• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uzgunum tesellinize ihtiyacim var:(

folower

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.169
1.836
333
35
Merhaba ne dicem içindekileri nasıl anlatıcam dygularimi nasıl paylaşayım bilemiyorum.
3 kez tup bebek yaptırdım. 2 kez tutmadı. 3.sü Tuttu. Çok mutluyum hersey yolundaydi.kalp atısını bile dinlemiştik. Ama 3 aylikken kalbi durdu kaybettim.
Kürtaj oldum. Yetmedi içerde parça kalmış tekrar kürtaj oldum.
Nasıl yorgunum nasıl bitkinim ruhen bedenen çöktüm.hayallerim bitti.
Bugün arkadaşımı ınstagramda göbeğini çekip fotoğraf atmış. .Bebeğimi beklerken diye.
Kiskanmiyorum asla allah herkese nasip etsin.ama içim parcalaniyor.sanki cigerim sokuluyor.
Öfkemi kontrol edemiyorum.kimseyle konuşmak istemiyorum.
Ama rabbim sabrini verecek biliyorum.
Hayatta daha kötü şeyler var evet ama insan kendine söz geciremiyor.
:( sinirimi hircinligimi öfkemi nasıl kontrol edeyim:(

kaç yıllık evlisin, kaç yaşındasın?

bence bebek odaklı yaşama. evet çok stiyosun ama ona odaklanman bişeyi değştirmiyor. normal yaşantına devam et başka uğraşlar bul kendine. akışına bırak. geçmiş olsun.

Rabbim sabır versin.bir kere tutmuşsa devamı gelir.hatta düşükten sonra hamile kalmanın çok kolay olduğunu biliyorum.bem sosyal medyamı kapattım.ne face ne ınstagram sinir bozmaktan başka bisey değil.ben çocukları cokk sevmeme rağmen evlilik bile nasıl olmadi.izulmeyin er geç rabbim kucağınıza Almayı nasip eder.bi tanıdığım 13 yıl sonra anne oldu şimdi çok mutlu rabbim sizede nasip etsin

Allah sabir versin. Güc kuvvet versin. Insallah tez zamanda saglikla evlatlarini kucagina alirsin. Benim bir tavsiyem var bence butun sosyal medya hesaplarini kapat bi guzel. Etkilenirsin istemesende.... Sonra da baska bi mesgale bul kitap olur kurs olur spor olur. Bu sayede stresin azalir belki daha kolay olur.

Rabbim sifalar versin. Allah yardimcin olsun. Sana Ahmet Gunes KASRANOGLU tarafindan yazilan Duanin Gucu kitabini okumani zihnini temizlemeni bilincalti blkojlarindan kurtulmani tavsiye ederim.. bu durumda senin kendine koydugun bir engel var bunu kaldirman dusunce sistemini ve dualarini degistirmin gerektigini dusunuyorum
Bende hayatimin en zor donemlerinde kendisinden uardim altim.tavsiye ederim

Hepinizden allah razı olsun. Kitap tavsiyenize uyacagim. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah

Rabbim herkesi ayri sinavdan geçirir kalbini ferah tutmaya çalış bol bol dua et Allahım başta sen olmak üzere her kuluna tattirir insallah

Inşallah seninde en yakın zamanda , sağlıklı , mis kokulu bir evladın olur.

Vazgeçme lutfen umut etmekten.

Allah , göbeğini çekip paylaşanlara da akıl fikir versin. Iyice çığırından çıktı bu a)sosyal medya.

İnşallah bebek sahibi olursunuz istediğiniz zaman

Bence bir müddet sosyal medya ile pek ilgilenmeyin İster istemez öyle fotoğraflar oluyor, ya da doğum fotoğrafları vs.

Geçmiş olsun folower folower . Öfkenizi bastırmaya çalışmayın, kıskanabilirsiniz kızabilirsiniz ya da imrenebilirsiniz bunlar çok insani duygular. Bunlar için kendinizi suçlamayın öncelikle. Tempolu yürüyüşler yapın, ayağınız toprağa değsin ayrıca yapabiliyorsanız efor sarfedeceğiniz bir spor yapın hiç olmadı yastıkları yumruklayın. Bu birikmiş enerjiyi attıkça daha iyi hissedeceksiniz.

.ok geçmiş olsun Allah sabır versin gercekten çok zor .. ama bir süre yardım alıp bu konudan uzaklaşmayı denemelisinz amanı gelince olur elbet

Hepinizden allah razı olsun. Moral buldum sozlerinizle allah isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah.

Back
X