Çok üzgünüm büyü mü bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üyeyi tanımıyorum ama bu çok ciddi bir itham ya,büyü ne yazık ki var olan birsey ama insanın aklına böyle birşeyin gelmesi için bu tür işlerle uğraşıyor olması gerekir diye düşündüm.Günah almak çok kolay,Allah akıl fikir versin,ne diyelim😕.
Off tabi sen bir melakesin

Meleka değilim tabi ki?Ama büyü ile uğraşacak kadar da şeytan değilim.Derdiniz tam olarak nedir?Sizi tanımam etmem ve siz diye hitap ediyorum şu anda!.
O zaman büyücükle itham etmeyeceksin. Büyü ancak uğraşanın mı aklına gelir ? Masumların başına gelmiyor mu ?

İnsanın aklına böyle bir şey gelmesi için büyücülükle ığraşması gerekir sözü bana değil miydi ? :/ öyle düşündüm. Eğer değilse kusura bakmayın 😔

Yani idrarsa iki ayda feci bir koku almıştır yerini. Üstünde de küf olmaz. Hiç mi iyice koklamadiniz idrar nasıl kokar biliyorsunuzdur.

İnsanın aklına böyle bir şey gelmesi için büyücülükle ığraşması gerekir sözü bana değil miydi ? :/ öyle düşündüm. Eğer değilse kusura bakmayın 😔
Hayır,genel konuştum.Kim yapıyor ve yaptiriyorsa yatacak yeri yok derler.Kimseyi böyle birseyle itham edemem ama siz de kayınvalidenize böyle bir ithamda bulunmayın çünkü günah almış olursunuz demek istedim.

Hayır,genel konuştum.Kim yapıyor ve yaptiriyorsa yatacak yeri yok derler.Kimseyi böyle birseyle itham edemem ama siz de kayınvalidenize böyle bir ithamda bulunmayın çünkü günah almış olursunuz demek istedim.
Evet bundan çok korkarım. İnanmakta istemiyorum. Sirkedir buna inanacaığım anneme de o şekilde ifade edeceğim

Mavera artık konu bulamadın
Yeni yeni hikayeler mi yaratıyorsun
Yok sirke mi idrar mi diye

Eşinle karşılıklı nargile keyfimi yapıyorsunuz ohhh sefan olsun
Insanlık bende kalsın diye bi tatile mi gidelim dediniz

Bu konuları bırakta en son avukatla konuştun sonuç ne durum ne onu söyle???

Buna ben kuruntu yapmadım, orası annemin alanı ve ben böyle bir şey koymadım diyor. Mantık yürütürsek ne bozulur ve idrar kokar?
Benim kv ile yaşadıklarımı biliyor musunuz ? Anneme olan kinini. İnsanın aklına geliyor işte. Benimle ilgisi yok. Kadın zaten anneme takıktı
gelen misafirindir ,misafir unutmuştur. annenizde farketmemiştir. akıl var mantık var biri büyü yapmak istese kafam kadar kavanoz koymaz görünmeyecek küçük birşey yapar.. bu resmen ben buradayım diyor

Dimi ? Tamamdır bu bilgiler önemli inanın
Büyü öyle kolay olan birşey değil. Bence umursamamaniz daha iyi olur sizin için. Böyle şeyleri düşünmeyin derim. Ha olduğunu düşünseniz bile evin içinde defne yaprağı yakın kokusunu gezdirin iyi gelir. Ama idrarda öyle bir küf imkansız. Rahat olun sizde annenizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X