Çok üzgünüm yine..

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
Arkadaşlar sabah eşimle annesi tartıştı. Eşim çıktı gitti telefonu kapatmış. Ulaşamıyoruz hala. Oysa bugün de tatile çıkmak için hazırlık yapacaktık.. İlk defa yaptı bunu. Ve ben çok üzgünüm.ağlıyorum kaç saattir. Bi kaç gün sonra yabancı bir ülkeye gidecek göreve bi kaç ay sonra gelecek. Zaten kaç gündür moralsizim. Ne olur iyi bişeyler söyleyin

Annesiyle tartıştıysa size garezi ne?
Telefon kapatmalar falan, en azından size haber vermeliydi şurdayım merak etme vs diye.
Hiç olgunca davranmamış, annesi sizinle mi yaşıyor? Tartışma sebepleri neydi?

Bilmiyorum. Gelince nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum. Gidecek zaten.. Kötü ayrılmak istemiyorum. KV. Evine gelmiştik tatile çıkmadan önce uğrayalım diye. Ben kalakaldım sap gibi.

Sorumsuzluk resmen. Sana karşı yaptığı çok büyük ayıp. Bilmiyorum ben nasıl tepki verirdim kestiremiyorum ama madem yurt dışına çıkacak sen alttan al.

Kv tepkisi ne siz ağlarken ve sap gibi kalakaldığınız halde ya varya iyilik yaramıyor insanlara keşke gitmeseydiniz kv deye !

Telefonu kapalı hala. Gelmedi de :( KV. Kendi derdinde oğlum bana küstü diye. Kulaklarım yanıyor. Biri arkamdan kızıyor mu acaba :( Eşim ilk defa böyle bişey yaptı.

Anlık düşünmeden ağır bir tepki vermiş eşiniz. Birazdan gelir merak etmeyin. Madem ilk defa yaptı böyle bir şeyi alttan alın ama çok kırıldığınızı belli edin ki tekrarı yaşanmasın.

Telefonu kapalı hala. Gelmedi de :KK43: KV. Kendi derdinde oğlum bana küstü diye. Kulaklarım yanıyor. Biri arkamdan kızıyor mu acaba :KK43: Eşim ilk defa böyle bişey yaptı.
Ins.esin yumusamiş olarak döner sana canim.
Rabbim esinle sana muhabbet huzur versin.
Senin adina uzuldumm..

Kayinvalideye bak birkac gün sonra yurt disina goreve gidecek ogluyla bu derece tartisiyor. Olan da sana oluyor! Esinin yaptigi da ilginc.. ana ogul ilginclikler yapmislar.. ne deyim tez vakit gelir insallah..

Arkadaşlar sabah eşimle annesi tartıştı. Eşim çıktı gitti telefonu kapatmış. Ulaşamıyoruz hala. Oysa bugün de tatile çıkmak için hazırlık yapacaktık.. İlk defa yaptı bunu. Ve ben çok üzgünüm.ağlıyorum kaç saattir. Bi kaç gün sonra yabancı bir ülkeye gidecek göreve bi kaç ay sonra gelecek. Zaten kaç gündür moralsizim. Ne olur iyi bişeyler söyleyin
eşinin böyle bir şeyi ilk defa yaptığını söylüyorsun. bu durumda eşini eleştirmek ona haksızlık olur. tabi ki sana bir şekilde ulaşıp haberdar etmemesi yanlış. ama anlaşılan o ki, eşin bu tartışmadan çok fazlasıyla etkilenmiş. geldiğinde kendini onun yanında olduğunu hissettir. üzüntünden ziyade endişeni ve desteğini dile getir. üçünci şahısların sorun olduğu yerde her zaman birbirinize daha da kenetlenin. çünkü birbirine ihtiyacı olan sizlersiniz. umuyuorum korkulacak bir durum yoktur, gelmiştir.

Arkadaşlar eşim dün olaydan altı saat sonra açmış telefonu aradı. Hazırlan ıspartaya gidiyoz dedi.yakın bulunduğumuz yere. KV. Söyledim. Tamam gidin. Umrumda değil beni çok kırdı dedi. Oysa ki dokunacak bi laf ettiği için eşim çıkıp gitmişti. Hazırlandım ve eşim gelince çıktık. Kimseyle konuşmadı. Biraz dolaştık şehirde. Neredeydin falan dedim.gezdim biraz gölün kenarında dedi. Çok ağladık annemle dedim. Sen niye ağladın ki dedi. Ben de çok bozuldugumu falan anlattım. Tatile çıkmaktan vazgectik bir de. Neyse huzur olsun çok mühim değil diye düşündüm, sesimi çıkarmadım. Bi yakınımıza geldik. Orada kaldık bugün. Barışmadı daha annesiyle. Teşekkür ederim destek leriniz için.

Back
X