- 3 Nisan 2014
- 36.460
- 149.067
- 798
2 ay önce…
ben 2 ay önce davet ettiniz şimdi geldiler sandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay önce…
allah aşkına küflenmiş birşey zamanında unutmuşsunuz belli ki ya biri getirdi anneniz unuttu ya da anneniz kendisi koyduğu yeri unuttu bazen olur öyleGörsel
Yok yok :) 2 ay önce gelmişlerdi. Biz ondan sonrasında 2 kez geldik yazlığa ardiyeye çıkmadık.ben 2 ay önce davet ettiniz şimdi geldiler sandım![]()
Ya ne alaka, olay öyle değil. Büyü ile ilgisi yok ama başa bu geldi . ŞaşkınızHe aynen hep büyüden bu başına gelenler. Şaşırmadım en sonunda buna bağlamana.
Yavri sık uğramadığınız , ardiyesine 40 yılda bir girdiğiniz yazlıkta dua edin at ölüsü çıkmamış karşınıza , çok durmuş bozulmuş bir şeydir bulduğunuz sıvı.Ya ne alaka, olay öyle değil. Büyü ile ilgisi yok ama başa bu geldi . Şaşkınız
Görsele tekrar baktım,bir gıda maddesinin üzerinde küf mantarı oluşmuş gibi duruyor.Neden açıp bakmıyorsunuz ki?Hangi ruh hastası böyle işlerle uğraşır,kavanozda idrar taşımak gibiYa ne alaka, olay öyle değil. Büyü ile ilgisi yok ama başa bu geldi . Şaşkınız
Buna ben kuruntu yapmadım, orası annemin alanı ve ben böyle bir şey koymadım diyor. Mantık yürütürsek ne bozulur ve idrar kokar?Yavri sık uğramadığınız , ardiyesine 40 yılda bir girdiğiniz yazlıkta dua edin at ölüsü çıkmamış karşınıza , çok durmuş bozulmuş bir şeydir bulduğunuz sıvı.
Hadi bir ruh hastası kendi idrar yaptı veya bir hayvana yaptırdı evine koydu . Mavera burdsn nereye varacak. Bize büyü yaptılar ondan ayrıldık mi diyecek . Nereye varmak istiyor onu anlamadım . Ona herşey bahaneGörsele tekrar baktım,bir gıda maddesinin üzerinde küf mantarı oluşmuş gibi duruyor.Neden açıp bakmıyorsunuz ki?Hangi ruh hastası böyle işlerle uğraşır,kavanozda idrar taşımak gibi.
Bak başıma gelmeyen iş değil , öyle olsa çok farklı dertleriniz olurdu, kocanın seni sevmemesi değer vermemesi ve sonucunda boşanmanızın bunun bir büyü olması halinde yaşayacaklarınız ile alakası yok.Buna ben kuruntu yapmadım, orası annemin alanı ve ben böyle bir şey koymadım diyor. Mantık yürütürsek ne bozulur ve idrar kokar?
Benim kv ile yaşadıklarımı biliyor musunuz ? Anneme olan kinini. İnsanın aklına geliyor işte. Benimle ilgisi yok. Kadın zaten anneme takıktı
Üyeyi tanımıyorum ama bu çok ciddi bir itham ya,büyü ne yazık ki var olan birsey ama insanın aklına böyle birşeyin gelmesi için bu tür işlerle uğraşıyor olması gerekir diye düşündüm.Günah almak çok kolay,Allah akıl fikir versin,ne diyelimHadi bir ruh hastası kendi idrar yaptı veya bir hayvana yaptırdı evine koydu . Mavera burdsn nereye varacak. Bize büyü yaptılar ondan ayrıldık mi diyecek . Nereye varmak istiyor onu anlamadım . Ona herşey bahane
Büyüye inanıyorsa korunma yolu da var duasıni okur geçer . Hayır gerçekten benim de aklıma gelmez . Evet bende ilk kez duydum hayvan idrarı falanÜyeyi tanımıyorum ama bu çok ciddi bir itham ya,büyü ne yazık ki var olan birsey ama insanın aklına böyle birşeyin gelmesi için bu tür işlerle uğraşıyor olması gerekir diye düşündüm.Günah almak çok kolay,Allah akıl fikir versin,ne diyelim.
Bunu anneme ileteceğim. Bence de çok büyük günah. Ama inanın sizlere danışmak istedim.Büyünün sizin iradenize etki ettiğine filan inanmayın, açın Kuran okuyun.
Kavanozdaki sıvı bana içi süzüldükten sonra kapatılıp unutulmuş sirke gibi geldi, uzun süre durmuş sirke anası oluşmuş sonra da küflenmiş gibi. Çünkü bir keresinde sirkem tutmamıştı yine de süzüp beklettim aynı bu şekilde gözüküyordu ve çürük kötü kokuyordu.
Büyü yapmak günah ama birini büyü yapmakla suçlamak da günah dikkatli olalım hem konu açarken hem düşünürken.
Narsist konusunda da öküzix kocasının narsist olduğuna karar vermiş, bir şeylere tutunma çabasını anlıyorum ama büyü müyü çok bayat bir argüman be .Hadi bir ruh hastası kendi idrar yaptı veya bir hayvana yaptırdı evine koydu . Mavera burdsn nereye varacak. Bize büyü yaptılar ondan ayrıldık mi diyecek . Nereye varmak istiyor onu anlamadım . Ona herşey bahane
İdrar gibi mi kokar peki?Sirke anası bu, büyüyle ilgisi yok. Bir şekilde koyulmuş unutulmuştur, bu tarz düşüncelerle huzursuz olmaya kafa bulandırmaya gerek yok. Eki Görüntüle 3096615
Ben de domuz yağını biliyorum bir tek ama meraktan böyle bir video izlemiştim,gerçekten çok iğrenç malzemelerle yapıyorlarmış ama benim aklımın ucundan geçmezdi o kavanozun içinde idrar olacağı falanBüyüye inanıyorsa korunma yolu da var duasıni okur geçer . Hayır gerçekten benim de aklıma gelmez . Evet bende ilk kez duydum hayvan idrarı falan
Bu beni çok rahatlatacak. Dibinde de siyah noktalar var ?Sirke anası bu, büyüyle ilgisi yok. Bir şekilde koyulmuş unutulmuştur, bu tarz düşüncelerle huzursuz olmaya kafa bulandırmaya gerek yok. Eki Görüntüle 3096615