Yaklaşık 4 yıldır erkek arkadaşım ile birlikteyiz iliskimiz çok güzel onu beni sevdiğinden de şüphem yok ama ailesinden bir tek abisi ve ablası ile tanıştım. Erkek arkadaşım burada okuyor ailesi Muğla da kalıyor. Annesi üç gün boyunca burdaydi bir kaç defa daha geldi ama hiç benimle görüşmeyi bile teklif etmedi erkek arkadaşım da gel ailemle tanış demedi ondan once iki defa erkek arkadasim sormustu ama o zaman da iliskinin baslari diye cekinmistim cok üzülüyorum bu duruma. Her neyse dün de annesi erkek arkadaşım abisi annesini arkadaşı arkadasinin kızı ve oğlu kahvaltıya gitmişler kaynana adayim arkadaşının kızını sarıp sarmalamis erkek arkadaşımla da yanyana oturmuş fotoları gorseniz ne çok kıskandım epey de uzuldum. sonuçta buraya kadar gelmisler ve erkek arkadaşımdan hoşlanan kız ve onun annesi ile birlikte kahvaltıya gitmişler erkek arkadaşımın annesi de sarıp sarmalamis erkek arkadaşım bana bir gün önceden annesinin arkadaşı ile gidiceklerini söyledi ama kim olduğunu sormadım o da bana söylemedi kim olduğunu. Fotolar beni aşırı inciTti. bazen beni oğullarına yakistirmadiklarini bile düşünüyorum sonuçta erkek arkadaşım doktor olucak ben üniversite hzirlanan bir hemşireyim. Erkek arkadaşımın annesi babası babaannesi dedesi abisi ablası teyzesi kuzenleri hep okumus öğretmen avukat gazeteci doktor subay mühendis. Annesinin arkadasi da ogretmen kizi ise Konservatuvar mezunu beni istemediklerini düşünüyorum erkek arkadaşıma da bir şey diyemiyorum ne yapıcam?