Çok Üzgünüm Çok

Siz daha kaç dersiniz olduğunu bilmiyorsunuz,unutuyorum kısmı sadece bahane. Ciddiye aldığınızı düşünmüyorum okul işini.

Hayırlısı olsun , hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız , Böyle olması gerekiyordu ve oldu
Siz bundan sonrası için çabalamaya , elinizden geleni yapmaya devam edin
Zaman bizler için akıp gidiyor , mühim olan onu güzel değerlendirebilmek . Siz de en güzel şekilde okulunuzu bitirirsiniz ve hayallerinize kavuşursunuz umarım

Yapabileceğiniz, yatkın olduğunuzu düşünebileceğiniz bir yerden..bunu neden söyledim cünkü bazen beklemek de sevk kırar, çalışmak özgüveninizi tazeler manasında ama siz kararınızı verdiniz ve hedefe kitlendiyseniz zaten basarı da gelir bol şans
Yok ben zaten özel sektörde çalışıyorum aynı zamanda.İşimi bırakmayı düsünmüyorum kesinlikle

Hayırlısı olsun , hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız , Böyle olması gerekiyordu ve oldu
Siz bundan sonrası için çabalamaya , elinizden geleni yapmaya devam edin
Zaman bizler için akıp gidiyor , mühim olan onu güzel değerlendirebilmek . Siz de en güzel şekilde okulunuzu bitirirsiniz ve hayallerinize kavuşursunuz umarım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin

Arkadaşlar merhaba ailevi sorunlardan dolayi kendime hayatıma o kadar ihmalkar davraniyorum ki...Bunu gece tekrar anladım ... Kısaca şöyle özet geçeyim .Ben 30 yaşındayım arkadaşlar.Mayıs ayında 31...Ve benim o kadar başarılı bir öğrencilik hayatım olmama ragmen elimde şuan bir hiç var...Univ.kazanmama rağmen ailem tarafından gönderilmeyip açıköğretim okumaya mecbur kaldım.Ama öyle sorunlar yaşadım ki onu bile okuyamadım ve 3.sınıfta dondurdum.Sonra ikinci Üniv. Kapsamında sosyal hizmetler ön lisansa kayıt oldum. Lisansa tamamlayıp benim durumumda olan insanlara yardım etmek onların hayatına dokunmak istedim...Ve bu bölümü çook sevdim.Mezun olmama tek ders vardı yine aynı bölümden sosyal hizmetler lisansa tamamlayıp oturup eşek gibi kpss en 90 alıp atanacaktim.Sadece iki üç yıl vardı hedeflerime ulaşmama.Ama.dün okulun sistemine bakarken benim veremediğim bir değil üç dersim varmış ve güz donemindeymis yani bahar döneminde sandığım. İçin kayıt yaptirmayip kaçırdim kayıtları...O dersleri verdim diye biliyorum ama yaşadığım şeylerden iki dk öncesini bile hatırlayamıyorum bazen inanılmaz bir kafa dalginligi dusunce daginikligi unutkanlık var.Böyle bişey unutulup üstüne dusulmez mi?Neden zamanında kontrol etmedim ?Kendime çok kızıyorum.Kaç yaşına geldim hala univ.ile uğraşıyorum ama.yasitlarim yüksek lisans doktora yapıyor.Çok başarılı bir ogrencilik hayatım olduğu için çevrem benden o kadar büyük şeyler bekliyordu ki...Ana ben bişey olamadım.Sosyal hizmet uzmanı olmak istiyorum aslında basaracagıma kendime çok inanıyorum.Ama yine inancım kendime olan güvenim kirildi.Sorunlara odaklı yaşıyorum ve kendi hayatımi ihmal ediyorum.Güzel meslekleri olan insanlara ozenerek bakıyorum kendimi kucumsuyorum...Ben neden iyi olamıyorum ?Çok üzülüyorum çok. ..
Ben de 3.üniversite olarak aöf sosyal hizmetler bitirdim bu yıl ve ön lisanstan kpssye gireceğim diye kayıt zamanını çok takip etmiştim,gün gelip çattı ve ben çocuklarımın kreşine yakın okulda resim çektirip hem de çocukları kreşten alırım düşüncesiyle saat 5 te okula gitmiştim kapıdaki görevli ne dese beğenirsin,Ösym sistemi güncellememiş sanırım dedi bizim okuldan kayıt olma kalktı dedi.Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü ,o ana ne yapacağımı şaşırdım ,çocukları bırakacağım kimsem yoktu ,diğer okul da bana 40 dk uzaktı çocukları alsam taksiyle gitsem yanımda taksi parası almamışım planımda olmadığından üstümde yoktu,arkadaşımı gördüm o da çocukları almaya gelmiş okula ondan borç aldım ama kayıt yapılan okulun telefonlarından muhatap bulamadım ve saatlerce ösym yi aradım asla cevap alamadım neden güncellememişler diye .O gün ki stresi anlatamam.Sonra arkadaşım bu işte bir hayır vardır dedi ve rahatladım nasıl olsa iyi bir işim vardı ama bende senin gibi sosyal çalışmacı olup çocuklara faydalı olmak istiyordum.İnşallah bu hayalimi ilerde gerçekleştireceğim.Sen çok gençsin bense 39 olacağım ve hala umudum var.Sen de umutlu ol,vardır bir hayır de...

Back
X