Cok uzgunum bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum dun :(

samsun5525

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
78
24
8
30
normal de 9+1 günlük olması gereken bebeğim gelişemiyordu. kalp atışını duymuştuk bi umut dedim ama bebeğim 6+6 haftalık benden gitti dün kalbi durmuş bende bi sancı doktor kürtaj olucaksın dedi. başka hastaneye gittim ama o sancının tarif edilebilir bi yanı yok yarın gel anesteziyle alcaz dedi. ben durumam bu sancıyla dedim kese kanla dolmuş dedi bekliceksin mecbur dedi narkozsuz dayanamazsın dedi bende başka hastaneye gittim çünkü sancım durmuodu hastaneden içeri girdiğim de benden bişi düştü hissettim lavaboya girdim bişi görmedim doktor usg yle baktı ben bebek felan göremiorum düşmüş dedi ama kürtaj edilceksin parça kalmış mı die dedi odaya girdim üstümü çıkarırken bi parça düştü yere o beni terk eden bebeğimdi bi de narkozsuz kürtaj ettiler dolu da parça çıkardılar odadan çıktığımda bayılmışım tansionu çok düşmüş demişler serum takmışlar kendimi eksik hissediyorum hele o yere düşüş gözümün önünden gitmiyor çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Çok çok geçmiş olsun
Sabırlı olmalısın çok yeni üzülmen normal
İnşallah yine kısmet olur. Her şerde bi hayır vardır

Canım Allah sabırlar versin bak ne güzel bi evladın daha varmış ona sarıl olur mu? Veren de Allah alan da.her şey kısmet,şimdi dinlen iyileş inşallah tekrar güzel haberler alırsın ilerleyen zamanlarda

Canım Allah sabırlar versin bak ne güzel bi evladın daha varmış ona sarıl olur mu? Veren de Allah alan da.her şey kısmet,şimdi dinlen iyileş inşallah tekrar güzel haberler alırsın ilerleyen zamanlarda
amin İnşallah tek tesellim oğluşum zaten

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Ama Veren de alan da Allah bunu sakın unutma. Nasip ederse en hayırlı zamanda çok daha sağlıklı bir gebelik geçirir harika bir anne olursun inşallah.

Çok geçmiş olsun ve başın sağ olsun. Veren de alanda Allah. Ona sığınmaktan başka şansımız yok :/

geçmiş olsun. benimde ilk düşüğüm doktorun ve benim gözlerimin önünde oldu. daha sonrasinda gelen büyük et parçaları... berbatti

samsun5525 geçmiş olsun, Allah sabır versin size. Daha önce oğlunuzu veren Allah bir daha bebek nasip eder inşallah, yavrunuza ve eşinize sarılıp acınızı hafiletmeye çalışın. Her dert bizler için, Allah güç kuvvet versin.

Allah
amin İnşallah tek tesellim oğluşum zaten
Oluna uzun ömür versin bende 27 haflalık ölü dogum yaptım acını çokiyi anlıyorum dogum yapalı 6ay olmasına ragmen hala dün gibi acım benimde eşimde asker kendimi o ladar eksik yanlız hisediyorum ki isyan etmekte istemiyorum sabır etmeyaçalışıyorum ama dayanamıyom sanki içimde sönmeyen bi ateş var sönmesi gerekirken her geçwn gün dahada alevleniyo bıde herkes unutursun diyo unutmak mümkünmü acının tarifi yok allah kimseye evlatacısı vermesin

amin canim unutulmuyor hic bir sekilde ayaklarima dustu yavrum gozumun onunden gitmio

Canım ben de 27 haftalık ölü doğum yaptım Bizi bizden başkası anlamaz ..Allah sabrımızı arttırsin..sağlıklı evlatlar versin.. canı! Kürtaj olalı 25. Gün sol kasığım ağrıyor yatıp kalkınca sorulunca sende de oluyor mu

samsun5525 çok geçmiş olsun canım başın sagolsun meleğin cennete seni bekler annesi zamanı gelince kavuşursunuz inşallah, neyse ki ogluşun varmış sana teselli olur. Ben de 17 haftalık kaybetmiştim aylarca gözümün önünden gitmedi ki hala aklımda dün gibi, zaman geçiyor acı azalıyor ama hep aklında kalıyor.
G Glsmmc canım benim kasık agrım iki ay sürmüştü sonra çok büyük bi kanama yaşadım parçalı falan böyle, strese bağlı Rahim kalınlaşması çıktı patolojide, agrın baya hissedilir ise doktora gitmeni öneririm, bekledikçe daha fena oluyor çünkü, senin de başın sagolsun, Allah sabırlar versin kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Sebebi neymiş canım doktor bişey söyledi mi? Allah sizlere ömür versin inşallah yeniden bebeğin olur.

samsun5525 uff canım ya çok üzüldüm Allah sabır versin o anı birebir yaşaman ne acıdır Allah oğluna sağlıklı ömür versin inşallah hayırlı zamanda da bir bebişin olur çok üzüldüm Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…