doğrudur.
evde durmuyor gibi anlamıştım "bütün gün yalnızım" demiş, çocuklarla ilgilenmiyor, diğer odada uyuyor vs. okudum ilk,
siz yazınca fark ettim "arka arkaya sigara gibi sarıyor" dediğine göre görüyor kadın, evde de içiyor herhalde.
bildiğim kadarıyla almanyada 1 sene evleri ayırmadan boşanma da gerçekleşmiyor -gelip burada anlaşmalı boşanmaya ikna olmazsa adam (çifte vatandaşlarsa tabi), ki olacak gibi değil-
yine bildiğim kadarıyla bi sürü de gıda bankası kilise derneği şu bu var yani, çocukları besler (ha ama marketten x marka ürün almak başka gıda bankasından vs. beslemek başka) okullarda form doldurup kırtasiye vs yardımı da alabiliyorsunuz
kısacası bi şekilde bulup buluşturur da sanki kadının derdi ailem yok, eşim esrar içiyor esrarı bıraksa, bizimle ilgilense süper olcak gibisinden
yoksa adam bu sene mi başlamış içmeye şimdiye adar 4 çocuk yapana kadar neredeymiş, insan sormadan edemiyor.
kadın zaten boşanmalıyım, nasıl yapacam demiyor ki? o yüzden şikayet edeyim değil de durumu düzeltebilir miyimi arıyor sanki.