cok uzgunum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim ne dusunecegimi bilmiorum arti...
Dun erkek arkadasimla tartistik ben sustum alttan almaya calistim ama ben sustukca ustume gelmeye basladive sonra bana ne dese begenirsiniz ARTIK ARAMIZDAKI SEVGI BAGI KOPUO GALIBA dedi:1shok: tabi ben bu sozunun ardindan ayrilmak istedigimi madem sevgi bagi kopmussa devam edemeyecegimi soyledim bu seferde yalvarmaya basladi sen beni yanlis anladin snei olumune seviorm fln dedi.Biz 2 senedir cikioruz acaba gercekten ask bitiomu ??senağlama

hemen kestirip atmamalısın, sinirden söylemiş işte, tartışarak zaman kaybetmeyin :)

profilinde gordugum kadariyla henuz lisedesin... madem bu basliga takiliyorsun oleyse BIR DERDIM VAR bolumunu cok iyi incele derim bak bakalim senden buyuk ablalarin neler yasamis ne sevgiler asklar evlilikler nasil sonuclanmis... artik internetin oldugu,insanlarin akil alacak kimseleri olmasada buradaki yasanmisliklardan ders cikarabilecegi bi cagdayiz..
bence bu kadar takma kafana bu konulari onunde cok gusel yillar var..

canım erkek arkadasın o lafı sınırlılık anında soylemıstr ve eger gercek payı olsaydı sana yalvarıp yakarmazdı.tartısarak ılıskınızı yıpratmya degmez tatlımyerimseniben

canım sız tartışmışsınız ve arkadaşında sınırlenıp söylemiş.
bak sonradanda sana yalvarmış..
her ne olursa olsun bırbırınıze karşı sevgı ve saygınızı kaybetmeyın...
aşkınıza sahıp çıkın..

son cümlendeki soruya cevap vereyim.
evet, maalesef evet aşk da heyecan da bitiyor...ama birbirinizi yıpratmadığınız,saygınızı hiç kaybetmediğiniz sürece sevginiz baki kalır..
nacizane abla olarak sana tavsiyem, hayatının en güzel çağındasın şimdi, yaşının güzelliklerini yaşa, hiç bir erkeğin bırak seni üzmesine kafanı meşgul etmesine bile izin verme...Önünde okadar çok zaman olacakki bunlar için...:1closedeyes::1closedeyes:.

canım önce sakin ol... tartışma esnasında çıkmış bir söz... benim de 2 yıllık ilişkim yeni bitti... ve bana aynı şeyi sakince söyledi.. çünkü gerçekten böyle hissedip ; üzerinde düşünüp sölemişti... sen de daha farklı... ama yine de bunu söyleyebiliyorsa üzgünüm ama daha sonra da söyleyebilir... sen en iisi biraz ilgini azalt derim ben...hatasını anlasın... bunu kendin için de yap ... çok kaptırma kendini... önce sen olmalısın senin için... sonra sevgilin... çünkü sen var olduğun sürece sevgilin olabilir... kendini çok üzme olur mu... :)

umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda...

Biz eşimle sevgiliyken ona söylemediğim laf kalmiyordu, ama sinirleydi....
Eğer ki ondan eminsen, bu tarz söylemlere aldirma ama bu durumu yumuşatmaya çalişin.
öncelikle telefonda tartişmayin

Back
X