Çok üzgünüm,ne yapacağımı bilmiyorum

kız niye üzüyorsun kendini. daha senin kısmetin karşına çıkmamış ki. kaderinde olsaydı evlenirdin zaten. daha şimdiden eşyanın takının bu kadar olayını yapan evlenince pintinin pintisi olurdu boşver. kısmetin bakalım nerden çıkacak.
Oyleydi ..bunu bildigim icin rahatim.esyayi takiyi bosverin nisanimda bile neler yaptilar.alisveriste bile sorun cikardilar.beni seviyormus gibi gorunup arkamizdan is cevirdiler.7 ay boyunca da eski nisanlimin basini yediler.bu sure boyunca hic bir sey demedim.ta ki bitecegi gune kadar.kendimi savundum.ailemi savundum.memleketinde yasayacagima soz vermistim.ama yapamam dedim sonra.cunku guvenemedim onlara.isinamadim bir turlu.hep korkularla yasadim nişanlı lik sürecin de.ama asmaya calistik.ayni ilde ve ilce de calisiyorduk ikimizde.butun bu sıkıntilardan oturu ayrildik.ayni sokaklar da iki yabanci olduk.yolumuzu bile degistirir olduk.ve gorev suresini tamamladi sonunda gitti
Ikimiz de yarim kaldik.biliyorum o da cok uzuldu ama devam edecek gucu yokmus ya da cok sevmemis.
Simdi buldu birini(oyle oldugunu dusunuyorum)iki gulen goz iki samimi yuz..ayni eski biz gibi."senden sonra asla yapamam..seni pisman ettigim gun.....olsunn bana.."diyen insan el oldu simdi..

Caniiim gel ablana.. seni ennnnn iyi ben anlarim.. benimkide nisani attiktan 5 ay sonra baska bi kizi istemeye gitti...
Beni kurtaran dualar oldu icimdeki ask bitti resmen sana tavsiyem dua et hatta hatim indir o derece dua et alah resmen sogukluk veriyo insanin kalbine
Söyle söyliym daha once sokaga ciktigimda gordugum hiiic bir cocuk ondan daha yakisikli gelmiyordu sundan 3 hafta oncesine kadar.. ama sanki bir mucize oldu ve etrafta coook yakisikli cocuklar varmis die farkketmeye basladim hatta benim eks 65 kilo biseydi ya hastalikli veremli gibi iyyyyy yuzu kuru kafa gibiydi bunu diyebildigime ben inanamiyorum laf olsun diye degil gercekten benim icin mucize...
dua et gozundeki perde kalkacak
Ediyorum canimm..ayrilali nerede ise 1 sene olacak..basarabilir miyim sence..aman bosver diyebilir miyim..

unut unut unut bitti artık o seni unuttu sende onu unut hayat devam ediyor
erkekleri bu kadar önemsemeyin önemli olan sizsiniz değerli olan sizsiniz siz en iyisine en güzeline layıksınız
anlaşamadınız bitti onun yolu açık sizinki daha açık olsun herkes hak ettiğini yaşasın
Onun beni unutmus olmasini düşunmek istemiyorum

Ediyorum canimm..ayrilali nerede ise 1 sene olacak..basarabilir miyim sence..aman bosver diyebilir miyim..
Bazen gelio insana niye basima binlar geldi diyorsun 2 saat sonra gecio bosver.. sorma neden nicin hersey yalnizliktan :KK66:
Bak allahtan unutmayi dilerken birde ondan daha cok sevecegim birini nasip et bana de bunun icin dua et. Allah karsina oyle birini cikarsin ki gecmisteki yasadigin ask cerez kalsin yaninda...

Oda catlasin patlasin seni kacirdigina

Bazen gelio insana niye basima binlar geldi diyorsun 2 saat sonra gecio bosver.. sorma neden nicin hersey yalnizliktan :KK66:
Bak allahtan unutmayi dilerken birde ondan daha cok sevecegim birini nasip et bana de bunun icin dua et. Allah karsina oyle birini cikarsin ki gecmisteki yasadigin ask cerez kalsin yaninda...

Oda catlasin patlasin seni kacirdigina
Cok haklisin..inan ona donmeyi onun gelmesini hhic istemedim.vicdanim istemedi.cunku evlilik yoluydu bu ..bir suru olumsuzluklar oldu..hayir gelmeyecegi belliydi..ama pisman olmasini o kadar istiyorum ki..beni kaybettigi icin uzulmesini..aklinda kalbinde kalmak istiyorum..

Cok haklisin..inan ona donmeyi onun gelmesini hhic istemedim.vicdanim istemedi.cunku evlilik yoluydu bu ..bir suru olumsuzluklar oldu..hayir gelmeyecegi belliydi..ama pisman olmasini o kadar istiyorum ki..beni kaybettigi icin uzulmesini..aklinda kalbinde kalmak istiyorum..
Demekki neymis bizdeki ask degil aslinda ego oyle askimizdan olmuyoruz canim egolarimiz yipratiyo bizi aslinda da caktirmiyoruz iste..
evleneceksen geli izliyorum son zamanlar :) orda bi solmaz nurullah var ayrildilar solmaz agladi zirladi felan nurullah donmedi.. ne zamanki solmaz baska birini buldu kiymetli oldu resmen hungur hungur agladi nurullah sok oldum :) niye mi anlatiyorum unutulmak acitir her insani bebisim.. sabret onu unut baskasi ile mutlu ol.. bugun bakmazsa 5 yil sonra ilk mutsuz oldugunda dönup sana bakacak ne yapior acaba diye iste ogun cok onemli...

Demekki neymis bizdeki ask degil aslinda ego oyle askimizdan olmuyoruz canim egolarimiz yipratiyo bizi aslinda da caktirmiyoruz iste..
evleneceksen geli izliyorum son zamanlar :) orda bi solmaz nurullah var ayrildilar solmaz agladi zirladi felan nurullah donmedi.. ne zamanki solmaz baska birini buldu kiymetli oldu resmen hungur hungur agladi nurullah sok oldum :) niye mi anlatiyorum unutulmak acitir her insani bebisim.. sabret onu unut baskasi ile mutlu ol.. bugun bakmazsa 5 yil sonra ilk mutsuz oldugunda dinup sana bakacak ne yapior acaba diye iste ogun cok onemli...
Ne diyeyimm..zaman..insallah o gunleri goruruz tez zamanda..agir bir yük bu..sadece kendimi degil ailemi de yiprattim.malum şahis hep annemi sucladi ayrilikta..ailesi de hep ona yuklendiler..garibim o sadce beni savundu.gercekleri gorunce tepki gostermisti sadece..kizina verimeyen degeri zorla verdirmek istedi..duyarim insallah bir gün..duyarim insallah..

Aslinda cok yogun bir tempom var ama bos kaldigimda aklima geliyor.icimde kalan sorular yarim kalmisliklarim kafami kurcaliyor.engel olamiyorum.psikolojik destek de aliyorum.cok zor bi surec getirdim.nisanlilik surecim de ayrilik surecim de cok zor oldu.biz kadinlar erkekler gibi degiliz.bitse bile unutulmak istemiyorum.hep bi hatrinda olayin aklinda kalayim istiyorum.fasa fisodan da olsa ailesi ayirdi bizi .onlar istemedigi icin bitti

Ailesi bu kadar baskınken zaten evlensende mıtlu olamayacakmıssın ki ....

Anliyorum seni.
Ben olsam bende yikilirdim.
Su an ayrilali 3 sene oldu.
Su an desenki " evlenicek, sevgilisi varmis" uzulmem. Sadece o kiza acirim.
Ama eger duysamki ' ayriliktan 4 ay sonra sevgili yapmis, o gunden beri beraberler".
Iste o zmn uzulurum.
Cunku benim cektigm acilari oda cekti ne guzel( ask ve ayrilik siirleri paylasirdi) diyodum. Beni unutamadi diyodum.
Ama egerki o siirler bana degilse ve bende senelerdir bos bos bana oldugunu sandiysam, iste o zmn uzulurum.

Aylar once konu acmistim.nişanlimdan ayrıldim diye.çok canım yanmisti.bana göre sebebi ailesiydi.fasa fiso sebeplerden nisanim son buldu.en cok canimi yakan ise nisanlimin bi sebepleri sorun yapip bitirmek istemesiydi.velhasil o gun bitti .
aradan aylar gecti.ve onun bir baskas ile fotosunu gordum.canim o oadar yandi ki anlatamam.herkwsin derdi kendine goredir.ama yaniyor iste canim.
Bana yeminler eden insan bir anda hayatimdan cikti gitti.beni kendinden cok seven insan simdi bi el oldu
Esya ,takı ...gibi sebeoler aramiza girdi.
sonra buralardan tayini cikti gitti.gittigi yerde de galiba birini buldu.ve ben yeniden maziye dondum.basladigim yerdeyim.
onu unutmayi denedim belki de basardim ya da basardigimi sandim.ama olmadi..ondan sonra da baslangic yapamadim kimseyle
Gecmisi Gecmis de birakmak gerekir bazen senin olsa Geri donerdi vazgecmezdi kendini bosuna paralama hayatina bak soyle dusun belki seni senden cok seven birisi cikacak karsina

Anliyorum seni.
Ben olsam bende yikilirdim.
Su an ayrilali 3 sene oldu.
Su an desenki " evlenicek, sevgilisi varmis" uzulmem. Sadece o kiza acirim.
Ama eger duysamki ' ayriliktan 4 ay sonra sevgili yapmis, o gunden beri beraberler".
Iste o zmn uzulurum.
Cunku benim cektigm acilari oda cekti ne guzel( ask ve ayrilik siirleri paylasirdi) diyodum. Beni unutamadi diyodum.
Ama egerki o siirler bana degilse ve bende senelerdir bos bos bana oldugunu sandiysam, iste o zmn uzulurum.

Ailesi bu kadar baskınken zaten evlensende mıtlu olamayacakmıssın ki ....
Is erkekte bitiyor sonucta.bana bunlari yasatan baskasina da yasatir mi.izin verir mi..o zaman uzulurum izin vermezse uzulurum.demek ki sevgisi buymus yazik olmus derim..ama bi yandan da yasatmasin bana yasattiklaruni baskasina..Allah vicdan versin ona ve ailesine..

Back
X