- 30 Kasım 2015
- 179
- 43
- 18
- Konu Sahibi Hellokity10
Oyleydi ..bunu bildigim icin rahatim.esyayi takiyi bosverin nisanimda bile neler yaptilar.alisveriste bile sorun cikardilar.beni seviyormus gibi gorunup arkamizdan is cevirdiler.7 ay boyunca da eski nisanlimin basini yediler.bu sure boyunca hic bir sey demedim.ta ki bitecegi gune kadar.kendimi savundum.ailemi savundum.memleketinde yasayacagima soz vermistim.ama yapamam dedim sonra.cunku guvenemedim onlara.isinamadim bir turlu.hep korkularla yasadim nişanlı lik sürecin de.ama asmaya calistik.ayni ilde ve ilce de calisiyorduk ikimizde.butun bu sıkıntilardan oturu ayrildik.ayni sokaklar da iki yabanci olduk.yolumuzu bile degistirir olduk.ve gorev suresini tamamladi sonunda gittikız niye üzüyorsun kendini. daha senin kısmetin karşına çıkmamış ki. kaderinde olsaydı evlenirdin zaten. daha şimdiden eşyanın takının bu kadar olayını yapan evlenince pintinin pintisi olurdu boşver. kısmetin bakalım nerden çıkacak.
Ikimiz de yarim kaldik.biliyorum o da cok uzuldu ama devam edecek gucu yokmus ya da cok sevmemis.
Simdi buldu birini(oyle oldugunu dusunuyorum)iki gulen goz iki samimi yuz..ayni eski biz gibi."senden sonra asla yapamam..seni pisman ettigim gun.....olsunn bana.."diyen insan el oldu simdi..