- Konu Sahibi _andromeda_
Çok üzgünüm yüreğim sıkışıyor...altı aylık bir ilişkim vardı ve iki gün önce bitti. Şunu söyleyeyim önce, ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz ama aynı çevrenin insanlarıyız. Bu şekilde tanıştık daha sonra ise telefon ve internet üzerinden iletişimimiz gerçekleşti. Sonraları bir ilişkiye adım attık. Herşey gayet güzel gidiyordu, ne olduysa buluştuktan sonra oldu.(En azından benim çıkarımım bu) Bunun öncesinde maddi ve manevi birtakım sorunlar yaşıyordu ancak buluşana kadar bizim ilişkimize yansımıyordu onun yaşadıkları. Ne zaman ki buluştuk ondan sonra onun ilgisizliği başgösterdi. Nedenini sorduğumda ise izne ayrılacağını, bu yüzden arkasında iş bırakmamak için biraz yoğun çalıştığını söyledi. Bunu anlayışla karşıladım. İki gün önce izne ayrıldı birkaç günlüğüne, yola çıkmadan önce de ayrılmak istediğini, benimle yeterince ilgilenemediğini ve uzaklık yüzünden ilişkimizin yeterince ilerleyemediğini öne sürdü. İşin tuhaf yanı daha üç dört gün öncesinde bazı konularda birbirimizden daha başka neler beklediğimizi konuşuyorduk. Ama sonrasında ayrılık geldi nedense...İlk başta yine sorunlarına bağladım bu kararını ama polyannacılık oynamak olur bu diye düşünüyorum şimdi...ama çok da üzgünüm...Telefonumu işyerinden bir ablaya bırakıyorum olur da ararım diye...Çok saçma gelebilir ama şu an yaşıyorum bunları...mafoldumben