- Konu Sahibi elvanelvan
-
kızlar 11. gün kan değerim 118. 14. kan değerim 195. ti on gün sonra gel keseyi görelim dediler gittik ve kese falan yok kandeğerimde sadece 400 doktor bekliycez dedi ama büyük ihtimal dış gebelik dedi. bu ikinci dış gebeliğim olucak diğeri normal yolla olmuştu. benim durumumda olanınız varmı lütfen bana moral verin
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun, ben iki dış gebelk geçirdim 1 yıl ara ile. ikiside tüp bebek denememde oldu ve ikiside tüplerimin alınması ile sonuçlandı. Ama benim değerim 6000 lere çıkmıştı. yani hayati tehlike oluşturdu. öncelikle şunu unutma önce senin sağlığın önemli eğer gerçekten dış gebelikse dahi ki bunu bekleyerek öğrenebilirsin maalesef kendi sağlığını düşün ve tedavini ol. Şu da önemli demek hamile kalabiliyoruz. şuan iki tüpüm de yok ve tekrar denedim, kaçacak yerleri kalmadı :) tutunacaklar inşallah annelerine. bu zorlu bi süreç ve gerçekten büyük bi sınav. Dualarım seninle Allah yarıdımcın olsun.
kızlar 11. gün kan değerim 118. 14. kan değerim 195. ti on gün sonra gel keseyi görelim dediler gittik ve kese falan yok kandeğerimde sadece 400 doktor bekliycez dedi ama büyük ihtimal dış gebelik dedi. bu ikinci dış gebeliğim olucak diğeri normal yolla olmuştu. benim durumumda olanınız varmı lütfen bana moral verin
merhaba arkadaşlar dış gebelik neden olur bende hamile kalmaya çalışıyorumda bilgi verebilir misiniz? dış gebeliği oluşturan bir rahim yapısı yada hastalık yüzünden yada yumurtalarla alakalı falan mı acaba
canım benim dur ya bak doktor bekleyelim demiş.içini ferah tutmaya çalış.burda bı yerde okumuştum degeri daha düşük bi arkadaş vardı ama sonunda olmuştu.senın neden olmasın.lütfen inan ve dua et bol bol.
elvancım geçmiş olsun bitanem, Allah yardımcın olsun..benimde en korktuğum şeydi dış gebelik...inana çok üzüldüm..
merhaba arkadaşlar dış gebelik neden olur bende hamile kalmaya çalışıyorumda bilgi verebilir misiniz? dış gebeliği oluşturan bir rahim yapısı yada hastalık yüzünden yada yumurtalarla alakalı falan mı acaba
cnm öncelikle rabbim gönlü muradını versin inş dış gebelik degildir ben sana bir şey sorcam bu 400 olan degerini kaçıncı gün yaptırdınnn ben de tüp bebek yaptırdım çok şükür allaha şimdi 3 aylık bir kızım var 3 ay oldu dogum yapalı rabbim isteyen herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar versin aminn
merhaba arkadaşım dua edelim inşallah dış gebelik olmasınn.benim bir arkadaşımın kesesi çok çok sonra göründü.dış gebelik zannettiler.ama şimdi tatlı mı tatlı bir kızı var...
dış gebelik hemen belli olur mu yani 1 aylıkken arkadaşım 1 aylık hamile ama dış gebelik demişler ve kürtaj edip ilaç vericez demişler
olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?