Çok üzgünüm

Gulay0160

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
45
18
38
32
Merhaba Arkadaşlar,

Kızım günlerdir rahatsız Boğaz’ı kızarmış ve çok iştahsız çok şükür ateşi falan yok. Ben ameliyat olacağım o yüzden işlemlerim için 1 haftadır her gün hastanedeyim. Bugün Kızımın farklı hastanede doktor randevusu vardı. Benim tabi yine hastane işlerim vardı. Annem bu sürede kızıma bakmak için burdaydı. Ben götürürüm napalım yapacak birsey yok dedi. Oda o Bakırköy eğitim araştırmadan aldım diye hatırlıyordum ama içinde ilerde ki mazhar Osmandan almışım. Beni aradı sen nasıl bir insansın İnsan dikkat eder beni uğraştırıyorsun diye kızdı. Ve ben uğraşmasın diye evden taksiyle gönderdim. Çocuk birsey ister ilaç yazılır yemek yerler diye parada verdim. Ordan 2 dakka taksiyle geçeceğine bana kızdı. Sonra idrar testi istemişler. Kızım bezli idrar torbasına yaptır demişler. Beni sürekli aradı yaptıramıyorum yapmıyor yoruldum ay yeter ugrasamıycam diye söylendi.

Hemşireye söylemiş evde yaptırın yarın getirin demiş. Annemde yeter ugrasamıycam ben konuştum yarın getirin dediler dedi. Ve sabah 9 da gittiler çocuk aç yanına yiyeceğini bile koydum. Saat 15.00 ve çocuğa hala yemek yedirmemiş neymiş yerse kaka yaparmış. Şeker veriyormuş susasın diye su içiriyormuş. Kızım 2 buçuk yaşında. Eşimi aramış bizi al diye eşim işte çalışıyor. Beni aradı bugün halletseydi yarın senin endoskopin var niye beklemiyor ki diye bana söylendi. Kan sonuçları çıkmış ve değerleri çok düşük. Onu doktora bile göstermemiş aman çok yoruldum dedi.

Her gün hastanedeyim eve kendimi zor atıyorum ama yinede anneme birsey yaptırmıyorum. Gece 3 te yatıp sabah 6 da kalkıyorum. Tansiyon hastasıyım burnum kanıyor o halimle gece yarılarına kadar yemek yapıyorum annemin eşi akşam yemek yemeye uğruyor diye. Delircem. Ki evde eşinin yemeklerini yapıp geliyor. ona rağmen eşine birsey demiyor hastaneden geliyorum daha oturmadan eşim gelecek açmış bunu sevmez. Şu olsa çok sever başlıyor. Ki Benim eşim halimi görüyor kendini şakın yorma diyor beni yormamak için iş yerinde yiyip geliyor. Ama annem hiç. Çocuğun abur cuburlarınu yemiyor ben yiyim diyip elinden alıyor. Birsey yiyeceğimiz zaman soruyorum yok ben aç değilim diyor. Sonra ne yiyorsunuz bakim diyor basımıza dikilip aman yediğiniz de bu mu diyor. Ya sizce bu normal mi?

Son düzenleme:
Allah kimseyi kendinden başka kimseye muhtaç etmesin kardeşim
eşiniz ne yapıp edip izin aldın o götürsün kızınızı
anneniz kesin önceden de böyle olduğunu belli etmiştir keşke çağırmasaydınız
Allah acil şifalar versin size de kızınıza da ve tüm hastalara da

Annenin eşine yemek yapacağına kızını sen götür hastaneye bence.. Kimseden kimseye fayda yok, minnetsiz iş gören yok, o yüzden ne yapıp edip kendi planını kendin yapmalısın..

Annenizi ne için cagirmistiniz bunu bi hatırlayın bide eşi için yemek mi yapıyorsun. Tuaf yani ne bilim komşuya bile rica etseniz annenizden özverili davranır. Gitsin evine eşinizde yıllık izne ayrılsın

Kıyamam çok üzüldüm durumunuza keşke yakın olsakta yardımcı olabilsem.Böyle zor zamanları iyi bilirim, ikinci bebeğimin sezeryanından sonra hastaneden eve geldiğim gün, diğer bebeğim iki yaşında bile yoktu, kafasını yerlere vuruyor dişim ağrıyor diye, eşimin ayağı kırık, ben iki gün önce ameliyat olmuşum evde bebek bakılacak.Kayınvalideme söyledim götürüver diye, ben götüremem kendin götür dedi, karlı bir gün dışarısı buz, iki gün içinde oğlumun botlarının tekini kaybetmişler ben gelene kadar, önce gittim bir ayakkabı bulup alıp geldim, oğlumu giydirip taksi çağırdım zorla gecenin bir vakti dişçiye götürdüm.Kayınvalide de yattı sadece.Nasıl zor olduğunu insanın nasıl zoruna gittiğini iyi bilirim.Umarım tez zamanda geçer zor günleriniz.Anneniz eşine kendisi yemek yapsın siz yapmayın.

Ne biçim anneler var, bu anne mi? Bu anneyse benim anam ne? Çok şükür ki ana gibi anam, baba gibi babam var. Herkese iyiler denk gelsin. Böyle anneyle kolaylıklar diliyorum size, kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın bence.

Bilmeyen uzak yer sanır kızlar mazhar Osman’la Bakırköy eah aynı bahçede kusura bakma ama o anne değil baya şımarık çocuk gibi... bakmayacksa çocugunuza geçici bir bakıcı bulsanız daha mutlu olurdun bence... tatilde gördün orta seviyeli bir ailenin ikiz bebeğinin yabancı bakıcısı vardı çocukların üzerine titriyordu.. böyle anneye emanet edeceğine.... bu arada geçmiş olsun senin neyin var?

Anneniz kötü, eşiniz kötü, kardeşiniz kötü, kardeşinizin eşi kötü....
Herkes kötü... Bu nasıl is?

Kucucuk cocugu ozele goturseydiniz bu kadar yorulmazdi yazik. Ben ona acidim resmen,saatlerce ac kapi kapi dolas bilmemne. Ozelde hemsireler kendileri ilgileniyor. Annenizin kaprisi zaten fiyasko,ustune de cocugunuza yazik olmus

Insan annesine de sırtını dayayamıyacaksa bu hayatta, kime güvensin bilemedim, sizin adınıza çok üzüldüm..
Kızınıza geçmiş olsun, acil şifalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…