliklerde çiftler çok da özgür olmamali nefsimiz var kölesi oluyoruz iste yanlışlar yapılabiliyor
Tabi zincire bağlasan yapar diye bi söz vardır yaa yapcak olandan değilde hani birde bir iki ilgiyle kendinden gecip ee birde fırsatı olan tiplerden bahsediyirm bu anlattıgm ablam bu kategoride anlayışlı bir eşi var hiç yakistiramadim o yuzden aman ne biliyim çok üzüldüm duyuncà birde şimdi muge yi okuyunca bu karara vardım nekadar sağlıklı bilmem ilerki zamlar gostercekO biraz insanda bitiyor. Çok özgür olmaz da yapacağı varsa iş yerinden arkadaşıyla yapar. İşe de gitme diyemezsin. Özgür evlilikten kasıt tam ne bilmiyorum tabi.
Ben ne kıyacağım, sana kıyan kıymış ablam!Kucugum ben abla kiyma banaD