çok üzgünüm çok :(

ablama söyledim o söyledi. benim ailemde çok kem küm yaptı dogaldır çünkü onlarda korkuyo acaba nasıl biri die. baban yanıma geldi kim oldugunu sordu söyledim. evde kalcak degilim ya saten evlencektim biriyle:):)

belkii yaşınn vardırr diyee biraz dha anlayışla karşılamışlardır canım

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bence aileyle paylaşmak çok doğru bir şey belki dürüstlüğünüzden ötürü beklediğiniz tepkileri vermeyebilir. Ben lise yıllarımda böyle bir durumla karşı karşıya kaldım önce çok korktum ama annem paylaştıktan sonra bana daha da bir güvendi. eğer daha yaşınız küçükse korumacı yaklaşmalarını hoş görüp biraz katlanmalısınız. lakin yaşım yeterince olgun diyorsanız erkek arkadaşınızla ciddi olduğunuzu yansıtın kararınızda da tutarlı olacağınızı hissettirirseniz ailenizin olumsuz tepkilerini engellemiş olursunuz.

canım destekk olduğun içinn gerçekten çok teşekkürr ederim. orasıı öyleee evet amaa ne bilim :S erkek arkadaşım öyle isteyınceeeee ısrarda edince söyledimmm :S

ne demek canım burda herkes birbirine elinden kadarıyla yardımcı omaya çalışıyo. bak hem yaşında daha küçük 16 yaşındasın eminim ki ailen sana bi zarar gelicek die istemiyodur.bazen bu kadar cesur olmamak gerkiyo die düşünüyorum. ama sen canını sıkma sonuçta annnen o da bi sinirle elini kaldırmıştr. peki bundan sonra ne yapcaksın annenin istemediği bişeyi yaptığın için şimdi onun gözü sürekli senin üstünde olcak.

ve yine aynı yorumu yapıyorum, başlıkla ne alaka ? :52:
çok dertliymişsin gerçekten çok üzüldüm senin için canım.:24:
sitedeki diğer dertli arkadaşlarımıza ayıp bu başlık yaa :D

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bence aileyle paylaşmak çok doğru bir şey belki dürüstlüğünüzden ötürü beklediğiniz tepkileri vermeyebilir. Ben lise yıllarımda böyle bir durumla karşı karşıya kaldım önce çok korktum ama annem paylaştıktan sonra bana daha da bir güvendi. eğer daha yaşınız küçükse korumacı yaklaşmalarını hoş görüp biraz katlanmalısınız. lakin yaşım yeterince olgun diyorsanız erkek arkadaşınızla ciddi olduğunuzu yansıtın kararınızda da tutarlı olacağınızı hissettirirseniz ailenizin olumsuz tepkilerini engellemiş olursunuz.

ben 16 erkek arkadaşım 19 polisliği okuyacak :S benn onun ailesiyle tanıştım çok içli dışlıyız anne baba diyorum. ilişkimiz gerçek boyutta ciddi. beni kendi kızları gibi görüyorlar. gerçekten haklarını yiyemem. hatta kendi annesi bile uyarıyor kızım kendinize çok dikkat edin sakın yanlış bişeyler yapmayınn diyerek. erkek arkadaşmda bnm ailemle tanışmak istediiii :S tamam benii aradaa çıldırttığı bile olduu ama kızlarrr gerçektenn bennn kimseden görmediğim değeri ondan görüyorum. önemli bir yeri var benim için tüm sevenler için böyle.. :S cahillik mi yaptım hata mı ettim bilmiyorum ama benim onu bikere dha sevdiğini görmüştür..

Hayatini kisitladin aferin sana.

Sen aileni taniyorsun ve olacaklari yazmissin zaten, annen de aynen boyle bir tepki vermis. Simdi yaptigin herseyde gozleri senin uzerinde olacak. Ne gerek vardi acaba?

Biraz panik birisin galiba. Sakin kalip soylemeseydin iyi olurdu. Simdi cekersin ceremesini.

ne demek canım burda herkes birbirine elinden kadarıyla yardımcı omaya çalışıyo. bak hem yaşında daha küçük 16 yaşındasın eminim ki ailen sana bi zarar gelicek die istemiyodur.bazen bu kadar cesur olmamak gerkiyo die düşünüyorum. ama sen canını sıkma sonuçta annnen o da bi sinirle elini kaldırmıştr. peki bundan sonra ne yapcaksın annenin istemediği bişeyi yaptığın için şimdi onun gözü sürekli senin üstünde olcak.

gözü sürekli üstümde olur mu bilmemmm. çocukk gibii tripte atmamm elbet. ne olursa olsun annem. evet bana zarar gelir diyee kızmıştırrr amaa güveniide olmalıydı. sonuçta aklı başında biriyim ne olur bilememm amaa okul hayatımaa devamm ederimm o kesinn.

Hayatini kisitladin aferin sana.

Sen aileni taniyorsun ve olacaklari yazmissin zaten, annen de aynen boyle bir tepki vermis. Simdi yaptigin herseyde gozleri senin uzerinde olacak. Ne gerek vardi acaba?

Biraz panik birisin galiba. Sakin kalip soylemeseydin iyi olurdu. Simdi cekersin ceremesini.

herşey olacağına varır canım :S güvenlerini gene kazanırım. herşeyin hayırlısııı.

gözü sürekli üstümde olur mu bilmemmm. çocukk gibii tripte atmamm elbet. ne olursa olsun annem. evet bana zarar gelir diyee kızmıştırrr amaa güveniide olmalıydı. sonuçta aklı başında biriyim ne olur bilememm amaa okul hayatımaa devamm ederimm o kesinn.

artık olan olmuş ya annene yalan söliceksin biitti ayrıldk die.ama bunu yapmanı hiç ama hiç istemem. yada anneni ikna edip erkek arkadşınla tanıştıracaksın bana değer veriyo güvenilir biri diyosun eğer öle biriyse bunu annenede gösteririsen çok sorun olmaz heralde.sonuçta annen sana zarar gelcek die korkuyo. sevgilinin iyi biri olduğunu kendi görürse içi rahat eder belki

artık olan olmuş ya annene yalan söliceksin biitti ayrıldk die.ama bunu yapmanı hiç ama hiç istemem. yada anneni ikna edip erkek arkadşınla tanıştıracaksın bana değer veriyo güvenilir biri diyosun eğer öle biriyse bunu annenede gösteririsen çok sorun olmaz heralde.sonuçta annen sana zarar gelcek die korkuyo. sevgilinin iyi biri olduğunu kendi görürse içi rahat eder belki

sevgilim değil de sevdiğim olarak biliyor :S sevdiğim var dedimm :S sonra olan oldu. ben sevgilimden ayrılamam :S ne olursa olsun zaman neyi gösterir bilemem. en azından içim rahat kötü bişey yapmadık. yoluma devam edicem onunla ve Allah'ın izniyle tam zamanı geldiğinde söylerimm.

sen:anne bir teyze seninle konuşmak istiyor.
karşı taraf:kızınızı falanca sayesinde gördük çok methettiler, okuldan kızının arkadaşıymış tanışmak istedik.

kızlar ben çıkıyorum yorumlarınız ve destekleriniz içinn çok teşekkür ederim. sonuçta annem illaki düzeliirr arammm kendinize iyi bakınnn hoşçakalın..

Erkek arkadaşını lafına bakıp ailenin vereceği tepkiyi, tavrını bile bile hata etmişsin.
Bu yaşta ciddi birşey düşünmek zaten doğru değil çünkü öncelikleriniz var, e ciddi bir olay olmayacaksa ailelerle tanışmanıza hiç lüzum yok.
Annenizle elbette aranız düzelir ancak, durduk yere evde huzursuzluk yaratmanın manası yok.

Daha 16 yaşındasın ve ailenin haberi de yokken sevgilini annesine babasına anne baba diyebiliyorsun gerçekten seni tebrik etmek istiyorum.
Çevremde evli,yaşları 25in üstünde bir çok arkadaşım nişanlıyken bile anne baba diyemedi ne bu hız...
16 yaşında 2 yıllık ilişkiniz olması da çok garip geldi.
Benim kızım olsa ben de bu yaşta bi ilişkisi olmasını asla istemezdim.

ben 16 erkek arkadaşım 19 polisliği okuyacak :S benn onun ailesiyle tanıştım çok içli dışlıyız anne baba diyorum. ilişkimiz gerçek boyutta ciddi. beni kendi kızları gibi görüyorlar. gerçekten haklarını yiyemem. hatta kendi annesi bile uyarıyor kızım kendinize çok dikkat edin sakın yanlış bişeyler yapmayınn diyerek. erkek arkadaşmda bnm ailemle tanışmak istediiii :S tamam benii aradaa çıldırttığı bile olduu ama kızlarrr gerçektenn bennn kimseden görmediğim değeri ondan görüyorum. önemli bir yeri var benim için tüm sevenler için böyle.. :S cahillik mi yaptım hata mı ettim bilmiyorum ama benim onu bikere dha sevdiğini görmüştür..

tatlım anlıyorum ama bir şeyleri ciddiye bindirmek için çok erken inan bana. Evet şu an bazı şeyler tatlı geliyor ama yıllar geçtikçe tüm bunlar seni yoracak bıktıracak. Ben erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştığımda 20 yaşındaydım şu an aradan 3 sene geçti ve ufak da olsa sorunlar yaşandı artık kayınvalidemi göresim yok:) inan gittikçe daha da zorlaşıyor. Hem derim ki üniversite hayatını yaşa ve bu haytı görmeden sakın bir karar alma üniversite insanı çok değiştiriyor. 18 yaşındayken de erkek arkadaşımla evlenicem dedim bi sene sonra üniversiteye gidince ayrıldık:) ya nasip de ve uzak dur olursa ne güzel ama haytının baharındasın böle ciddi kararlar alıp da hayatını karartma oluruna bırak ailesinin içine girme evlenince bıkkınlık yaratır.

daha önceki konunda sevgilinin asker düğününde ne giyeceğinle ilgili bilgi istemiştin.sevgilini,ailesini,gibi birçok şeyi de yazmıştın.hatta anne ve babasına anne baba dediğinide.ben de tepki göstermiştim ve düğünde giyeceğinle ilgili değil,bu saklı gizli durumu çözmenle ilgili tavsiyelerde bulunurum diye yazmıştım.sen de ''bu benim hayatım,kimseyi ilgilendirmez,ailem tutucu,saklamk zorundayım,tavsiye de bulunmazsan bulunma''gibi cümlelerle çıkıştın.
ben anlamadım şimdi bu konuyu açmış benim vermek istediğim,senin kızıp kabullenmediğin tavsiyeleri istiyorsun.
ben senin iyiliğin için yazmıştım tepkimi.

Ben 22 yasındayım ve ilişkim 5 senelik askere gitti geldi. ben bile babama acamıyorum konuyu zamanı var diye.güzelim yasın daha cok küçük ilişkin lise bitince devam eder mi ondan eminmisin. ve ailenın tepkisini biliosan buna hiç kalkışma.ki sevgilin senı gercekten sevıyorsa anlayışla karsılar..

Back
X