Çok üzgünüm gene regl oldum...

Çok kafaya takmayın. Bir tanıdığım 54 yaşındayken hamile kaldı tekne kazıntısına. İlişki esnasında rahat olun. Bebek için değil istediğiniz için yapın. Benim şuan bebeğim yok 4 aylık evliyim fakat cevremde çok duydum bunu. Niye olmuyor olsun artık diye çabaladıkça hormonlar spermi geri itiyormus. Bir de mutlaka araştırmışsınızdır ama pozisyonlar da önemli ilişkide. Diz dirsek pozisyonu en iyi hamile kalma yoluymuş bir de hani yatakta 1 saat bacaklar dikik yatma olayı var ya bir de yüz üstü kalça altına yastık koyup yatmayı deneyin..

gecenlerde bir teyzeyle karsılastım 40 yasından sonra anne olmus oncesinde olmuyormus bir turlu birgun kardesimin dogumuna gittim onun sancı cektigini gorunce birden korktum ve vazgectim dedi cocugum olmasada olur dedim diyor o ay hamile kalmıs ama haberi bile yokmus adeti geciktigi halde baska birseydendir diye dusunmus bir bakmıs ki hamile..kafaya cok takmamak lazım diyor ama artık takmıycam tamam demeklede olmuyor birseylerin etkilemesi gerekiyor omuzdan o yuku bir atmak lazım sonra vucut belki kendiliginden gerceklestiricek istediginizi

Çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten örnekler güzel darısı başımıza inşallah. Psikolojimizi nasıl düzeltebiliriz acaba? Gerçekten eğer başka sebebi yoksa tamamen stres etkilidir dicem ama stresle nası basedicez? Hele ülke, çevre, bireysel sorunlar vs bu kadarcokken

:kahve:
Çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten örnekler güzel darısı başımıza inşallah. Psikolojimizi nasıl düzeltebiliriz acaba? Gerçekten eğer başka sebebi yoksa tamamen stres etkilidir dicem ama stresle nası basedicez? Hele ülke, çevre, bireysel sorunlar vs bu kadarcokken
Ülke çevre bireysel sorunlar için bir çözümüm olmasa da hoşunuza giden uğraşlara ağırlık vererek beyninizi başka şeylere adapte edin. Mesela ben kitap yazıyorum şiir yazıyorum wattpad platformunda kitap okuyorum vs ilgi alanım kitaplar yani :kahve: ben aklımı bu şekilde sakin ve selim tutabiliyorum. Aksi halde cevremde özellikle eşim bebek de bebek diyor. Ben de istiyorum zaten ama her ay benden bir haber almayı bekleyip regl oldum dedikce asılan yüzünü görmek ne kadar incitici olsa ve üzüldüğümü görüp yanıma gelse teselli etmeye çalışsa da birşey geçmiyor işte. Ben oluruna bıraktım. Rabbim ne zaman derse o zaman olacak ne kadar çabalarsan çabala O ol demeden birşey olmayacak. Bol bol kenzül arş duasını okuyun. İsteyin. Rabbim gonlumuzdekini kucağımıza verecek ben inanıyorum. :KK200::KK46:

:kahve:
Ülke çevre bireysel sorunlar için bir çözümüm olmasa da hoşunuza giden uğraşlara ağırlık vererek beyninizi başka şeylere adapte edin. Mesela ben kitap yazıyorum şiir yazıyorum wattpad platformunda kitap okuyorum vs ilgi alanım kitaplar yani :kahve: ben aklımı bu şekilde sakin ve selim tutabiliyorum. Aksi halde cevremde özellikle eşim bebek de bebek diyor. Ben de istiyorum zaten ama her ay benden bir haber almayı bekleyip regl oldum dedikce asılan yüzünü görmek ne kadar incitici olsa ve üzüldüğümü görüp yanıma gelse teselli etmeye çalışsa da birşey geçmiyor işte. Ben oluruna bıraktım. Rabbim ne zaman derse o zaman olacak ne kadar çabalarsan çabala O ol demeden birşey olmayacak. Bol bol kenzül arş duasını okuyun. İsteyin. Rabbim gonlumuzdekini kucağımıza verecek ben inanıyorum. :KK200::KK46:

3.5 yıllık evliyiz ben çocuk istemedim 1-2 yıl beklemek istedim. 1.5 yılın sonunda artık pes ettim hamile kaldım farkında olmadan ama kalbi atmadı kürtaj oldum. Eşim çok taktı beni de strese soktu vs. 1 yıldır eşimin her ay bekleyip benden gene regl oldum lafını duyunca suratını asması, hatta uzaklaşması sonra gene toparlamamiz, sen 1 yıl cocuk istemedin diyip vakit kaybettigimizi soylemesi vb Artık o kadar ki ben takıntı yaptım resmen. Son iki aydır sadece soruyor ama tepki vermiyor olur aşılama tüp bebek yaparız falan diyor. Rahim filmi çektirdikten sonra böyle oldu. Ama artık ben takıyorum saplantı haline getirdi bende

3.5 yıllık evliyiz ben çocuk istemedim 1-2 yıl beklemek istedim. 1.5 yılın sonunda artık pes ettim hamile kaldım farkında olmadan ama kalbi atmadı kürtaj oldum. Eşim çok taktı beni de strese soktu vs. 1 yıldır eşimin her ay bekleyip benden gene regl oldum lafını duyunca suratını asması, hatta uzaklaşması sonra gene toparlamamiz, sen 1 yıl cocuk istemedin diyip vakit kaybettigimizi soylemesi vb Artık o kadar ki ben takıntı yaptım resmen. Son iki aydır sadece soruyor ama tepki vermiyor olur aşılama tüp bebek yaparız falan diyor. Rahim filmi çektirdikten sonra böyle oldu

Eşiniz biraz daha farklı davransa aslında ruhunuza dokunacak sözler söylese belki de herşey başka olacak. Stres yaptıkça olmazmış. İçki ve sigara kullanımları da çok engelliyor hamileliği. Eşiniz kullanıyorsa özellikle sperm hareketli olmuyor. Sabahları deneyin. En verimli o zamanmis. Çok okudum da bu tür konuları.

Merhaba yaziniza denk geldimde hamile kalabildiz mi acaba ustunden 3 sene gecmis

Back
X