Çok üzgünüm,fikrinizi istiyorum

arjadaşlar, aylar önce tanışıp, uygun görüp evlenmeyi düşündüğümüz kişi ile geçenlerde iş çıkışı akşam onun isteği üzerine arabasıyla sessiz sakin bir yere gittik. arabasında biraz sohbet etmeye başladık. biraz sarılma, yakınlaşma gibi şeyler oldu. özel konular konuştuk. sonra beni evime bıraktı.eve gidip biraz zaman geçince içime bir kurt düştü.biz arabadayken bir kere bip bip bip diye sanki fotoğraf makinasının çıkarttıgı bir ses gelmişti. o da hatta o an bu ses ne gibi bişeyler demişti diye hatırlıyor gibiyim. üzerinde durmadık nedense ve eve gelince ve ertesi gün içim içimi yedi bu bip sesi nedeniyle. aklıma çok üzücü şeyler gldi.
yani bu görüşmemizi gizlice kayda aldıgı . ve bunu ertesi gün kendisiyle yeniden grüştğümüzde belirttim. önce komik tepkiler verdi, sonra yeminler etti,yok böyle birşey dedi. böyle bir şey nasıl düşündüğüme hayret ettğini vs. ben de o bip seslerinin nerden geldiğini bana ispat etmesi gerektigini söyledim. ben de bilmiyorumdedi.arabayı kurcaladı teybi filan.o sesi bulamadık. ikna olmadım sözlerine. sana ait evindeki fotograf makinayı bana getirmelisin ben de bakmalıyım onun çıkaraccağı bip sesine dedim.tamam dedi. bugn de bana cevap olarak evde aradıgını makinayı bulamadıgını, kardeşinin almış oldugunu hatırladıgını belirtti. ben iyice şüphelerimin gerçek olacağına kanaat getirdim bunun üzerine. bir de eg er bu şüphem gerçekse, kanserden ölmeyi kabulleneceği, annesinin yüzünü bridaha görmenin nasip olmaması gibi sözler yeminler yineledi. ben de ikna olmadıgımı, pnu Alllaha havale ettiğimi belirttim.
sinirlerim çok bozuk. napmalıyım kızlar. bir iki aya söz nişan ve kısa sürede düğün yapmayı planlıyorduk. insan evlenmek istedigi kıza böyle bir adilik ne için, ne maksatla yapar:KK43:
Böyle birşey yaptığını düşünmüyorum açıkçası, ama senin bu şüphelerinden sonra sinirlerinin biraz bozuk olduğunu düşünmüş olabilir.Bu meseleyi takıntı haline getirmişsin. Emin olmadığın bir konuda, bu kadar da adamın üzerine gitmeni tavsiye etmiyorum, bir yere kadar açıklama yapmış ama bir yerden sonra sinirlenip ters tepki verebilir. Ayrıca fotoğraf makinesini bulup getirmesi hiçbir şey ifade etmez, içinde eğer resim varsa, bir yere aktarıp, makinadan silip getirebilir, birçok makinada bu teknoloji var. Ama evleneceği kıza da bu tarz birşey yapacağını düşünmüyorum dediğim gibi, çünkü amaçsız ve saçma sapan bir hareket.

Iyiyde madem böyle güvensizlik varmış içiniz de sizin de tabirinizle bip bip sesleri duydunuz niçin tedirgin oluyorsunuz ki zaten anlarsınız size karşı ne kadar ciddiyetli olduğunu ve bu insanla bir iki aya evlilik vs düşünmek ne kadar sağlıklı bence o insan için değil önünüze çıkacak diğer seçenekler içinde biraz daha temkinli olmanızı öneririrm.

Arabanın içinde o sesi duyunca etrafına bakmışsındır..koca fotoğraf makinesini nereye saklayacak? Bir de arabanın içinde ne durumdaydınız ki kameraya çekecek kadar ne yaptınız yani?
Hadi diyelim ki çekti, ne yani kız arkadaşısın, evlilik konusuluyor ne yapacak ailene mi gösterecek internete mi koyacak? Terkettiğin biri.olsa derim intikam alabilir ama oyle de bişi yok..
Hadi diyelim ki görüntüleri aldı kullandı...Bunun kanunda büyük cezası var yalnız baya bildiğin 6-7 sene hapis cezaları var kendi kaybeder yani...

Eğer öyle bişey yoksa da bu kız paranoyak der artık evlenmez herhalde

Off var ya sabah sabah hortlak bi konuya rastladım, ama nasıl hortlak bi konu....
Neyseki olaya yorum yapmadan sadece yorumlardan birini like attım.
O değil de konu sahibi ne yaptı acaba?!
Şimdi ne yapıyorlar Vol.32929...

Bence erkek arkadasınıza yada başka birisine öyle yeminler ettirmeyin sizde etmeyin. O tarz şeyler enerji ile onu çağrıstırır. Kötü şeyler getirir yani. Güvenmeye calışın biraz insanlara

Offf şu konuları niye hortlatıyorsunuz? Allah aşkına konu mu kalmadı? 2011 de yazılmış, üstünden 8 sene geçmiş.

şimdiye kadar konu sahibi belki çoktan evlenmiş, çocuğu bile olmuştur.

Back
X