- Konu Sahibi zeynosundunyasi
Vajinal bakmadı mı12 Mayıs 744
14 Mayıs 1742
12 Mayıs'ta kontrol yaptı karından tam 4 haftalıkti ogun göremedi 22 Mayıs'ta randevum var gidicem bakalım inşallah keseyi görürüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal bakmadı mı12 Mayıs 744
14 Mayıs 1742
12 Mayıs'ta kontrol yaptı karından tam 4 haftalıkti ogun göremedi 22 Mayıs'ta randevum var gidicem bakalım inşallah keseyi görürüm![]()
Yok canım sende baktı mıVajinal bakmadı mı
2.betayi acilde verdim doktoruma sordum gayet iyi bida vermene gerek yok dediVajinal bakmadı mı
Baktı evetYok canım sende baktı mı
SAT kaç sizin kaç haftaliksiniz yaniBaktı evet
Hicbir fikrim yok kese gözükmeden haftayı nasıl söylüyolarSAT kaç sizin kaç haftaliksiniz yani
Son adet tarihine göre hesaplajiyor yaHicbir fikrim yok kese gözükmeden haftayı nasıl söylüyolar
Dış gebelikte beta çokta güzel yükselebiliyor . Kendim bizzat yaşadım. 2 katından daha güzel artıyordu. Ameliyat olmadan önce 37 bine kadar gördüm hatta ve sürekli 2-3 katı gidiyordu değerlerim.Dış gebelikte betalar o kadar yükselmez sanmıyorum ya bende 6 haftalık hamileyim betam adete 3 gün varken 489 çıktı daha kan vermedim ama benimde içim pek rahat değil sanırım heycandan strese giriyoruz![]()
Yaa gercekten miDış gebelikte beta çokta güzel yükselebiliyor . Kendim bizzat yaşadım. 2 katından daha güzel artıyordu. Ameliyat olmadan önce 37 bine kadar gördüm hatta ve sürekli 2-3 katı gidiyordu değerlerim.
Evet ameliyat oldum. O yüzden aksatmayın muayenenizi. Bu değerlerde kese görünmesi lazımYaa gercekten miameliyat mı oldunuz cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsunDış gebelikte beta çokta güzel yükselebiliyor . Kendim bizzat yaşadım. 2 katından daha güzel artıyordu. Ameliyat olmadan önce 37 bine kadar gördüm hatta ve sürekli 2-3 katı gidiyordu değerlerim.
Hamilelik farklı hesaplanıyormuş bende programa girince gördüm son adet rarihini yazıyosun çıkarıyor kaç haftalık olduğunuSAT 13 Nisansa bugün 4+6 olmuyomusunuz?
Hangi uygulama acabaHamilelik farklı hesaplanıyormuş bende programa girince gördüm son adet rarihini yazıyosun çıkarıyor kaç haftalık olduğunu![]()
SAT 14 Nisan benim bu şekil çıkıyor sizin nasıl anlayamadımHamilelik farklı hesaplanıyormuş bende programa girince gördüm son adet rarihini yazıyosun çıkarıyor kaç haftalık olduğunu![]()
Bide bunu indirin bakalım :) program P.CSAT 14 Nisan benim bu şekil çıkıyor sizin nasıl anlayamadım
Şu an çok şükür sağlıklı. Cumartesi kalp atışını duyacağız inşallahSonucunuz ne oldu acaba