- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Ins.esin yumusamiş olarak döner sana canim.Telefonu kapalı hala. Gelmedi deKV. Kendi derdinde oğlum bana küstü diye. Kulaklarım yanıyor. Biri arkamdan kızıyor mu acaba Eşim ilk defa böyle bişey yaptı.
eşinin böyle bir şeyi ilk defa yaptığını söylüyorsun. bu durumda eşini eleştirmek ona haksızlık olur. tabi ki sana bir şekilde ulaşıp haberdar etmemesi yanlış. ama anlaşılan o ki, eşin bu tartışmadan çok fazlasıyla etkilenmiş. geldiğinde kendini onun yanında olduğunu hissettir. üzüntünden ziyade endişeni ve desteğini dile getir. üçünci şahısların sorun olduğu yerde her zaman birbirinize daha da kenetlenin. çünkü birbirine ihtiyacı olan sizlersiniz. umuyuorum korkulacak bir durum yoktur, gelmiştir.Arkadaşlar sabah eşimle annesi tartıştı. Eşim çıktı gitti telefonu kapatmış. Ulaşamıyoruz hala. Oysa bugün de tatile çıkmak için hazırlık yapacaktık.. İlk defa yaptı bunu. Ve ben çok üzgünüm.ağlıyorum kaç saattir. Bi kaç gün sonra yabancı bir ülkeye gidecek göreve bi kaç ay sonra gelecek. Zaten kaç gündür moralsizim. Ne olur iyi bişeyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?