Çok üzgünüm. Sanırım bir ümide ihtiyacım var. Gebe kalmam imkansıza yakın diyorlar :((

Merhaba. 2 ay önce doğal yolla gebe kalıp kalamayacağımı öğrenmek için doktora gittim. Adetimin 4. günündeki tahlil sonuçlarımı ekledim. O gün doktor İ mom, proxyfemin ve birestron başladı. Sonraki adetlerim çok çok az gelmeye başladı. Bu ay adetimin 2. gününde başka bir doktora gittim. Doğal şekilde gebe kalmam imkansıza yakın dedi. Yeni Yapılan test sonuçlarımı da ekledim. Tarihlere bakarak yeni ve eski tahlilleri ayırt edebilirsiniz. Benim durumuma benzer şeyler yaşayan var mı? Bu durumlarda benzer şekilde doğal yolla gebe kalan var mı? Bu ilaçları kullanan ve fayda veya yan etkilerini gören var mı? Okuduğunuz için teşekkür ederim. Cevaplarınızı merakla bekliyorum. 🙏🏼 Nisan ayında yapılan Amh testim de 00.80 çıkmıştı.
Ya sen ona buna ne bakıyorsun psıkolojını bozarsa proxyfemın kullan ımvır kuru ve havuc kuru dene ben pcosluyum 50 gunde bır adet olurken sımdı 36 gune dustu buu arda bu tedaviyle bebegım oldu guzel dusun

Doğal yoldan gebe kalmanız imkansız diyen doktorlar bana hiçbir zaman samimi gelmemiştir. 3 ay regl olmadan doğal yoldan hamile kaldım ve hormonlarım altüst durumdaydı. Ama o an kafamda yoktu ve stresi üzerimden atmıştım.

Bunun birçok örneği var fakat siz kontrollerinizi yaptırıp ona göre yol almalısınız tabi ki.

Bir kadının umutlarını bu şekilde söndüren bir doktorla ben olsam ilerlemez başka doktor arardım.
Kaç yaşındasınız ve ne zamandır çocuk istiyorsunuz ?
Ay inanmıyorum şuan içime bi umut mu desem kurt mu desem o şeyi içime düşürdünüz 🙏🏼🥹 Mayıstan beri adet olmuyorum gerçekten nasıl anladınız okadar zaman adet olmayınca beni aydınlatır mısınız? Biliyorum her bünye aynı değil ama belki bi şey fark ederim 🥹

Back
X