- 15 Şubat 2023
- 152
- 28
- 28
- 35
- Konu Sahibi handeasli55
İlaç kullanmaya başladım düzelmeyince doktor dozu arttırdıTiroid beziniz az çalışıyor. İlaç kullanıyor musunuz? 2. Testte bir yanlışlık olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanmaya başladım düzelmeyince doktor dozu arttırdıTiroid beziniz az çalışıyor. İlaç kullanıyor musunuz? 2. Testte bir yanlışlık olabilir mi?
Rica ederimTamamdır. Çok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimHiç bozmayın moralinizi. Bazı doktorlar gerçekten çok karamsar.
En iyisini yaparsınız. Söylediğim gibi, eşinizin ve sizin testlerinizi de ihmal etmeyin.
Evet planlarınımızdq yaz sonu tatile çıkmak var. Eşim yazın çok yoğun çalıştığından mecbur güze kaldık :) rahat olmaya çalışıyorum inşallah her şey güzel olurSizin bunu bir sekilde kafanizdan atmaniz lazim. Stres o kadar cok etkiliyor ki.
Kendinize bir sure verin ama korunmayinda. Mesela (normal hormon ilaclarini kullanin)eylulden sonra gerekli seyler icin adim aticam. O zamana kadar yaz tatilimi guzel ve keyifli geciricem diye dusunun.
Yaza imkaniniz varsa guzel bir tatil ayarlayin
Sadece beslenme tarzı değişikliği ve sporla bile çok yol kat edersiniz.Doktorlara aldırmayın ben henüz 17 yaşında gencecik bir kızken bana senin çocuğun olmaz dediler.Sukur 2 kere sıfır çabayla doğal yoldan hamile kaldım.Nasibi varsa zaten gelecektir
Merhabalar canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip evladını sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsınNeden öyle demişlerdi
ben üç sene boyunca 1 kere bile yaşancı pozitif göremedim. Hiç umutsuzluğa kapılma. Bizim başka çaremiz yok şekerim. Pozitif olmak zorundayız. Ha şu var eşin kesinlikle test versin. Sonuçları iyiyse bile keçi boynuzu özü al koenzim q10 al başlasın vitamine, çünkü ne kadar çok o kadar şansNeden öyle demişlerdi
Yaaaa çok sevindim. Sağlıkla büyüsün bebişinizMerhabalar canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip evladını sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsınben de tiroidi son ay uçuşa geçmiş birisi olarak mesaj yazmak istedim, 27 yaşındayım ama 3 senedir yapmadığım şey kalmamıştı, son doktorum bana da doğal yolla denemişsiniz deneyeceğin kadar artık doğal düşünme dedi, aşılama önerdi bizde tamam dedik (biz geçen sene 3 kere yapmıştık aşılama farklı doktorda) doktor bize 1 aşılama şansı verdi ama ilk olarak değerlerini düzelt dedi ben önceki tedavilerde yumurtalarımı klomenle büyümesine rağmen doktor garanti olsun diye iğnelerle büyüttü, neyse velhasıl çok uzatmayayım, Allah’a çok şükür çok fazla yürüdüğüm tshımı düşürdüğüm, adet gününe kadar gün aşırı ilişki yaşadığım ay hamile kaldım
DOĞAL İLİŞKİYLE, ne aşılama ne yumurta tedavisi olmadı, tek yaptığım çok sağlıklı beslenmek ve 6-7 kiloya yakın verdim, aşılana yapacağımızı düşündüğüm için artık bırakmıştım kendimi, bence ilk olarak sağlıklı olmaya odaklan inşallah inşallah inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kolaylıkla olsun canım
![]()
Tamamben üç sene boyunca 1 kere bile yaşancı pozitif göremedim. Hiç umutsuzluğa kapılma. Bizim başka çaremiz yok şekerim. Pozitif olmak zorundayız. Ha şu var eşin kesinlikle test versin. Sonuçları iyiyse bile keçi boynuzu özü al koenzim q10 al başlasın vitamine, çünkü ne kadar çok o kadar şans![]()
Olabilir canım çok fazla kür var ama sen kür yaparken beş kere düşün. Bak tarçın çörek otu bal yaptım insilüni yükseltti, hayıt çayı içtim tshımı yükseltti, incir kürü kadınlarda prolaktini yükseltiyor. Bu gibi şeyleri mutlaka çok iyi araştırarak uygula uygulayacaksan daTamambir yerde de incir ve zeytinyağını okudum onu da yapacağım
Aslında çok haklısın. İşte insan her umuda tutunmaya çalışıyor. :)Olabilir canım çok fazla kür var ama sen kür yaparken beş kere düşün. Bak tarçın çörek otu bal yaptım insilüni yükseltti, hayıt çayı içtim tshımı yükseltti, incir kürü kadınlarda prolaktini yükseltiyor. Bu gibi şeyleri mutlaka çok iyi araştırarak uygula uygulayacaksan daAllah hayırlısını versin kolaylıkla
![]()
Hayır. Nisan ayında olanı 4. günde bu ay olanı 2. günde yaptırdımHer iki testi de adetinizin ikinci gününde mi yaptırdıniz?
onlara çok dikkat ediyorumPaketli gida yemeye calis bir de.
Doktorlarin acımasız yorumuna bakarak stres yapmayin. Bekarken hormonlarimda yasadigim sorundan dolayi bir doktor tup bebek disinda hamile kalamicagimi soledi. Evlenene kdr hep kafama taktim. 33 yasinda evlendim. Ve gayet kolay hamile kaldim. Sizin durumunuz benden farkli ama gereken tedavileri olun ve stres yapmayin asla. Olacagina inaninMerhaba. 2 ay önce doğal yolla gebe kalıp kalamayacağımı öğrenmek için doktora gittim. Adetimin 4. günündeki tahlil sonuçlarımı ekledim. O gün doktor İ mom, proxyfemin ve birestron başladı. Sonraki adetlerim çok çok az gelmeye başladı. Bu ay adetimin 2. gününde başka bir doktora gittim. Doğal şekilde gebe kalmam imkansıza yakın dedi. Yeni Yapılan test sonuçlarımı da ekledim. Tarihlere bakarak yeni ve eski tahlilleri ayırt edebilirsiniz. Benim durumuma benzer şeyler yaşayan var mı? Bu durumlarda benzer şekilde doğal yolla gebe kalan var mı? Bu ilaçları kullanan ve fayda veya yan etkilerini gören var mı? Okuduğunuz için teşekkür ederim. Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Nisan ayında yapılan Amh testim de 00.80 çıkmıştı.
Çok teşekkür ederimDoktorlarin acımasız yorumuna bakarak stres yapmayin. Bekarken hormonlarimda yasadigim sorundan dolayi bir doktor tup bebek disinda hamile kalamicagimi soledi. Evlenene kdr hep kafama taktim. 33 yasinda evlendim. Ve gayet kolay hamile kaldim. Sizin durumunuz benden farkli ama gereken tedavileri olun ve stres yapmayin asla. Olacagina inanin![]()
Canım benim 16 yaşımdan beri fsh 25in altına hiç düşmedi geçen yıla kadar, amh 0.01 geldi, genetik testimde bir sorun yok TSH veya diğer hormon testlerim hep normal, 17 yaşımda senin bir daha çocuğun olmaz menapoza girmişsin yumurtalarını dondur sakla dendi, evlendim tüp bebek tedavisine yumurtalıklarım yanıt vermedi, tüm tedavileri bıraktıktan 1 yıl sonra kanama şikayetiyle doktora gittim, fsh 9 a düşmüş, ben polip myom beklerken 4 tane yumurtam varmış, şansıma çok güzel bir doktor denk geldi, oğluma kavuşmayı bekliyorumMerhaba. 2 ay önce doğal yolla gebe kalıp kalamayacağımı öğrenmek için doktora gittim. Adetimin 4. günündeki tahlil sonuçlarımı ekledim. O gün doktor İ mom, proxyfemin ve birestron başladı. Sonraki adetlerim çok çok az gelmeye başladı. Bu ay adetimin 2. gününde başka bir doktora gittim. Doğal şekilde gebe kalmam imkansıza yakın dedi. Yeni Yapılan test sonuçlarımı da ekledim. Tarihlere bakarak yeni ve eski tahlilleri ayırt edebilirsiniz. Benim durumuma benzer şeyler yaşayan var mı? Bu durumlarda benzer şekilde doğal yolla gebe kalan var mı? Bu ilaçları kullanan ve fayda veya yan etkilerini gören var mı? Okuduğunuz için teşekkür ederim. Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Nisan ayında yapılan Amh testim de 00.80 çıkmıştı.
Merhabalar, Doktor MFK ürünlerini araştırmanızı öneririm. eş paketleriyle doğal yoldan hamile kalan çok kadın varını