Çok üzgünüm,çok kötüyüm..

Hymarry

SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
7.046
40
158
Uzun uzun anlatamıyacağım sanırım,
Sareme down sendromu şüphesi dolayısıyla kromozom analizi yapılacak,
Ctesi kan verdik,bazı ciddi bulgular bu problemi gösteriyor,
nete sık giremiyorum,sonucun gelmesi 1 ayı bulabilirmiş,
sadece bütün arkadaşlarımdan dua bekliyorumsenağlama...

Canım ne gıbı bulgular bızede aynı Şey sÖylendı ama hıÇ bır Şey Çıkmadı bulguları sÖylesen yardımcı olabılırım sanırım ama bu tÜr Şeylerı doĞar doĞmaz anlıyor doktorlar benım oĞlumun elınde tek Çızgı ve burunda basıklık vardı ama tahlıler temız Çıktı dualarım senınle ve bebeĞınle

hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle sen içini ferah tut Allah yardımcısı olsun meleklerinin dualarım seninle

inşaallah öyle bişey yoktur.inşaallah tertemiz çıkar testiniz.Allah yar ve yardımcınız olsun...

dualarım seninle canım içini ferah tut...allahım korusun minik yavrunu....

Geçmiş olsun.

1 ay çok zor geçecek ama inşallah düşünüldüğü gibi olmaz.

Ciddi bulguları paylaşırsan belki yardımcı olabilirim.

allah yardımcınız olsun.

Allah yardmcınız oLsun cnm benim.GönLünü ferah tut sen.ınş.sonucLar temiz çıkar

gönlünü ferah tut canım ya sen çok güçlüsündür yapma böylee hiç birşey çıkmaz öyle birşey olsa belli ederdi çoktan

canım geçmiş olsun demiyorum çünkü rabbimin izniyle hiçbişey çıkmayacak inş.rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın gönlünü ferah tut ve bol bol dua edelim inş.

:Saruboceq:canım Allah yardımcınız olsun.
içini ferah tut.
ben böyle bir şeyin çok daha önceden fark edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
hiç sanmıyorum kötü bir sonuç çıksın...

canım kolay degil biliyorum ama uzme kendini allahın izniyle hic bisey olmaz dualarım seninle

çok teşekkür ederim hayır dualarınıza ve desteğinize canım arkadaşlarım,
yani çok zor bir bekleme süreci,
sonucun çıkması 1 ayı buluyormuş,çünkü tüm dna araştırılıyormuş,beklemek çok zor,
inşallah bir şey çıkmayacak duasıyla bulgular demiştim onları da yazayım,
çok belirgin olmamakla beraber doktorun şüpheli yaklaştığı bir yüz ve göz biçimi,
doğumdan itibaren yüksek seyreden,düşürülemeyen ve vücudun alıştığı bir lökosit yüksekliği,
14-150lerde seyreden yüksek nabız,
kalpte hafif derecede üfürüm,
avuç içinde tek çizgi,,
gibi bulguların tümü doktorumuz şüphlendirdi,

buna rağmen yüzde direk olarak bakıldığında tanınılacak düzeyde bir dil ve kafa büyüklüğü,yada çene yapısı bozukluğu da yok,
ve daha önemlisi telefonla konuştuğum iki canım arkadaşımın terspitiyle sağlık bakanlığına gönderilen topuk kanında da bize herhangi bir dönüş olmadı bu hastalık hakkında,

inşallah birşey çıkmaz,anne olmak çok zor,
ben herşeye hazırlıklıyım,hayatta herşey bizim için, fakat onun için hayat çok zor olur en çok buna üzülüyorum,

çok teşekkür ediyorum tekrar canlarım,dualarınızı bekliyorum,
herkesin yavrusu ruhen bedenen ve zihnen sapasağlam olsun inşallahhh,kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin rabbimm
hele ki bizler gibi zorluklarla bebeklerine kavuşanlar içinn...

Back
X