• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm...

_andromeda_

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.099
152
363
Bursa
Çok üzgünüm yüreğim sıkışıyor...altı aylık bir ilişkim vardı ve iki gün önce bitti. Şunu söyleyeyim önce, ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz ama aynı çevrenin insanlarıyız. Bu şekilde tanıştık daha sonra ise telefon ve internet üzerinden iletişimimiz gerçekleşti. Sonraları bir ilişkiye adım attık. Herşey gayet güzel gidiyordu, ne olduysa buluştuktan sonra oldu.(En azından benim çıkarımım bu) Bunun öncesinde maddi ve manevi birtakım sorunlar yaşıyordu ancak buluşana kadar bizim ilişkimize yansımıyordu onun yaşadıkları. Ne zaman ki buluştuk ondan sonra onun ilgisizliği başgösterdi. Nedenini sorduğumda ise izne ayrılacağını, bu yüzden arkasında iş bırakmamak için biraz yoğun çalıştığını söyledi. Bunu anlayışla karşıladım. İki gün önce izne ayrıldı birkaç günlüğüne, yola çıkmadan önce de ayrılmak istediğini, benimle yeterince ilgilenemediğini ve uzaklık yüzünden ilişkimizin yeterince ilerleyemediğini öne sürdü. İşin tuhaf yanı daha üç dört gün öncesinde bazı konularda birbirimizden daha başka neler beklediğimizi konuşuyorduk. Ama sonrasında ayrılık geldi nedense...İlk başta yine sorunlarına bağladım bu kararını ama polyannacılık oynamak olur bu diye düşünüyorum şimdi...ama çok da üzgünüm...Telefonumu işyerinden bir ablaya bırakıyorum olur da ararım diye...Çok saçma gelebilir ama şu an yaşıyorum bunları...mafoldumben

canım yaa üzülme ilk öncelikle.
önceden birbirinizi görmüşmüydünüz hani buluştukdan sora dedin ya bazı insanlar dışa çok önem verdikleri için beklentisi karşısında kendini tatmin edemedigi olabilir sırf o gözle bakabilir.veyada sıkılmıştır bazı şeylerden bekle biraz zamana bırak sevdiyse deger verdiyse elbet arıycaktır.üzülme herksin başına gelir benim bi yakınımda telini öle yapıordu ee gönül dinlemio laf.haklısın

Yüz yüze görüşmüştük canım o şekilde tanıştık zaten ama ondan sonraki iletişimimiz bu şekilde oldu. Bir de buluşmamız da çok güzel olmuştu öpüp koklamaya doyamayan biri vardı benim yanımda..ben de demek ki sende bazı şeylerle mücadele edecek kadar-yani mesafe gibi- sevgi yokmuş dedim, hayır seni seviyorum diyor ama inanmak gelmiyor içimden...Ki aramızda da üç dört saatlik bir yol var...

Son düzenleme:
Canım bence altı aylık bir ilişki için üzülmene değmez,altı ay ne ki,bu dönemde yavaş yavaş tanımaya başlarsın karşındaki erkeği..Seneler sonra bu bahaneyle terk edilsen daha kötü olacaktı,dua et de erkenden göstermiş anlayışını,sen önüne bak giden gitmiş..

geçer geçer daha öncekiler gibi
bu da geçer neler neler geçmediki
yine düşer deli divane gönlün aşka aşkaaa

Arama boşver açıkça ifade etmişse durumunu sana karşı sende bunu kabullenerek devam et hayatına , erkekler bizim kadar ince düşünmüyolar kafalarına yatmayan bişey oldumu kestirip atıyolar hemencik...
Sende böyle düşün zor olucak farkındayım ama napalım işte ben sabah düşündüm durdum mesela 93 gün olmuş sesini duymayalı farkındamıdır bunun armut inanki bilmiyorum ...
Desen dünyada onun sesini duymaktan çok istediğin bişey varmı yok derim ama ilişkide karşılıklı her iki tarafta aynı şeyi istediğinde kıymetli ve güzel şimdi zor gelir de ilerde alışırsın zaman herşeyi örtüyo arada kötü olsanda alışıyosun ...
Sen sakin kal arama, sorma sukunetini bozma döneceği varsa döner zaten en az hasarla atlatmaya çalış bu zamanı dönmezse de napalım mukadderat
sevgiler canım

Öyle bir durumun olacağını zannetmiyorum çünkü tatilebizim ortak çevremizden olan insanlarla gitti. Normalde ben de orada olacaktım ama iş güç izin durumu falan buna engel oldu.

Haklı olabilirsin ya bir arkadaşım da demişti demek ki kendisinde senin beklentilerini karşılayabilecek gücü göremedi diye...ama üzülüyorum yine de..annem de diyor alışverişe gidelim kafam dağılsın diye biraz

Haklı olabilirsin ya bir arkadaşım da demişti demek ki kendisinde senin beklentilerini karşılayabilecek gücü göremedi diye...ama üzülüyorum yine de..annem de diyor alışverişe gidelim kafam dağılsın diye biraz

ahh annelerr vahhh annelerr senağlamasenağlama bilseniz anne olmak ne kadar zor asla evlat sahibi olmak istemezdiniz heralde senağlama
anacim kendi hayatimizi yasiyoruz bin turlu zorlukla tam duzeldikmi diyoruz cocuklarimiz buyuyor bu seferde on bin kat daha zor bir hayat bekliyor senağlama Allah yardim etsin annelere ...aminnn:Saruboceq:

sunu soyleyecegim sana guzelim sana ne kadar deger veriliyorsa sende insanlara o kadar deger ver , hakkindan fazla deger verdinmi kendilerini bir pok sanir boyle insanlar afedersin ama mafoldumben

Back
X