cok uzgunum ya yine olmadi............

çok mutsuzum..bugün 10. günüm test yaptırdım sonuç maalesef negatif...kan testi yanılmış olamaz değil mi? 3. denememdi çok yoruldum..

Canım üzülme ne desem boş bu duyguyu yaşayanlar bilir ancak.Allah yardımcın olsun.ınşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

merhaba kızlar,tüp bebek tedavisine başladığımdan beri aşama aşama sayfaları dolaştım durdum sonunda bu sayfaya yazıyorum işte...............
Allah kimseye doğmamış evladının hasretini yaşatmasın. Her ay babasıyla bekliyoruz ama gelmiyor.
Herşeyin hayırlısı tabi ki olmayınca olmuyor .Olumsuz sonuç alan arkadaşlar kendimizi toplayalım ve önümüzdeki aya sanki ilk kez deniyormuş gibi davranalım .Herkese bol şanslar............

son bir saat kaldi canim sonuc icin insallahhhh hamileyimdir neolur dua edin tamda cuma vakti rabbim yuzumuzu guldursun ins

insallah caanim hakkinda hayirlisi olsun
o seni yaptirdigin sekizinci gun testi degerlere gore bakilmiyor
bende yapmistim doktora sorduk tekrar yaptirin demisti

son bir saat kaldi canim sonuc icin insallahhhh hamileyimdir neolur dua edin tamda cuma vakti rabbim yuzumuzu guldursun ins

inşallah rabbim şu cuma vakti ezanlarda yeni başladı okunmaya isteyen bekleyen ümitle sabreden kullarının kucaklarını bebeklerle doldurur tabii seninkinide benimkinide

mübarek cuma günü kabul et dualarımızı rabbim, ne olursun isteyen tüm kader arkadaşlarımın gönüllerindeki muradını nasip eyle yarabbim...... canım inşallah güzel haberlerinle dönersin............

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini.Rabbim sevindirsin bizi.Zaten bende de olumsuz oldu değerim 25.72 gülünç yani.Test falan yaptırmıycam.Ayyyyy.. Bagırmak geliyor içimden..

kaymaklım, drgünay inşallah bir daha ki sefere olur , Rabbim hayırlısını , sağlıklısını verir inşallah

üzülme demek kolay biliyorum, ama bu günler geçicek inşallah

ben de beklemedeyim 25 nisan da sonuç belli olacak, beni de bir korku sarıyor

belki bilenler vardır ben de çok çektim ; ilk denemem hem ikiz hem de dış gebelik oldu, 5 ay boyunca kanama geçirdim

olmadığına mı yanarsın hergün amelyat korkusuyla kanamasız günleri unuuttuğuna mı, zor zamanlar dı

ınşallah Rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü

ınşallah bebek isteyen herkezin yüzünü gülüdürür Rabbim:teselli:

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini.Rabbim sevindirsin bizi.Zaten bende de olumsuz oldu değerim 25.72 gülünç yani.Test falan yaptırmıycam.Ayyyyy.. Bagırmak geliyor içimden..

canım benim değer de 17 idi dış gebelik geçirdim, sen de değerini 0 olana kadar takip etmelisin Allah korusun çok tehlikeli:teselli:

Canım benim 11 gunum bu gun bu gun değerim 25.72.Ama hala bir umut var.ama nedense o umut benim içimde yok...(((((((

ıstemenın ınsana kazandıracagı en buyuk deger , Evrenın sahıbının rızası , sevgısı , takdırı ,dostlıugu ve yakınlıgdır .... bır sınavdasın canım ..ne olur kendını uzme ve kendını allahın taktırıne bırak .. her şeyın hayırlısı hiç beklemedıgın anda sana gelecektır ....Dualarımdasın ...

canim hiç üzme kendini.rabbim herseyde bi hayir vermistir.inancini kaybetme.birgün mutlaka bebisini alcaksin kucagina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…