• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzgünüm... Niye böyle oldu ki şimdi...

İlk aradığında meşgule atmış, sonra yarım saat aralıklarla aradım diyorsun ve görmedim diyor. Bu bi kere çok saçma zaten görmemesi. Sabahta arıyorsun yine aynısını yapıyor ama özel numarayı açıyor..
Ben olsam bu kadar sabredemezdim ayrılırdım derhal, ama 5 seneni vermişsin herşeyi konuşup anlaman gerekiyor.
Gerçi olumlu şeyler olmadığı ortada ama umarım daha fazla üzülmezsin. :26:

Bariz yalan söylüyor.
Bakalım şimdi ;
Önce arıyorsun meşgule alıyor ama aramıyor.
Sonra yarım saat aralıklar arıyorsun görmüyor .
Sonra dışarı çıkıyor haber vermek aklına gelmiyor.
Hangi dünyadaydı da saatin 7:30 undan itibaren o telefona bakma , seni aramak aklından çıkıyor.
Sabah arıyorsun açmıyor , özelden arıyorsun hemen açıyor.
Bu saatten sonra ona güvenebilecek misin ?
Çünkü bu saatten sonra sana söylediği herşey g.tünü kurtarmak için olacak.
Kesinlikle bir haltlar karıştırmış.
2*2 = 4

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediklerinin hiçbiri inanılacak şeyler değil.
Ben olsam birşeyler karıştırdığını düşünürdüm bu adamın.

Konuma cevap veren arkadaslarıma cok tesekkur ederım. Dun telefonlarını acmadım. Ustustune aradı durdu. Sonra saat 10 bucukta ev telefonumuzu aradı. Actım nıye telefona cevap vermıyosun hayatım dedı. Bende normal mı cevap vermem sence dedım. Bebegım cep telefonunu ac konusalım dedı. Tamam dedım actım. Anlattı cok sıkıldıgımı bunaldıgımı soylemıstım ya arkadasta gel gezelım bıraz dedı oda sevgılısıyle tartısmıs moralı cok bozuktu fazla durmam dıye sana haber vermeden cıktım ama arkadas bugun eve gıdesım yok gel gazınoya gıdelım eglenelım bıraz dedı gıttık. Sende benle konusmazsın dıye soylemek ıstemedım cok ozur dılerım dedı. Bende sen salakmısın ya benım aklıma neler geldı bı bılsen dedım. Ozur dılemekle gecermı bu dedım. Sonra bebegım ıstedıgını yap hatalıyım cok ozur dılerım askım 5 senedır boyle bısey yaptım mı bu son soz dedı. Ama ben affetmedım hala hatta kayınbabama soylesem mı dıye dusunuyorum. Sevgılım kalbınden rahatsız 7 yasındayken kalp amelıyatı olmus ıckı ve sıgara hayatı boyunca yasak. Cok korkuyorum tekrardan yapar saglıgını tehlıkeye atar dıye:(

Konuma cevap veren arkadaslarıma cok tesekkur ederım. Dun telefonlarını acmadım. Ustustune aradı durdu. Sonra saat 10 bucukta ev telefonumuzu aradı. Actım nıye telefona cevap vermıyosun hayatım dedı. Bende normal mı cevap vermem sence dedım. Bebegım cep telefonunu ac konusalım dedı. Tamam dedım actım. Anlattı cok sıkıldıgımı bunaldıgımı soylemıstım ya arkadasta gel gezelım bıraz dedı oda sevgılısıyle tartısmıs moralı cok bozuktu fazla durmam dıye sana haber vermeden cıktım ama arkadas bugun eve gıdesım yok gel gazınoya gıdelım eglenelım bıraz dedı gıttık. Sende benle konusmazsın dıye soylemek ıstemedım cok ozur dılerım dedı. Bende sen salakmısın ya benım aklıma neler geldı bı bılsen dedım. Ozur dılemekle gecermı bu dedım. Sonra bebegım ıstedıgını yap hatalıyım cok ozur dılerım askım 5 senedır boyle bısey yaptım mı bu son soz dedı. Ama ben affetmedım hala hatta kayınbabama soylesem mı dıye dusunuyorum. Sevgılım kalbınden rahatsız 7 yasındayken kalp amelıyatı olmus ıckı ve sıgara hayatı boyunca yasak. Cok korkuyorum tekrardan yapar saglıgını tehlıkeye atar dıye:(

Yok artık.:37: Öyle blöflere kanmayacaksınız herhalde değil mi ? :6: Gerçi nasıl olsa barışacaksınız,o kadar olayın üstüne bir günde yumuşamışsınız.:ssz:

Yok artık.:37: Öyle blöflere kanmayacaksınız herhalde değil mi ? :6: Gerçi nasıl olsa barışacaksınız,o kadar olayın üstüne bir günde yumuşamışsınız.:ssz:

Aynen katılıyorum.

Ayrıca konu sahibi arkadaşım, sendeki sabıra da şaştım kaldım.
Adam gayet rahat şöyle oldu böyle oldu diye anlatmış, neden cevap vermiyorsun hayatım? Telefonunu aç bebeğim. Bu cümleler suçluluk psikolojisiyle söylenmişe benziyor bence. Yoksa niye telefonu açmıyorsun bana ceza mı veriyorsun intikam mı alıyorsun diye çıkışırdı. Konuyu kapatmak istemiş daha çok. Sende hala onu haklı buluyorsun. Ama bir kere yumuşamışsın artık, es geçmiş oldun bu olayı. :106:

sakın beni yanlış anlama
erkek arkadaşının bir sevgilisi daha var
ve senı yeterınce sevmıyor:34:

sakın yıllarınıza aldanma. gazinoya bile gitse, yolda arar senı bahaneler bulurdu
bence senı aramaya fırsatı olmadı; bu iyi bir anlamda değil.

Son düzenleme:
ben barısmadıgımı soylemıstım ama. Ayrılcam bıle dedım ayrıntıları uzatıpta yorumu uzatmak ıstemedım. 5 senelık ılışkıyı boyle bı olay ıcın mı bıtırcen dedı. Bende ben senın arkadaslarınla gezmene kızmadım evde yanlızsın herturlu sey gelebılırdı basına nıye bıkere bıle cevap vermedın aramalarıma dedım. Nıye sabah ben aradıgımda bakmadın da ozelden arayınca actın telı dedım. Sabah ısyerınde tras oluyodum tras bıtsın arıcaktım senı cebıme koydum telı cebımden cıkarırken yanlıslıkla acıldı tel sen olunca konustum dedı. 5 senedır sana nezaman yalan soyledım yemın ederım boyle oldu yalan soylemıyorum askım dedı. Ama ben cok kırıldım affetmıyorum senı dedım. Bugunde dısarı cıkmadı hıc sureklı benı aradı. 7 dede ıse gıttı ama daha surtcem burnunu.

bencede sevgilinizin yalan söylediği çok açık önce sizi meşgule almış 7 den 12 ye kadar aramışsınız açmamış telefon sessizde olsa bile görmeme ihtimali yok bence 5 saat bi insan telefona bakmaz mı ? yanında sevgilisini olduğunu bilmesini istemediği kişiler olabilir. sizi kandırmasına izin vermeyin. umarım hakkınızda hayırlısı olur

sakın beni yanlış anlama
erkek arkadaşının bir sevgilisi daha var
ve senı yeterınce sevmıyor:34:

sakın yıllarınıza aldanma. gazinoya bile gitse, yolda arar senı bahaneler bulurdu
bence senı aramaya fırsatı olmadı; bu iyi bir anlamda değil.

yok artık sevgılımın hal ve hareketlerınden anlamıcam mı ben. 2 hafta once annesı gılde bıle kaldım 5 gun sevgılısı olsa o sure ıcınde hıc mı anlamıcam ben. Yada ıse gıtmedıgı gunler ben ısten cıkınca bı telefonu acıyo 6 dan gece 12 ye kadar konusuyoruz. Nereye gıtse bana haber verır ve nerde olsa telı acar benle konusur. Boyle bısey hıc aklıma gelmedı acıkcası. Ickı ıcmesıne cok kızarım ben oda yılda 1 yada 2 kere olur. Tekrar kızmamı ıstemedıgı ıcın boyle davrandıgını dusunuyorum ben.

Back
X