- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
canım benim öncelikle kızalarım adına onlar için söylediğin güzel sözlere çok teşekkür ediyorum,ayy çok sevindim canım yaa ben hamileyken çok takip ediyodum bu siteyi ama bebeklerden sonra fazla giremedim geçenlerde bi bakayım dedim ve şok oldum pazartesi belli olcak yazmışın akşama kadar ara ara nete girdim sonra cumaya kaldı yazmışın cumayı nasıl getirdim bilemessin tabi bu arada sen neler yaşadın bilemiyorum ama inançlı birine benziyosun yazdıkların çok mantıklı geldi bana inancından dolayı olduğunu anladım.cuma günü gece fırsat buldum ancak okudum ve rahatladım yorum bile yazamadan yattım bugüne kısmetmiş ..benden bi hafta önce doğum yapmıştın benimde iki kızım olduğu için özellikle seni çok takip ediyodum.neyse canım Allah bidaha böyle şeyler yaşatmasın kimseye çok şükür Rabbime sonuç temiz çıkmış ve sonucu temiz çıkmayan bebeklerin annelerine de Allah sabır versinnnn öpüyorum bebeklerini çok tatlılar maşallahhh...
sen de güzel kızlarını öp bizim içinopuyorumnanaktan,
başından beri herşeye hazırlıklıydım açıkası,fakat Rabbim yüzümüzü güldürdü hamdolsun,
kimseye evlat imtihanı vermesin,sıkıntısı acısı çok zor.Sende bizim sıkıntımızla hem-hal olanlardan olmuşsun,Allah razı olsun..
Ayrıca takip ediyorsan uzakta kalma,tanışalım,konuşalım tecrübelerimizi canım benimolumunekankayizsmile
canım çok teşekkür ederim,çok sevindim Allaha şükürler olsun ki böyle bir imtihandan hayırlı sonuçlarla geçtiniz
dilerim bir ömür sağlıklı hayırlı bahtlı olsun melekleriniz
cümlemizin evlatları sağlıkla hayırlı uğurlu evlatlar olsunlar inşallah:Saruboceq:..
Bu imtihanı ömür boyu sürdümek zorunda olan anneler için de ayrıca çok duacıyım bundan sonra..