- 28 Şubat 2009
- 177
- 3
- 296
merhaba yine ben son merhabam dan sonra 1 yıl geçti , maşallah ve yine evlilik yıl dönümüme günler kaldı 13.yılıma giricem ve ben hala anne olmadım evet son 1 yıldır tüp bebek yada aşılama hiç birşey yaptırmadım hala endometriyozis hastası çikolata kistinle başetmeye çalışan biriyim yaş ilerliyo rezerv azalıyo ama bende halde kalmıyor bu süreçler beni çok yorduğundan sanırım artık üzgünüm ben anne olamıyorum deyip geçiyorum soranlara ,belki beni çok güçsüz bulanlar olacak ,belki örnekler verecekler ama benim bünyem bana burada dur dedi ve durdum çünkü ne yapsam her taşın altından geriye dönüp baktığımda yanlış yapılmış bir şeyler çıktı mesela 8 kere kist boşaltma yapan dr.uma neden hep kist boşaltma yaptın da bir kere gel senin şu kistleri tamamen alalım da şu endo odaklarını temizleyelim dememiş olması beni büyük bir dehşete ve sinir harbine sürüklemiş durumda ,keşke bu kadar uğraştırıp oyun oynar gibi tedavi yapacaklarına adam akıllı ellerini önce vicdanlarına koyup hastaya yaklaşmayı öğrenselerdi (benim gittiğim dr.lar tabi diğerlerini bu konuyla bağdaştırmıyorum ) her dr.muayenesinde laçkalaşan sinirlerime mi yanayım ,ben bebek hasretiyle bir umut deyip hadi bu dr.u da deneyelim derken eşimin bana bakışlarınımı aklıma getirip ağlayayım bilemiyorum...
her şeyden önce artık ben rabbim e sığındım ve olanları havale ettim ,şimdi dinleniyorum kistim 10 cm dağılıp lezyon olmuş ateşim 39 dan düşmüyor ne yapayım yaptım da ne oldu mu diyeyim yoksa hadi kızım sen güçlüsün kalk ve savaş diye kendimi hala telkin mi edeyim ,kaderimde yokmuş mu diyeyim ne diyeyim ne yapayım şaşırmış haldeyim ,nasıl bir dr.a güveneyim bilemiyorum ...
Meğer ne zor muş anne olamamak koynununda buzlaşan bir kalbi taşımak uzak ihtimaller ile umut oyunu oynamak zor ..
en son soğan kürünü denedim bana yaptığı aşırı regl kanaması ve aşırı gaz ve zaten endo hastalığında gaz sancıları çoğaltıyor ve gaz tuvalete çıkma problemi yapışıklıklardan dolayı hat safhaya ulaşıyor,kistime faydası yok bana da ve ayrıca düşük tansıyonlu bir insanım 9-5 normalımdır tansiyonum sürekli 14 oldu şimdi herkes etrafımda ki kullan devam et dıyo bense sıkıldım bu soğandan iğrenç bişi zaten...bıy
yani işin özü ben şaşırıp kalmış halde bazen etrafımda sesleri uğultu olarak duyar haldeyim anne olamamak ve bunun yanında sizi hastane hastane gezdiren şu endometriyozis kistleri tamam asilik yapmıyom bunada şükür diyorum ama yoruldum hepsi buuuuu
(((((((((((((
her şeyden önce artık ben rabbim e sığındım ve olanları havale ettim ,şimdi dinleniyorum kistim 10 cm dağılıp lezyon olmuş ateşim 39 dan düşmüyor ne yapayım yaptım da ne oldu mu diyeyim yoksa hadi kızım sen güçlüsün kalk ve savaş diye kendimi hala telkin mi edeyim ,kaderimde yokmuş mu diyeyim ne diyeyim ne yapayım şaşırmış haldeyim ,nasıl bir dr.a güveneyim bilemiyorum ...
Meğer ne zor muş anne olamamak koynununda buzlaşan bir kalbi taşımak uzak ihtimaller ile umut oyunu oynamak zor ..
en son soğan kürünü denedim bana yaptığı aşırı regl kanaması ve aşırı gaz ve zaten endo hastalığında gaz sancıları çoğaltıyor ve gaz tuvalete çıkma problemi yapışıklıklardan dolayı hat safhaya ulaşıyor,kistime faydası yok bana da ve ayrıca düşük tansıyonlu bir insanım 9-5 normalımdır tansiyonum sürekli 14 oldu şimdi herkes etrafımda ki kullan devam et dıyo bense sıkıldım bu soğandan iğrenç bişi zaten...bıy

yani işin özü ben şaşırıp kalmış halde bazen etrafımda sesleri uğultu olarak duyar haldeyim anne olamamak ve bunun yanında sizi hastane hastane gezdiren şu endometriyozis kistleri tamam asilik yapmıyom bunada şükür diyorum ama yoruldum hepsi buuuuu