- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun... Allah rahmet eylesin.. sürekli dua edin. Hepimiz öleceğiz sadece vaktini bekliyoruz. O yüzden bu bir son zaten değil. Hocaniz için bol dua da bulunup ortak tanıdığınız kişilerle mezarına ziyarete gidebilirsiniz.. bol Kur'an okuyup bagislayin.. ölen kişiye iyi geldiğini düşündükçe sizi fazlasiyla rahatlatacaktır diye düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun başınız sağolsun inşallahSelam!ben azeriyim.bizim bir hocamız (din üzere)vefat etti ilk günler pek kötü hissetmedim ama günler geçtikçe çok kötü oldum üzüntüden ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum ona hep ağlıyorum bana yardım edin ne yapayım ona çok üzülüyorum![]()
Dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden. Allah rahmet eylesinSelam!ben azeriyim.bizim bir hocamız (din üzere)vefat etti ilk günler pek kötü hissetmedim ama günler geçtikçe çok kötü oldum üzüntüden ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum ona hep ağlıyorum bana yardım edin ne yapayım ona çok üzülüyorum![]()
Çok teşekkür ederim!ben Moskova’da yaşıyorum.Onun mezarı Bakü’de.dün gece videolarına bakıp o kadar ağladım ki gözlerim şişmiş.ama içim rahatlamış..Yasin okuyacağım ruhuna.48 yaşında aniden vefat etti ...Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun... Allah rahmet eylesin.. sürekli dua edin. Hepimiz öleceğiz sadece vaktini bekliyoruz. O yüzden bu bir son zaten değil. Hocaniz için bol dua da bulunup ortak tanıdığınız kişilerle mezarına ziyarete gidebilirsiniz.. bol Kur'an okuyup bagislayin.. ölen kişiye iyi geldiğini düşündükçe sizi fazlasiyla rahatlatacaktır diye düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun başınız sağolsun inşallah![]()
Allah herkese hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin inşallah.Çok teşekkür ederim!ben Moskova’da yaşıyorum.Onun mezarı Bakü’de.dün gece videolarına bakıp o kadar ağladım ki gözlerim şişmiş.ama içim rahatlamış..Yasin okuyacağım ruhuna.48 yaşında aniden vefat etti ...
Geçip gidiyoruz dünyadan dua edinSelam!ben azeriyim.bizim bir hocamız (din üzere)vefat etti ilk günler pek kötü hissetmedim ama günler geçtikçe çok kötü oldum üzüntüden ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum ona hep ağlıyorum bana yardım edin ne yapayım ona çok üzülüyorum![]()
Nasıl dayana bildin şu acıya?o adamı ben hiç görmedim,onun sözlerine söylediklerini dinliyordum,Nihat Hatipoğlu gibi birisiydi Hacı Şahinimiz.ne diyeyim üzülüyorum işteAllah rahmet eylesin ne güzelki arkasında seven özleyen birilerini bırakacak kadar iyi biriymiş. Öyle düşün ve dua et içine ferahlık versin. Ben babamla abimi kaybettim rabbime olan inancımla ayaktayım salma kendini dua et bol bol yapabileceğin en iyisi o onun için
Kuran okuyacağım böylece rahatlarım o da rahatlarAllah rahmet eylesin. Üzülmenizin o kişiye hiç bir faydası yok. Neticede hepimizin sonu bu olacak. Dua etmekten başka seçenek yok malesef.
Onunkisi öyle olduAllah herkese hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin inşallah.
Ne biçim bi hayat ya buAllah rahmet eylesin.
İnsanın annesi, babası, evladı gibi birinci derece yakınları vefat ediyor , zamanla acısı hafifliyor. Mecbur hayat devam ediyor, yaşamaya devam ediyoruz.
Ölümlü dünya.
Hepimiz bir süre buradayız ve bize biçilen ömür tamamlandığında son nefesimizi veriyoruz, o anda da başka nefesler dünyaya geliyor. Bazen böyle düşünmek lazım.
Bol dua edin sevdiğiniz biriyse.
Dayanmaktan başka çaren olmuyor isyan etmek asla işe yaramıyor biraz kafanı dağıtmaya çalışNasıl dayana bildin şu acıya?o adamı ben hiç görmedim,onun sözlerine söylediklerini dinliyordum,Nihat Hatipoğlu gibi birisiydi Hacı Şahinimiz.ne diyeyim üzülüyorum işte![]()
Dayanmaktan başka çaren olmuyor isyan etmek asla işe yaramıyor biraz kafanı dağıtmaya çalış
Kuran-I Kerim hatmedeceğim onun içinDayanmaktan başka çaren olmuyor isyan etmek asla işe yaramıyor biraz kafanı dağıtmaya çalış