Göz Makyajı çok üzgünüm :( egzama bilgisi olan varmı :(

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

34esra86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
240
0
37
bugün çok kötü bir haber aldım göz altımda şişlik oluştu bayadır vardı doktora gittim ve sonuç egzama olmuş :KK43: krem ilaç filan verdi ama çok üzgünüm maxfaktör gözlatı kapatıcısını kullanıyorum ruj gibi olanından yeni başlamıştım o yapmış olabilir diye düşünüyorum bu konuda bilgisi veya başına gelen tecrübeli biri varmı bana yardımcı olsun lütfen :KK43:
 
merhaba benim de kaşımın ufak bir tarafında olmuştu eğzema böyle kavlıyordu, pul pul dökülüyordu, kaşınıyordu... doktor bana da egzema dedi ve bir krem verdi.. o kremi kullandım ve geçti gitti.. çoktandır da olmadı.. ilaçlarını ihmal etmeden kullan derim.. geçmiş olsun..
 
teşekkür ederim cildim için şampuan verdi ve krem verdi ayrıca cene bölgemdede mantar oluşmuş bende hiç fondoten kullanmam ama neden oldu anlamadım :KK43:
 
ne dicem sana cnm bir süre yediklerine dikkat et domates yiyorsan azalt egzamayı çok tetikliyor domates kremlerini düzenli kullanırsan bişeyciğin kalmaz geçmiş olsun
 
Benim göz kapağımda olmuştu küçük kaparcıklar, bi süre dermovate diye bi krem kullandım kortizonlu.. O geçirdi istersen dene geçti benimki. Seninde geçer inş stres yapma..
 
Benimde göz kapaklarımda egzama olmuştu.kirpiklerim dökülüyordu bide kirpik diplerim pul pul oluyordu.doktor minik bir krem vermişti bide yüzümü bebek şampuanı ile yıkakamı söylemişti bi süre sonra kullandım ve geçmişti..ama malesef tekrarlıyor şuan yine başladı kirpiklerim dökülmeye aynı kremi aldım ama bu defa oda alerji yaptı kullanamadım.
 
benim de gözümün üstünde egzama var :KK43: bi kremim var o çok iyi geliyor yani 10 yıldır falan hep onu kullanıyorum makyajla alakasının olmadığını düşünüyorum ben ama her gün makyaj yapıncada kaşınmaya başlıyor :KK43:
 
X