• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzgünüm tesellinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi gel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ınşallah hamilesindir ve o kanama adetle ilgili değildir.gün doğmadan neler doğar,hemen ümitsizliğe kapılma lütfen.bak benim annem ve babama sizin birbirinizden çocuğunuz olmaz demişler ama şimdi bizler varız.ayrıca baaannemde babamı 50 yaşında menopoza girdikten sonra doğurmuş:)).yani şu hayatta herşey olabiliyor.Allah'ım ne mucizeler veriyor.

ay canim ya kiyamam.seni o kadar iyi anliyorumki iki kez bebegini kaybetmis biri olarak.nolur üzülme.bizler iyi olmaliyizki bebislerimizde gelsin.ama testini yaptirmayi ihmal etme..

çok tşk ederim arkadaşlar ilginizden ve iyi dieklerinizden dolayı ama insan üzülmeden yapamıyor o kadar şaşkınımki ama eldende bişey gelmiyor malesef

Gel yazdiklarini okudum ...

Sanirim bu gün test yaptircaktin ?

Sonucun hala belli olmadi mi ?

Insallah hakkinda hayirlisi neyse o olsun ...

Insallah HAMILESINdir ...

Dualarimiz seninle ...

canım bak burda sushii dıye bı arkadas vardı.onun kanaması oldu adet oldum dedı sonra bı baktı hamileydi.sen yinede kan testi yaptır canım ondan sonra kendine biraz zaman ver maddi manevi nadasa bırak kendini.allah yardımcın olsun

gel noldu canım?senden haber bekliyorum hemde güzel haber.sanırım sonucunu almak üzeresin.bekliyorum.

doktorum bu kanamaların normal olmadığını ve muhtamelen düştüğünü söyledi sonuç 1 saat sonra belli olacak ama ümitlenme büyük ihtimal yok dedi

Gelcim ..Umutsuzluk bizlerde olmamalı biliyorum çok zor ..Normal reglilerimizde hiç demedik mi regli oluyorum acaba hamilemiyim Ümitlerimizin yitirilmemesi üzere ..

gerçi dr bana demişti ilk 3 gün dışında yatmanın gebeliği arttırıcı etkisi yok.sadece kanama olursa sadece tuvalete kalk başkada kalkma demişti.çok salma kendini.bende geçen sefer kanamalı gidip test yaptırdım pozitif çıktı.aradan 10 gün sonra şiddetli ağrılar kramplar geldi ve parçalar koptu bende ve düşük oldu.gerçi o konudada rahatım.ilk 3 gün çok üzüldüm ama öğrendimki düşen bütün çocuklar sağlıksız olduğu için düşerlermiş.engelli olacağına hiç olmasın.ben bir engelli ablasıyım nedemek olduğunu bilirim o nedenle ALLAH hayırlısını nasip etsin dedim.üzme kendini canım o nedenle.

kızlar malesef test sonucu koca bir negatif iyi niyetinizden ve ilginizden dolayı çok tşk ederim hepinize

canım geçmiş olsun.yaşın daha genç sanırım.umudunu kaybetme.en az 5 ay dinlen kendine gel atlat bu olayı.sonra zaten yine aynı hevesle istekle hadi yapalım diye eşine ısrar edeceksin emin ol.inş.en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım.ALLAH yardımcın olsun.

offff nefret ederim o negatif lafından bende az yaşamadım canım benim dilerim kendi kendine en kısa zamanda hamile kalırsın üzülme tatlım:Saruboceq:

gecmis olsun canim, insallah bir dahaki sefere inancini ve umudunu yitirme hic, ben 19 sene den beri ugrasiyorum ve 7. denemde allhin izniyle basardim .
Hic bir zaman umutsuzlugu kapilma ...........umuda yolculuga devam

gecmis olsun canim, insallah bir dahaki sefere inancini ve umudunu yitirme hic, ben 19 sene den beri ugrasiyorum ve 7. denemde allhin izniyle basardim .
Hic bir zaman umutsuzlugu kapilma ...........umuda yolculuga devam

gel üzülme neolur.olsada biz bu hayatımızı yaşayacagız olmasada.ama umtla bekliyoruz olacak olacccaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk .nil1971 senin için sevindim çok.allah bizlerede yaşatsın .bir sorum olacak sen nerde yaptırdın.benim 6. olacakta

Back
X