çok üzgünüm geri döner mii :(

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ben onun memleketindeyim o ise başka bir şehirde üni okuyor aynı memleketteniz. ara verdik yazmıştım dayanamadım mesaj attım. bana katlanamadığını soğuduğunu söyledi. :( ayrılalım dedi :( pişman olmıcak mısın dedim olmam eminim dedi ve bitti :8 daha önce çok ısrar etmiştim bi faydası yoktur diye ısrar etmedim :8 bugün bitti tamamen :8 bana taktik verin ne olur napıcam ben pişman bile olmam dedi :( ben üzülmeyeyim diye barışıyor iki dakika sonra ayrılıyor :( artık msj atmayacağım bu sondu :(:( geri dönsün istiyrum :(

sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ben onun memleketindeyim o ise başka bir şehirde üni okuyor aynı memleketteniz. ara verdik yazmıştım dayanamadım mesaj attım. bana katlanamadığını soğuduğunu söyledi. :( ayrılalım dedi :( pişman olmıcak mısın dedim olmam eminim dedi ve bitti :8 daha önce çok ısrar etmiştim bi faydası yoktur diye ısrar etmedim :8 bugün bitti tamamen :8 bana taktik verin ne olur napıcam ben pişman bile olmam dedi :( ben üzülmeyeyim diye barışıyor iki dakika sonra ayrılıyor :( artık msj atmayacağım bu sondu :(:( geri dönsün istiyrum :(

Bu sozlerden sonra hala geri donmesini mi istiyosun? Sevmiyorum sogudum senden demis, bundan sonra donse ne olucak? Nasil gururuna yedireceksin nasil hicbisey olmamis gibi devam edeceksin? Bence sen onu unut onune bak ondan sana fayda yok. Birgun elbet pisman olur ama sen hic bi zaman donupte ardina bakma cunku o bunu haketmiyo. Umursama unutmaya calis zaman herseyin ilaci.. bu ona en iyi cevap olur.

terzi kendi söküğünü dikemez derlermiş de doğruymuş...

canım önce bir şu üzüntü işaretlerinikullanma!!
aynı memlekette iseniz e seviyorsa da elbetgörüşürsunuz bunu hemen olmasını bekleme...
ben de bu lafları duydum ama insan kabul edemiyor...
şimdi sana şu söylediklerime ben de inanmıyordum kabul edemiyordum ama şimdi gördüm ki gerçekler bunlar...
seni sevmiyor
seven adam soğudum diyemez demez diline gelmez bir düşün bakalım sne hiç ona hakaret edebildin mi..
sen hiç kırıcı söz söyleyip de bitsin soğudum diyebildin mi demedin kırmak istemedin üzülmek istemedin..
ama o naptı dedi..
ben bunun altında başka şeyler arıyorum benim slk da dahil...
bence başka kişiler var akıllarını karıştırıyor soğudum deyip yükü bize atmak d aişlerine geliyor..
ee ne de olsa ne zaman dönse sen ben hazırdayız biliyorlar..
yok yok sen böyle devam edersen bak gör daha beterlerini duyacaksın.. hiç bir şey yapma..
ya da bir mesaj at bende anladım biz beceremedik ve bitti kib yaz gönder biraz tutuşsun ben erkek olsam sana ve bana dönmezdim iyice hayatımı yaaşar ha canım mı sıkkın birini bulamadım mı derdim ki x ne de olsa hazır beni bekliyor salla...
bunlara bu kafadaki adamlara degmez.. ben aylarımı heba ettim düzelmedi.. sevgisi yok çünkü saygısı yok çünkü çünkü KAYBETME KORKUSU YOK!!!!!KAYBETMEKTEN KORKMAYAN ADAMDAN DA BİZE HAYIR YOK!!!

canimmm seni cok iyi anliyorum
onceki yazilarinida okudum birak artik su hastalikli iliskiyi
onceleri insan olurum zannediyor ama hic kimse kimse icin olmuyor olmemeli
bu simarik cocuk buyuk ihtimalle kendi cevresinden birini buldu:50:
hic :50:bir erkek yedegini bulmadan iliskisini sonlandirmaz malesef erkekler biz kadinlar kadar seffaf degiller
once bir hafta aramadim o aradi demissin. sen bu simarik cocugun ustune dusmessen yine arayacaktir tabii yenisini bulmadiysa:50:
cik gez dolas arkadaslarinla bulus bir seyler yap kendine bir ugras bul inanki ise yariyor.
bu cocuk egosu tavanda. ve egosunu seninle tatmin ediyor. hala facesi varsa mutlu fotograflarini koy arkadaslarinla bulustugunda yaptiklarini senin onun icin olmedigini onsuzda yasayabildigini gorsun catlasin:47:narsist sey
en iyi taktik kendini agirdan satmaktir UNUTMA!

ERKEK MILLETINE TAPARSAN TEPER, TEPERSEN TAPAR relax ol ararsa bile ne diye aradin de sakin yumusama

bence tatlım sabret şimdi ünide etrafı kalabalık kızlar falan ondan öyle yapıyodur seninle aynı memlekete olması büyük avantaj geldiği zaman tekrar barışma ihtimaliniz olur bence

Önceki konularınızı bilmiyorum...

Şu halinizi gurursuz olarak yorumlamayacağım insan kendinden uzaklaşanı ya da kendisine kötü davrananı saplantı haline getirebiliyor, durumu sindiremiyor ve bunu kazanılacak bir yarış olarak görüyor... Biten ilişkilerin çoğu hala sevgi devam ettiğinden değil taraflardan biri kaybetmeyi sindiremediğinden maziye gömülemiyor... Bu anlaşılabilir ama nasıl buna bu denli gerçekçi bakıyorsak onun durumuna da aynı şekilde yaklaşmalıyız...

Siz nasıl o kaçtıkça onu daha çok tutku haline getiriyorsanız o da üstüne düşüldükçe sizden daha çok soğuyor ve daha da uzaklaşmak istiyor. Oldukça açık ve net ifade edip açık kapı bırakmaması da sizin lehinize, kafa karıştırmıyor "Bugün git yarın gel" demiyor, size katlanamadığını söyleyerek sırf siz üzülmeyin diye geçici olarak varlığınıza tahammül edebiliyor... Ara vermek de ayrılık provasıdır, durumun özeti bu...

Siz şu halde taktik isteyerek geri dönmesini umut edip bu süreci daha da uzatıp acı çekeceğinize onun yokluğuna alışmaya çalışın... Eğer taktik istiyorsanız bu, onu döndürmek için değil onu unutmanın yollarını bulmak için olmalı... Başkasını bulmuş olsun ya da olmasın artık sizinle olmayacak, bunu kabullenmek zor ama hayatınızı çekilebilir kılmanın tek yolu bunu bir an önce kabul etmek... Allah yardımcınız olsun...
:ssz:

Hikayemiz çok benziyor memleketlerimiz aynı ama o farklı bir şehirde ünv. okuyo. Tatillerde geliyo birtek okulun bitmesine daha 2.5 yıl var :50: tek fark biz hiç çıkmadık ben hala çok seviyorum onu ama onun tek söylediği şey ben seni çok seviyorum ama senin beni sevdi,ğin gibi değil arkadaş gibi flan filan bildiğin şeyler. Çok çok üzülüyorum ve tek umudum belki birgün oda sever beni. Zamana bırak başka yapıcak hç birşey yok maalesef.

Sizi istemeyen birisi var karşınızda. bazen gerçekleri kabullenmek zaman alabilir. daha fazla zorlamanızın luzmu yok; açıkça söylemiş istemedigini. hayatınıza bakmanızı tavsiye ediyorum.

evet kesinlikle beni istemiyor ne oldu ne değişti bilmiyrum ama istemiyor bariz ortada kendisi söylüyor. oturup knuşalım diyorum tamam diyor ama konuşması bile farklı telden umursamaz olaydan bi haber özür dileyip beni sevdiğini söylüyor. en son konuşmamızda üzülüyorsun ayrılalım diyoruz tamam diyorsun ertesi gün msj atıyorsun sıkıldım bu durumdan barışıp barışmamakta kararsız kalmamamın sebebi bu falan dedi. bende istiyrsan ayrılırız olmayınca olmaz aramayacağım bende dedim. o kadar emin ki kendindennn !! buna sen inanıyor musun diyor. evet dedim. tamam o zaman dedi. kapat telefonu o zaman dedi bb dedim ve kapadım. bu sondu bugün gerçekten de sondu.
beni istemeyeni benim hiç istemem lazım. ben hemşireyim o daha üni okuyor. çevremdekiler bşver bide onu mu okutacaktın sen kesinlikle daha iyilerine layıksın diyorlar. kendisi de öyle diyor bana. biri bana böyle yapsa ilgilenmez umursamazdım diyor..
bende öyle yapacağım. ama bazı anlar geliyor kendimi tutamıyorum neden öyle geliyor. bugün sinemaya gittim kız arkadaşlarımla aşk gilmiydi kötü oldum gene aramak istedim ama yapmadım yapmayacağım.. an geliyor kendimi zor tutuyorum.
kendimi dizginleyemiyorum. hep ben mi düşüneceğimbu ilişkiyi onu kaybettiğimi.. o düşünsün ben sevili kaybettim desin.. yeter artık. kendime gelmem lazım. tam 4 gündür bu şekildeydi ve bugünden itibaren asla aramayacağım.
facebokumdan silmiştim onu 4 gün önce eklemedim daha sonra. facebooku pek sevmez çocuk gibi pc de oyun oynar durur.
devam etsin kaldığı yerden ne diyeyim. allahım bana güç versin ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

Bir başkası aklını çelmiş olabilir.Arada bir de mesafe olunca seni unutmuştur.Erkekler heyecandan hoşlanır.Yanında olmasını isterler ve uzaktan bir ilişkiyi yürütmek yerine yakınında olanı tercih ederler.Umarım düşündüğüm gibi değildir diyeceğim ama seni istemediğini söyleyen biri ile tekrar bir ilişki yaşamayı tercih eder misin bilmiyorum.

Bir başkası aklını çelmiş olabilir.Arada bir de mesafe olunca seni unutmuştur.Erkekler heyecandan hoşlanır.Yanında olmasını isterler ve uzaktan bir ilişkiyi yürütmek yerine yakınında olanı tercih ederler.Umarım düşündüğüm gibi değildir diyeceğim ama seni istemediğini söyleyen biri ile tekrar bir ilişki yaşamayı tercih eder misin bilmiyorum.

aslında o kapasitede değil ama dediğiniz gibi yaşanılan hiçbirşeye şaşırmıyorum aklını çelmiş olabilirler başkası labilir bir çok alternatif var. ben bütün bu olanların 4 günde pat diye yaşanmasına anlam veremiyorum sadece ona üzülüyorum. ona katılırsa 1 aydır düşünüyormuş zaten ama hiç belli etmedi beni böyle üzdüğü bir gün daha 2 hafta oldu nasıl üzdüm ben seni diye sarılmıştı gözleri dlmuştu. burdan anlıyorum ki erkeklerden herşey beklenirr.

senden soğudum diyen biri sana dönse nolur ki?
adam bu işi oyuncak sanıyo belli ki.
sende hala döndürmek için n'apsam diyosun.

Back
X