Çok üzgünüm,ne yapacağımı bilmiyorum

Hellokity10

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
179
43
18
Aylar once konu acmistim.nişanlimdan ayrıldim diye.çok canım yanmisti.bana göre sebebi ailesiydi.fasa fiso sebeplerden nisanim son buldu.en cok canimi yakan ise nisanlimin bi sebepleri sorun yapip bitirmek istemesiydi.velhasil o gun bitti .
aradan aylar gecti.ve onun bir baskas ile fotosunu gordum.canim o oadar yandi ki anlatamam.herkwsin derdi kendine goredir.ama yaniyor iste canim.
Bana yeminler eden insan bir anda hayatimdan cikti gitti.beni kendinden cok seven insan simdi bi el oldu
Esya ,takı ...gibi sebeoler aramiza girdi.
sonra buralardan tayini cikti gitti.gittigi yerde de galiba birini buldu.ve ben yeniden maziye dondum.basladigim yerdeyim.
onu unutmayi denedim belki de basardim ya da basardigimi sandim.ama olmadi..ondan sonra da baslangic yapamadim kimseyle

Herşeyde vardır bi hayır belki karşına seni daha çok sevecek değer verecek bi adam çıkacak . ayrıca sana kıymet veriyor çok seviyor olsaydı sudan sebeplerle ayrılmaz ayrılsa dahi geri dönerdi

Geçmişe sünger çekmeyi bilmek gerekiyor.. Herşeyde bir hayır vardır. Kendinizi boş yere üzmeyin..

Oyle cok haklisniz ama bu durmu kabul etmek benim icin cok zor.bilmiyorum belki de karsima cikan insana kendimden cok deger verdigim icin.
Hala aklinda miyim?hala beni seviyor mu?mutlu mutsuz mu
Aklimda bir sürü sorular gitmek bilmiyor.dusunmeden edemuyorum.ne umitlerle ciktigim bu ask yolculugu hüsranla sonuclandi.

Aylar once konu acmistim.nişanlimdan ayrıldim diye.çok canım yanmisti.bana göre sebebi ailesiydi.fasa fiso sebeplerden nisanim son buldu.en cok canimi yakan ise nisanlimin bi sebepleri sorun yapip bitirmek istemesiydi.velhasil o gun bitti .
aradan aylar gecti.ve onun bir baskas ile fotosunu gordum.canim o oadar yandi ki anlatamam.herkwsin derdi kendine goredir.ama yaniyor iste canim.
Bana yeminler eden insan bir anda hayatimdan cikti gitti.beni kendinden cok seven insan simdi bi el oldu
sonra buralardan tayini cikti gitti.gittigi yerde de galiba birini buldu.ve ben yeniden maziye dondum.basladigim yerdeyim.
onu unutmayi denedim belki de basardim ya da basardigimi sandim.ama olmadi..ondan sonra da baslangic yapamadim kimseyle

bence onu stalklamayı bırakıp sen de başka birini bulmalısın, erkekler böyle birden el oluyor, kadınlar gibi sorgulayıp durmuyor, şuan da kendine eziyet ediyorsun, boş ver artık, düşünme ne yapmış ne etmiş diye bakma...

Buna engel olamiyorum.nasil yapabilirim bilmiyorum.oyle olsa bile bi yerlerden haberi geliyor kulagima.duymak istemiyorum.aslinda iyiydim.ama su son durum beni cok uzdu.inanin o kadar cok sevdiğini zannediyordum ki herkes benim onu terkettigimi dusunmus .7 ay nisanli kaldik 7 ayda guzel günlerimizden cok kotu gunlerimiz oldu.ama guzel gunler unutulmuyor iste.hatrimdan cikmiyor.

Belki beynin seni kandırıyordur, ulaşılamayan elde edilemeyen birçok şeye beyin öfkeyle hırsla tepki verir, ve sen bunu aşk sevgi özlem v.s. sanırsın.
oluyor tatlım hayat bir şekilde deniyor bizi.
geçecek ama
bugün ağlatan yarın güldürecek

Belki beynin seni kandırıyordur, ulaşılamayan elde edilemeyen birçok şeye beyin öfkeyle hırsla tepki verir, ve sen bunu aşk sevgi özlem v.s. sanırsın.
oluyor tatlım hayat bir şekilde deniyor bizi.
geçecek ama
bugün ağlatan yarın güldürecek
Insallah canim.belki de oyle .ama ulasilamayacak bi insan degil o.yasanlari hazmedemedm ve geri adim atmadim ona dogru.boyun egmemi bekledi ama egmedim.pisman da degilim.sadece canim yaniyor.

Buna engel olamiyorum.nasil yapabilirim bilmiyorum.oyle olsa bile bi yerlerden haberi geliyor kulagima.duymak istemiyorum.aslinda iyiydim.ama su son durum beni cok uzdu.inanin o kadar cok sevdiğini zannediyordum ki herkes benim onu terkettigimi dusunmus .7 ay nisanli kaldik 7 ayda guzel günlerimizden cok kotu gunlerimiz oldu.ama guzel gunler unutulmuyor iste.hatrimdan cikmiyor.

o yüzden çivi çiviyi söker diyorlar işte, kendini yoğun olarak meşgul edecek bi program yap kendine, daha çok sosyalleş, spora başla, yani bunu aşman gerektiğinin sen de farkındasın, bu işler bi süre sonra mantık çerçevesinden çıkıp takıntı oluyor çünkü, zamanına enerjine yazık

Kafanı bedenini öyle mesgul etki bunları düşünecek zamanın kalmasın ... acısını duyacak zamanın kalmasın. Sonrası da kendlğnden geliyor böyle giderse hasta olursun olan sana olr baskasına değil...

unut unut unut bitti artık o seni unuttu sende onu unut hayat devam ediyor
erkekleri bu kadar önemsemeyin önemli olan sizsiniz değerli olan sizsiniz siz en iyisine en güzeline layıksınız
anlaşamadınız bitti onun yolu açık sizinki daha açık olsun herkes hak ettiğini yaşasın

Kafanı bedenini öyle mesgul etki bunları düşünecek zamanın kalmasın ... acısını duyacak zamanın kalmasın. Sonrası da kendlğnden geliyor böyle giderse hasta olursun olan sana olr baskasına değil...
Aslinda cok yogun bir tempom var ama bos kaldigimda aklima geliyor.icimde kalan sorular yarim kalmisliklarim kafami kurcaliyor.engel olamiyorum.psikolojik destek de aliyorum.cok zor bi surec getirdim.nisanlilik surecim de ayrilik surecim de cok zor oldu.biz kadinlar erkekler gibi degiliz.bitse bile unutulmak istemiyorum.hep bi hatrinda olayin aklinda kalayim istiyorum.fasa fisodan da olsa ailesi ayirdi bizi .onlar istemedigi icin bitti

unut unut unut bitti artık o seni unuttu sende onu unut hayat devam ediyor
erkekleri bu kadar önemsemeyin önemli olan sizsiniz değerli olan sizsiniz siz en iyisine en güzeline layıksınız
anlaşamadınız bitti onun yolu açık sizinki daha açık olsun herkes hak ettiğini yaşasın
Unutmaya calisiyorum.unutmak istiyorum.istemesem su an burda olmam .insallah basaririm.

kız niye üzüyorsun kendini. daha senin kısmetin karşına çıkmamış ki. kaderinde olsaydı evlenirdin zaten. daha şimdiden eşyanın takının bu kadar olayını yapan evlenince pintinin pintisi olurdu boşver. kısmetin bakalım nerden çıkacak.

Baska b
bence onu stalklamayı bırakıp sen de başka birini bulmalısın, erkekler böyle birden el oluyor, kadınlar gibi sorgulayıp durmuyor, şuan da kendine eziyet ediyorsun, boş ver artık, düşünme ne yapmış ne etmiş diye bakma...
Baska birisi ile olmayi da denedim.yapamadim.bir an olacak gibi her sey guzeldi.hatta unutuyorum basariuorum galiba dedim.ama son anda onun da olumsuz ozellillerini yakaladim.onun da beni yariyolda birakabilecegini anladim ve vazgectim.butun erkekler mi ayni olur.

Unutmaya calisiyorum.unutmak istiyorum.istemesem su an burda olmam .insallah basaririm.
irade sahibi olmak ne kadar güzel hiç değmeyecek insanların arkasından ama ben onu sevmiştim unutamıyorum zayıfım beni terk etti olmaz olamaz bu zayıflığı kabul etmeyin
ben güçlüyün zarar gördüm ama buda hayat yokuşunda bir basamak unuturum hayatıma devam ederim hemde daha güçlü bir şekilde beni terk eden adam beni hak etmemiştir evvvet bu olun

bu kadar yas tutman anlamsız önüne bak geçmişi arkanda bırak

Caniiim gel ablana.. seni ennnnn iyi ben anlarim.. benimkide nisani attiktan 5 ay sonra baska bi kizi istemeye gitti...
Beni kurtaran dualar oldu icimdeki ask bitti resmen sana tavsiyem dua et hatta hatim indir o derece dua et alah resmen sogukluk veriyo insanin kalbine
Söyle söyliym daha once sokaga ciktigimda gordugum hiiic bir cocuk ondan daha yakisikli gelmiyordu sundan 3 hafta oncesine kadar.. ama sanki bir mucize oldu ve etrafta coook yakisikli cocuklar varmis die farkketmeye basladim hatta benim eks 65 kilo biseydi ya hastalikli veremli gibi iyyyyy yuzu kuru kafa gibiydi bunu diyebildigime ben inanamiyorum laf olsun diye degil gercekten benim icin mucize...
dua et gozundeki perde kalkacak

Back
X