• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm... Ailem dağılıyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi L0nginG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tükenmişliğin acısını size yaşatmaları çok üzücü tabi ama.bazen yetişkinlerde nasıl davranacaklarını bilemiyor.keşke karşılıklı konuşabilseler.olumlu yada olumsuz bir karara varabilseler.bu sinir savaşının kimseye bir faydası yok.senin adınada çok üzgünüm canım.bende sık sık küsen bir anne babaya sahiptim.gerçekten çok zor.:1hug:

Canım çok üzüldüm durumunuza inşallah ailen eskisi gibi olur tekradan güzel günler yaşarsınız.canım kötü insanlar çok etrafımızda bendende tavsiye eğer sebepsiz bir kavgaysa bence size kötü enerji göndermişte olabilirler tabi küçük bir ihtimal sadece benim fikrim.insanın aklına gelmiyen başına geliyor malesef.

Cok saolun arkadaslar,
derdime ortak oldunuz, moral verdiniz... aylardir hep icime atiyorum dün patladigim gün oldu iste... ne annemle, ne babamla konusmuyorum 2 gündür, yetti artik...
onlarla ilgili ne bisey duymak istiyorum, nede bilmek...

bu evlilik konusunu düsündügümde cok agir bi bunalimdaydim, cnkü annemle babam tartistiktan hemen sonra bide nisanlim tarafindan terk edilmistim, hersey üst üste gelince kiminle evlenirsem evleneyim umrumda degildi o an.
ama cok sükür su an aklim basimda, ve beni cok seven biriyle birlikteyim, ve ALLAH izin verirse gelecek sonbahar evlilik düsünüyoruz.
ama kendi ailemde böyle seyleri gördükce evliliktende korkar oldum...

Cnm durumuna çok üzüldümm..Ne kadar üzücü bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum..Umarım en kısa zamanda düzelir herşey hayırlısı neyse o olsun üzme tatlı canını :1hug:

selam arkadaşım.2 ay önce böyle bi durum arkadaşımın ailesinde vardı.üstelik 29 yıllık evlilerdi.kocaman delikanlı çocukları olan bi aile.3 aydır sadece aynı evi paylaşan iki yabancı gibilermiş.kızı ben ve bir arkadaş gittik, onların kıramayacağı,sevip saydıkları aile büyüklerini getiridik evlerine.o büyükler, altan girip üstten çıktılar" hatrımız varsa barışın ,dinimizde günahdır.bir müslüman diğeriyle en faza 3 gün küsebilir,fazlası doğru değildir,evde bereket olmaz,melekler uğramaz,kim önce barışırsa diğerine günahlarını vermiş olur v.b.bu mealde biyığın konuşma neticesi öpüştürüp barıştırdık.meğerse onlarda çokdan hazırmış.öyle tafra yapmalarına bakmamak lazım yani.sanada bi öneri olsun diye yazdım bunları.inşaallah sizinkilerde barışır.selamlar .

Herkesin derdi bir birinden farkli :( tek sizin aile bole degil yanlis oldugunu dusunme:)

Anne baba geçimsizliği çocukları fazlasıyla etkileyen bir durum elbette. Ama annenle babanın durumu çok daha zor inan canım.
Her fırsatta-Bu ortamdan çok rahatsız olduğunuzu yansıtırsanız-sizin huzurunuz için en doğru çözümün boşanmak olduğunu düşünmeye başlarlar.
yıllardır birbirleri ile ilgili biriktirdiklerini boşaltma ihtiyacı duyarlar ve kendilerini en iyi anlayacağını düşünerek - haklılıklarını çocuklarının onaylamasını beklerler.
Hiç taraf olmadan yorum yapmadan onları dinleyebilseniz öfkelerini boşaltma fırsatı verebilseniz-rahatlıyacaklarına ve birbirlerine daha pozitif bakabileceklerine inanıyorum.
Çocukların taraf olması eşleri birbirinden uzaklaştıran ve öfkeyi çoğaltan bir durumdur.
Kendiniz için değilde onların mutsuzluğu için üzüldüğünüzü yansıtın. İkisini de hangi şartta olursa olsun aynı şekilde seveceğinizi - Hepinizin huzuru için en doğru kararı vereceklerine inandığınızı söyleyin. Uzak durmayın - dokunun kucaklayın ve sizin için her durumda çok özel ve vazgeçilmez olduklarını duymaları çok iyi gelir. Böyle hassas bir dönemde eksilerden bahsetmek sakıncalı olur. Yerilmeye değil yüreklendirilmeye ihtiyaçları var. (hangimizin yokki) Kendi adına da pozitif düşünmeye çalışarak-şer zannettiğimiz pek çok şeyin aslında bizim için hayırlı olabileceğini de unutma tatlım.
Umarım aile birliğiniz hiç olmadığı kadar sağlam temellere oturur.
Yeni yılda tüm dileklerin kabul olur. a.s.

allah yardımcınız olsun.bu ailevi sorunlardan en çok etkilenen gene çocuklar oluyor kaç yaşında olurlarsa olsunlar.ben anlamıyorum bu yetişkinleri 25 yıldan sonra çevremde çok var böyle evlilikler.allah yardımcın olsun cnm biz hep yanındayız :)

çocuklar barışmalarına en büyük vesiledir aslında Allah yardımcınız olsun
inşallah kısa zamanda düzelir hersey çok mutlu olursuınuz :Saruboceq:

Bende boşnamış bir anne babanın kızıyım ve sizi çok çok iyi anlıyorum......ama sizi böyle saçma tartışma ve gerginliklerini çinde bırakmalarındanda inanını arılmalrı çokk daha iyi ....bu durumda birde artık yetişkinsek biz çocuklar onlar için hangi karar iyise nolara yardımcı olmalıyız diye üdşünüorum ..ben anne de babam boşanırken onlarla mahkemye kadar gittim ,ikisine ayrı arı teselli ettim...hayat böyle üzerinden zaman geçince ikiside şimdi ayrı ayrı mutlu diye bende rahatım .....siz olması gereken kararlarda onları desteklemeye çalışın...İnşallah bunları geçecek biraz aklınızı ,dikkatinizi başka şeylere vermeye çalışın...allah yardıcınız olsun...

selam arkadaşım.2 ay önce böyle bi durum arkadaşımın ailesinde vardı.üstelik 29 yıllık evlilerdi.kocaman delikanlı çocukları olan bi aile.3 aydır sadece aynı evi paylaşan iki yabancı gibilermiş.kızı ben ve bir arkadaş gittik, onların kıramayacağı,sevip saydıkları aile büyüklerini getiridik evlerine.o büyükler, altan girip üstten çıktılar" hatrımız varsa barışın ,dinimizde günahdır.bir müslüman diğeriyle en faza 3 gün küsebilir,fazlası doğru değildir,evde bereket olmaz,melekler uğramaz,kim önce barışırsa diğerine günahlarını vermiş olur v.b.bu mealde biyığın konuşma neticesi öpüştürüp barıştırdık.meğerse onlarda çokdan hazırmış.öyle tafra yapmalarına bakmamak lazım yani.sanada bi öneri olsun diye yazdım bunları.inşaallah sizinkilerde barışır.selamlar .

yorum yazan herkese tek tek tesekkürler Şeniz

bende düsündüm canim bunu, babaannem trde, babamin hakkindan gelecek tek kisi o, onu getirmeyi düsündüm, ama sonra annem istemedi. birak kizim kimseyi katmak istemiyorum dedi, elim kolum baglandi benimde, aileden halalarim falan var, ama kimse karismiyor bu sefer :(

Anne baba geçimsizliği çocukları fazlasıyla etkileyen bir durum elbette. Ama annenle babanın durumu çok daha zor inan canım.
Her fırsatta-Bu ortamdan çok rahatsız olduğunuzu yansıtırsanız-sizin huzurunuz için en doğru çözümün boşanmak olduğunu düşünmeye başlarlar.
yıllardır birbirleri ile ilgili biriktirdiklerini boşaltma ihtiyacı duyarlar ve kendilerini en iyi anlayacağını düşünerek - haklılıklarını çocuklarının onaylamasını beklerler.
Hiç taraf olmadan yorum yapmadan onları dinleyebilseniz öfkelerini boşaltma fırsatı verebilseniz-rahatlıyacaklarına ve birbirlerine daha pozitif bakabileceklerine inanıyorum.
Çocukların taraf olması eşleri birbirinden uzaklaştıran ve öfkeyi çoğaltan bir durumdur.
Kendiniz için değilde onların mutsuzluğu için üzüldüğünüzü yansıtın. İkisini de hangi şartta olursa olsun aynı şekilde seveceğinizi - Hepinizin huzuru için en doğru kararı vereceklerine inandığınızı söyleyin. Uzak durmayın - dokunun kucaklayın ve sizin için her durumda çok özel ve vazgeçilmez olduklarını duymaları çok iyi gelir. Böyle hassas bir dönemde eksilerden bahsetmek sakıncalı olur. Yerilmeye değil yüreklendirilmeye ihtiyaçları var. (hangimizin yokki) Kendi adına da pozitif düşünmeye çalışarak-şer zannettiğimiz pek çok şeyin aslında bizim için hayırlı olabileceğini de unutma tatlım.
Umarım aile birliğiniz hiç olmadığı kadar sağlam temellere oturur.
Yeni yılda tüm dileklerin kabul olur. a.s.

sanirim haklisin, tavir koyarak pek birsey elde edemem. annem diyor zaten sürekli, bu evliligin sürmesinde en büyük zarar size geliyor, ben hata yapiyorum sürdürmekte falan diye. kadin bi ara iyice koymustu kafasina bosanmayi, sonra ne olduysa vazgecti yine.
cok tsk ederim, yorumun olaylara biraz daha sakin bakmami sagladi...

yani evliligin her dönemeci tehlike
25 senelik evlilkler bile çatırdıyo
dcek bişey yok umurım barışılar sende mutlu olursun
ALLAH..yardım etsin

Zor sizinki ben mesela kndimi bildim bileli ayni biylelerdi belki daha beter bende biraktiklari izleri silemiyorum su anki evliligome dahi yansiyor cok fena keske diyorum ayaklarimin ustunde durdugum ilk anda evden ayrilsaymisim evlenmeyi beklemeseymisim:(

İnsanlar iyi olabilir ama iyi bir eş olcagi anlamina gelmiyo bu durum.Bir taraf mutsuzsa bu herkese yansiyo emin olun. Kim nerde mutluysa orda olsun sende kendini fazla üzme insanlar farkinda olmadan evliligim bitmesin cocuklarim üzülmesin diye hayatlarini feda ediyolar ( buna bende dahilim) İnsan hayata bir kere geliyo ve hayatini mutsuz bir evliliğe adayip yaşayip gidiyo peki bu ne kadar doğru?

ahanda hortlamış konu kaçııııın:KK55:

Back
X