Çok üzgünüm kalbim acıyo:(

Kızlar eşim sabah mesaj atmış.hala beni suçluyo ben her konuda arkanda oldum seni korudum hep sen böyle yaptın diyo.kv bağırmadım sesimi yükseltmedim.yeri gelir eşime karşı bile korurum.kendimi hiç suçlu görmüyorum suçum yok çünki.bende bi süre konuşmayalım kalbimi çok kırdın dedim.evet konuşmayıda düşünmüyorum.çünkü kızımın en güzel gününü zehir etti bana.

Yapacak birsryin yok. Yapman gerekeni yapmissin zaten. Ben olsam bende konusmazdim ama falza ne yapabilirsin?
Valla çocuklarım olmasa yüzümü zor görürdü.çocuklar belimi büküyo.belki başkası için basit bişey olabilir ama benim için çok ağır.nası eskisi gibi olcam bilmiyorum.buz gibi soğudum resmen.

Erkekler bencildir gecenlerde esimle evde tartistik bayramlasmaya gittik aileme kapidan girerken beni rencide edicek sakin bi soz surat yapma dedi..bende asil sen kendine bak suratin bes karis dedim
Neyse bigun sonra onun ailesine gittik zaten dunden ikimizde gerginiz orda bana sesini yukseltti elestirdi ben bunu ona yapsam ne olur acaba..bu erkekler hatalarini hicmi gormez..ama benden de gidiyor biseyler..

Erkekler bencildir gecenlerde esimle evde tartistik bayramlasmaya gittik aileme kapidan girerken beni rencide edicek sakin bi soz surat yapma dedi..bende asil sen kendine bak suratin bes karis dedim
Neyse bigun sonra onun ailesine gittik zaten dunden ikimizde gerginiz orda bana sesini yukseltti elestirdi ben bunu ona yapsam ne olur acaba..bu erkekler hatalarini hicmi gormez..ama benden de gidiyor biseyler..
Evet canım çok kötü.kendinede söyledim buz gibi soğudum senden dedim.insanın içindeki sevgiyi öldürüyolar resmen.

Evet canım çok kötü.kendinede söyledim buz gibi soğudum senden dedim.insanın içindeki sevgiyi öldürüyolar resmen.
Aynen bazen acaba diyorum gitsin evden diye kasitli mi yapiyorlar acaba bile diyorum.iste cocuklar var hadi ben gidiyorum diyemiyorsun..

Aynen bazen acaba diyorum gitsin evden diye kasitli mi yapiyorlar acaba bile diyorum.iste cocuklar var hadi ben gidiyorum diyemiyorsun..
Valla çocuklarım olmasa dün o davranışından sonra bi dakka durmazdım.ama işte çocuk olunca elin kolun bağlanıyo.birazda çocuklara güveniyolar bence nasılsa kafasına göre çıkıp gidemez diye.

Valla çocuklarım olmasa yüzümü zor görürdü.çocuklar belimi büküyo.belki başkası için basit bişey olabilir ama benim için çok ağır.nası eskisi gibi olcam bilmiyorum.buz gibi soğudum resmen.
Yooo hic basit birsey degil.
Gozunun ustunde kasin var dese kocam alinirim. Kuserim. Bende bu gunlerde buz gibiyim.
Evlilik hic bana gore degilmis. Kocam hernekadar cok iyi olsada evlilik bana gore degilmis.

Aeni cok iyi anliyorum.

Annesine saygısızlık yaptığımı söyledi.bende dedimki orda suratıma bakcağına anne çıkalımda annesi uyutsun deseydin dedim.ayrıca annenle ve kardeşinle aramızda olanlara sen karışma dedim.
Hani sen nasıl eşine kırıldıysan kayınvalide neden sana kırılmıştır.Bari kadının gönlünü alıp öyle gönderseydin çünkü sende eşin gibi davranmışsın insanlar tatsızlığı farketmiş seninki sessiz olmuş eşiniz ki sesli ben bir fark göremedim !!

Öncelikle kv niz size anlayışla yaklaşmış, kendi foto çekilmekten feragat edip sizi yollamış, böyle bir kadına söylenmeniz ayıp, üstelik tripli tripli salona geçmekle eşinizin yaptıgı kabalıktan farksız davranmışsınız. Bence kv nizden özür dileyin ki eşinizden de özür bekleyin. Dost acı söyler, iyi günler.

Yooo hic basit birsey degil.
Gozunun ustunde kasin var dese kocam alinirim. Kuserim. Bende bu gunlerde buz gibiyim.
Evlilik hic bana gore degilmis. Kocam hernekadar cok iyi olsada evlilik bana gore degilmis.

Aeni cok iyi anliyorum.
Evlilik zor be kuzum valla hele çocuk olunca dahada zorlaşıyo.

Kızlar eşim sabah mesaj atmış.hala beni suçluyo ben her konuda arkanda oldum seni korudum hep sen böyle yaptın diyo.kv bağırmadım sesimi yükseltmedim.yeri gelir eşime karşı bile korurum.kendimi hiç suçlu görmüyorum suçum yok çünki.bende bi süre konuşmayalım kalbimi çok kırdın dedim.evet konuşmayıda düşünmüyorum.çünkü kızımın en güzel gününü zehir etti bana.

Yok artık hala kendinizi masum mu görüyorsunuz? Allah size değil eşinize sabır versin yaa burda o kadar kişi sizinde suçlu olduğunuzu söyledi hiç takmadınız bile değil mi? Siz bu kafayla daha çok ağlarsınız . Neden gerçekleri görmüyor musunuz?

Durduk yere bebek ağlıyo diye ortalığı geren eşiniz değil SİZSİNİZ. Foto çekinirken tabii ki orda olmanız gerekiyo annesi olaral, bunu umursamayarak kayınvalideye git diye ısrar eden sonra salona gelip trip atan sizsiniz bide kadına laf etmişsiniz anneme laf anlatamadım diye. Adamın sinirlenmesi için yeterli hala kendinizi savunuyosunuz pes doğrusu

sizdeki egonunda masallahi var hala kendinizi sucsuz goruyorsunuz..
konusmayin,ama esinizde sizinle konusmamakta hakli,gorumceye kvnizi sikayet edip ulu orta soyleniyorsunuz..
bagirmasaymis iyiyimis ama bagirdi diye butun kabahati esinize atamazsiniz.
kizinizin dogumgununu kendi kendinize zehir etmissiniz,bunun en az yari payi sizde.

Evlilik zor be kuzum valla hele çocuk olunca dahada zorlaşıyo.
Nekadar iyi olursaniz olun insan bekarligini ariyor insan. Bir ara hic bekarligimi aramayacagimi dusunmustum. Sanki hep ayni gidecek gibi. Bugun ise bekarligimi arıyorum.
Ha çok mu kotu hayatim var? Asla. Esim cok iyi bir insan ama kendimi ozgur hissetmiyorum.

Forumdaki kadınlar eşlerinden azar işitmeye alışkın galiba?

Kendiniz ne yaşıyorsanız yaşayın memnunsanız birşey diyemem ama eşine bagıran kocaya da haklı demeyin bir zahmet.

Zaten "kötü kaynana" diye konu açılmamış ki. Eşim bagırdı diyor. Bunun neresi normal?

Konu sahibi,
Gururunuz incinmiştir haklısınız. Hem gururunuzu çiğnetmeyin hem de o eşe haddini bildirin rica ediyorum.
Hem suçlu hem güçlü, bir de hala size surat yapıyormuş kendini bilmez.

Görümcenizle de aranıza mesafe koyun biraz. O akşam çocukla ilgili başka birşeye canınız sıkılmış da olabilirdi, ne insanların icinde ne de yalnızken size afra tafra vs diyemez hiç kimse.

Back
X