çok üzgünüm yinemi dış gebelik yaşıyorumm?????

elvanelvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
616
7
96
İzmir
kızlar 11. gün kan değerim 118. 14. kan değerim 195. ti on gün sonra gel keseyi görelim dediler gittik ve kese falan yok kandeğerimde sadece 400 doktor bekliycez dedi ama büyük ihtimal dış gebelik dedi. bu ikinci dış gebeliğim olucak diğeri normal yolla olmuştu. benim durumumda olanınız varmı lütfen bana moral verin:43::43::43:

kızlar 11. gün kan değerim 118. 14. kan değerim 195. ti on gün sonra gel keseyi görelim dediler gittik ve kese falan yok kandeğerimde sadece 400 doktor bekliycez dedi ama büyük ihtimal dış gebelik dedi. bu ikinci dış gebeliğim olucak diğeri normal yolla olmuştu. benim durumumda olanınız varmı lütfen bana moral verin:43::43::43:

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun, ben iki dış gebelk geçirdim 1 yıl ara ile. ikiside tüp bebek denememde oldu ve ikiside tüplerimin alınması ile sonuçlandı. Ama benim değerim 6000 lere çıkmıştı. yani hayati tehlike oluşturdu. öncelikle şunu unutma önce senin sağlığın önemli eğer gerçekten dış gebelikse dahi ki bunu bekleyerek öğrenebilirsin maalesef kendi sağlığını düşün ve tedavini ol. Şu da önemli demek hamile kalabiliyoruz. şuan iki tüpüm de yok ve tekrar denedim, kaçacak yerleri kalmadı :) tutunacaklar inşallah annelerine. bu zorlu bi süreç ve gerçekten büyük bi sınav. Dualarım seninle Allah yarıdımcın olsun.

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun, ben iki dış gebelk geçirdim 1 yıl ara ile. ikiside tüp bebek denememde oldu ve ikiside tüplerimin alınması ile sonuçlandı. Ama benim değerim 6000 lere çıkmıştı. yani hayati tehlike oluşturdu. öncelikle şunu unutma önce senin sağlığın önemli eğer gerçekten dış gebelikse dahi ki bunu bekleyerek öğrenebilirsin maalesef kendi sağlığını düşün ve tedavini ol. Şu da önemli demek hamile kalabiliyoruz. şuan iki tüpüm de yok ve tekrar denedim, kaçacak yerleri kalmadı :) tutunacaklar inşallah annelerine. bu zorlu bi süreç ve gerçekten büyük bi sınav. Dualarım seninle Allah yarıdımcın olsun.

saol cnm ilgilendiğin için ilk dış gebelikte benimde değerim 5000leri bulmuştu hatta kese yi gördük kalp atışını bile duyduk tek sorun rahimin dışında olması idi. benimde tek tüpüm alındı diğeride tıkalı dediler nasıl oluyo anlamıyorum tıkalı olan tüpün içine yerleşiyo halbuki ben ona kuş tüyü yatak gibi olan rahmimi hazırlamıştım. inşallah senin bebişlerin annelerini üzmez ve sana sımsıkı tutunur arkadaşım tekrar saol.

canım benim dur ya bak doktor bekleyelim demiş.içini ferah tutmaya çalış.burda bı yerde okumuştum degeri daha düşük bi arkadaş vardı ama sonunda olmuştu.senın neden olmasın.lütfen inan ve dua et bol bol.

merhaba arkadaşlar dış gebelik neden olur bende hamile kalmaya çalışıyorumda bilgi verebilir misiniz? dış gebeliği oluşturan bir rahim yapısı yada hastalık yüzünden yada yumurtalarla alakalı falan mı acaba

merhaba arkadaşlar dış gebelik neden olur bende hamile kalmaya çalışıyorumda bilgi verebilir misiniz? dış gebeliği oluşturan bir rahim yapısı yada hastalık yüzünden yada yumurtalarla alakalı falan mı acaba

dış gebelik embriyonun rahme değilde tüplere yerleşmesi sonucu yaşanan bir sorun. tüpün içine yerleşince oradaki dokuyu eritiyor ve kanamaya sebep oluyor, bazen hayati tehlikede yaratıyor benim öyle olmuştu. tüplerde sorun varsa daha sık görülüyor, bu sorunda tıkanıklık olur, iltehap olur vs.

canım benim dur ya bak doktor bekleyelim demiş.içini ferah tutmaya çalış.burda bı yerde okumuştum degeri daha düşük bi arkadaş vardı ama sonunda olmuştu.senın neden olmasın.lütfen inan ve dua et bol bol.

saol cnm yaaa.. dua etmezmiyim hiç artık öyle olmuşki gece uykumda bile dua eder oldum kendi sesimle kendim uyanıyorum. rabbim dileyen herkesi tez zamanda evlat sahibi eylesin.

elvancım geçmiş olsun bitanem, Allah yardımcın olsun..benimde en korktuğum şeydi dış gebelik...inana çok üzüldüm..

canım dış gebelik genelde tüpler tıkalı olduğunda meydan gelir yani tüplerle alakalı. emriyo tıkalı tüpten geçip rahime yerleşemediği için ya tüpün içine yada rahimin dışında bir yere yerleşir ve orada büyümeye başlar bu durum geç farkedildiği durumlarda hayati açıdan oldukça tehlikeli bir hal alabilir. allah kimseye vermesin.

merhaba arkadaşım dua edelim inşallah dış gebelik olmasınn.benim bir arkadaşımın kesesi çok çok sonra göründü.dış gebelik zannettiler.ama şimdi tatlı mı tatlı bir kızı var...

cnm öncelikle rabbim gönlü muradını versin inş dış gebelik degildir ben sana bir şey sorcam bu 400 olan degerini kaçıncı gün yaptırdınnn ben de tüp bebek yaptırdım çok şükür allaha şimdi 3 aylık bir kızım var 3 ay oldu dogum yapalı rabbim isteyen herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar versin aminn

cnm öncelikle rabbim gönlü muradını versin inş dış gebelik degildir ben sana bir şey sorcam bu 400 olan degerini kaçıncı gün yaptırdınnn ben de tüp bebek yaptırdım çok şükür allaha şimdi 3 aylık bir kızım var 3 ay oldu dogum yapalı rabbim isteyen herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar versin aminn

saol cnm inşallah değildir. 400 25. gün değerim. allah kızını uzun ömürlü ve bahtı açık etsin inşallah darısı ben ve evlat isteyen herkese inş.

merhaba arkadaşım dua edelim inşallah dış gebelik olmasınn.benim bir arkadaşımın kesesi çok çok sonra göründü.dış gebelik zannettiler.ama şimdi tatlı mı tatlı bir kızı var...

allahım keşke benimde öyle olsa ve geç görünse çok korkuyorum. rabbimden bir mucize bekliyorum.

dış gebelik hemen belli olur mu yani 1 aylıkken arkadaşım 1 aylık hamile ama dış gebelik demişler ve kürtaj edip ilaç vericez demişler
olur mu

Back
X