• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum. Onu seviyorum

BirMasaldiBu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
47
14
3
32
Eşimle 3 aylik evliyiz. Nişanlılik doneminde de cok kavga ederdik evlendik yine aynı ben onun hep umursamaz bir insan olduğunu düşündüm ve bundan tartıştık.
En son ki tartışmada da düğüne gidecektik ben iki saat duralım gelelim dedim bana pazarlik yapma dedi olay koptu.
Hamileyim ne yapacağımı bilmiyoru. Küfürlü konuşmalar filan oldu. Evden kovdum. Simdi bosanmak uzereyiz. Ben çok pisman oldum. Onu seviyorum ve çocuğumuz olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Daha doğmamis çocuğum var. Madem bosanmak istiyorsun dava ac diyorum anlaşmalı bosanmak icin 1 yıl bekleyecm diyor. Kafam cok karışık Yadee Yadee

Ben bu konudan sunu anlasim yanlis ise duzelt lutfen:
dugune gittigin kisiler erkek tarafinin akrabasidir tahminimce , ama sen gitmeden pazarlik yapip iltimaton Vermissin.

Bari dugune gittiginde igreti etmeden, sancim var diyerek bahaneyle kalksaydin.

Birde sonradan pisman olacagin hic bir seyi ne soyle nede yap.

Bunuda evlilikte bir kural, yada iliskilerde bir kural olarak yaz bir koseye. Yada soylediysen arkasinda dur.

Amaaaa simdi kivirma vakti:halay:Kusura bakma sancim vardi de. Ozur dile.

Keskeler bazen gec olabiliyor işte. Keske onunla tartismasaydim keske o kadar buyumeseydi bazi seyler. Şimdi eşyalarıni aldi ve annesine gitti orada kalıyor.
Dun babam konusmak icin gitti ben istemiyorum arti diye net bir dille belli etmis niyetini. Ben de babamlarin evinde kalıyorum.
Cocugu aldirmayi dusundum 12 haftayi gecms bebege hic bir doktor kiymaz tabii ki. Ama yarın oburgun cocuk daha yipranacak diye korkuyorum cikmazdayim sanki.

Yine acele çocuk kararı yine hüsran...politik davranılmalıydı, düğünde 2 saat kaldıktan sonra biraz naz cilve ''aşkım kendimi iyi hissetmiyorum'' deseydin buna hiçbir koca ses çıkarmazdı...seviyorsan, dayak yoksa, küfür alışkanlık halini almadıysa alttan al, özür dile, elinden geleni yap.

Benim de 4 ay evlilik boşanma aşaması offff sende kendimi gördüm resmen.. benimki de anlaşmalı boşanmayı beklemek istiyor ?? Bence nafaka vermemek için böyle diyorlar

yok artıkk böyle bi sebeple boşanma mı olurr???hepimiz zaman zaman öfkeleniyoruz birbirimize bağırıp çağırıyoruz evlilik bu kdr basit değil...Bence büyütmesin iki taraf da özür dileyin olsun bitsin...

Eşimle 3 aylik evliyiz. Nişanlılik doneminde de cok kavga ederdik evlendik yine aynı ben onun hep umursamaz bir insan olduğunu düşündüm ve bundan tartıştık.
En son ki tartışmada da düğüne gidecektik ben iki saat duralım gelelim dedim bana pazarlik yapma dedi olay koptu.
Hamileyim ne yapacağımı bilmiyoru. Küfürlü konuşmalar filan oldu. Evden kovdum. Simdi bosanmak uzereyiz. Ben çok pisman oldum. Onu seviyorum ve çocuğumuz olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Evden eşini kovduğunu söylüyorsun, şuanda annesinin evinde olduğunu da biliyorsun.. neden sevdiğini söylediğin adamın yanına gitmiyorsun anlamış değilim? Bence araya daha fazla zaman girip soğukluk fazlalaşmadan git eşinden özür dile.. sakın çocuğunuzu kendi başına aldırmaya falanda kalkma..küçücük birşeyden olayların bu seviyeye gelmiş olması gerçekten üzücü..

yok artıkk böyle bi sebeple boşanma mı olurr???hepimiz zaman zaman öfkeleniyoruz birbirimize bağırıp çağırıyoruz evlilik bu kdr basit değil...Bence büyütmesin iki taraf da özür dileyin olsun bitsin...

belki de eşim evliliği kaldıramadı çünkü eğer gerçekten kaldırabilseydi çocuğu ve evliliği düşünüp böyle uzatmamaliydi

Evden eşini kovduğunu söylüyorsun, şuanda annesinin evinde olduğunu da biliyorsun.. neden sevdiğini söylediğin adamın yanına gitmiyorsun anlamış değilim? Bence araya daha fazla zaman girip soğukluk fazlalaşmadan git eşinden özür dile.. sakın çocuğunuzu kendi başına aldırmaya falanda kalkma..küçücük birşeyden olayların bu seviyeye gelmiş olması gerçekten üzücü..

evet öyle ama keşke demek istemiyorum artık napacagimi bilmiyorum

Back
X