çok üzgünüm :((

evet bir kaç gün sonra bu dediğiniz konuşmayı yapmayı düşünüyorum sadece sakinleşmemi bekliyorum bizim sadece bu sorunumuzda yok bir alkol sorunumuz var 2 günde bir bira eksik olmaz çok içmez örneğin dün akşam 1 tane içti ama öyle içip içip bana sataşmaz da ama ben bunu sorun olarak görüyorum dün söyledim bırakmanı istiyorum dedim hayır bırakamam dedi bırakamadığına göre iş ciddi boyutta:gitme:

2 günde 1 tane bira alkol sorunu sayılmaz. Sen rahatsız oluyorsan bunu konuşun. Ama bu bırakılamayacak ya da bırakılacak düzeyde bir alkol değil. Anladığım kadarıyla canı yanınca can yakıcı laflar etmeyi seven bir yapısı var. "Bırakamam" demesi de bu yüzden. Seni üzmek için. Konu açıldığında belki bunu da konuşsanız faydalı olur.

sizin canınızı yakmak için sölenmiş bir sözdür. ama her nekadar gercek düsüncesi olmasada böle bir kelimeyi sölemesi cok kötü cok onur kırıcı :( kendini üzme biraz zaman gecsin üstüne gitme bence..

2 günde 1 tane bira alkol sorunu sayılmaz. Sen rahatsız oluyorsan bunu konuşun. Ama bu bırakılamayacak ya da bırakılacak düzeyde bir alkol değil. Anladığım kadarıyla canı yanınca can yakıcı laflar etmeyi seven bir yapısı var. "Bırakamam" demesi de bu yüzden. Seni üzmek için. Konu açıldığında belki bunu da konuşsanız faydalı olur.

bu alkol konusunu çok konuştum kahveye yada biraneye falan gidip içmiyorum diyor evimde içiyorum diyor ben ilerlemesinden korktuğum için içmesini istemiyorum aynı tarif ettiğin gibi çok sever canı yandımı söz söyleyerek beni de üzmeyi :çok üzgünüm:

Anlaşmak ve sevmek farklı duygular.
Eşinizin size olan sevgisinden emin olabilirsiniz ama konuşmanız gereken noktalar var gibi görünüyor.
Erken karar verdik derken sizi tanıyamadığını düşünmüş olabilir.
Beklentileri sorun,bekletilerinizi anlatın ve ortak bir yol bulmaya çalışın.

belki ufak bir ayrilik kisa süreli ayri yapilan bir tatil iyi gelebilir
arada sirada özlemek iyidir diye düsünüyorum...

bu alkol konusunu çok konuştum kahveye yada biraneye falan gidip içmiyorum diyor evimde içiyorum diyor ben ilerlemesinden korktuğum için içmesini istemiyorum aynı tarif ettiğin gibi çok sever canı yandımı söz söyleyerek beni de üzmeyi :çok üzgünüm:

Yani tabi sizin nasıl hissettiğiniz önemli ama iki günde bir tane bira benim için sorun olmazdı. Yani bunu alkol sorunu olarak görmezdim. Bir bira içip ikincisinde duran adama alkol sorunu var denmez. Belki ben de hamileliğim dışında arada bir alkol alan biri olduğum içindir. Bilemiyorum.

kırgın olursa olsun,eşinin dedikleri çok ağır....:olmaz:
kolay kolay kaldırılıcak laflar değil...
benim başıma gelse boşanmayı düşünmezdim ama yüzüne yemin ederim bakmazdım...
ne demek ya denilicek lafmı bunlar...
Allah akıl fikir versin....
:Saruboceq:

belki ufak bir ayrilik kisa süreli ayri yapilan bir tatil iyi gelebilir
arada sirada özlemek iyidir diye düsünüyorum...

evet çok haklısın izninde köye gidelim demişti benim iznim yok sen git demiştim bakarız dedi gitmesi iyi geliceğini düşünüyorum.

kırgın olursa olsun,eşinin dedikleri çok ağır....:olmaz:
kolay kolay kaldırılıcak laflar değil...
benim başıma gelse boşanmayı düşünmezdim ama yüzüne yemin ederim bakmazdım...
ne demek ya denilicek lafmı bunlar...
Allah akıl fikir versin....

canım o lafları söyledikten sonra buz kesildim birden soğudum sıcak davranmak istiyorum ama içimden pek bişey gelmiyor bu evliliği kurtarsa kurtarsa yine ben kurtarırım gibi geliyor o yüzden uzak durursam bir daha yakınlaşamam diye düşünüyorum

evliliğimiz hata demesi çok ağır bence.eşim bana bunu ciddi ciddi söylese çok kırılırdım yüzüne bakmazdım sanırım ama anındada sorardım niye diye
demek ki anlaşamadığınızı düşünüyor eşin eğer birbirinizi seviyorsanız oturun sorunlarınızı sıkıntılarınızı sakince konuşun
ne derdi varmış eşin neyini beğenmiyormuş sor öğren canım.umarım çözersiniz bu konuyu
ama ne olursa olsun kadın yada erkek eşine böyle birşey söylememeli:olmaz:

bu konuşmanın aynısı bizim evimizde de konuşuldu. ama erken karar verip acele bi evlilik yaptığımızı düşünen taraf bendim. gerekçelerim de şu ki evlenmeden önceki beklentilerimi evlendikten sonra karşılayamadı eşim.ben eşime çok acele ettik keşke biraz daha geç evlenseydik belki de biz evlenmezdik dediğimde bana nedenini sordu ve ona açıkladım.ç sonra haklısın belki dedi ve kendini savundu. eğer sizinde konuşmanızın seyri bu şekilde olsaydı eşinizin neden bunu söylediğini anlayabilirdiniz. ben bu gibi konuların şaka olarak söyleneceğine inanmıyorum. eşiniz nelerden şikayetçi bunları öğrenmeye çalışın bence.

insanın eşinden bunu duyması çok acı duymak istemezdim hiç böyle bir şey duymadım şükürler olsun bizim zaten 7 sene çocuk olmadı yinede eşim hiç bir şey demedi
sen otartışmanızda çokmu kırıcıydın acaba

bence böyle bir şey bir tartışmalık düşünce olduğunu sanmıyorum.Daha önceden aklında varmış gibi geldi bana,evliliği bitiremiycekseniz,yapmanız gereken hataları telafi etmektir,Zamana bırakın,geçireceğiniz,güzel günler bu düşüncesini değiştirir diye düşünüyorum:)

Yuh ya ne alaka o zaman.
Ortada büyük bir sorun yokken böyle düşünmesi cidden şaşırtcı.
Benim aklıma başka ihtimaller gelebilirdi sanırım.

benim yazıcaklarımı hep bu kız yazıo olumunekankayizsmile aslında bak sımdı bazen adamlar sacma sapan dusunmeden dırek soyluyolar sen sımdı bence bı bak bakalım bu soledıgınden pısmanmııs gıbımı davranıcak yoksa soyledıklerını destekler davranıslarmı sergılıcek ?

bu söylediklerini 2-3 gün düşünmüştür.Benim kafamı kurcalayan seven insan erken verilmiş bir karar olarak görürmü evliliğini anlamadım ya da çok çabuk sıkıldı benden galiba üstüne çok düşüyorum çok şımartıyorum

evet çok haklısın izninde köye gidelim demişti benim iznim yok sen git demiştim bakarız dedi gitmesi iyi geliceğini düşünüyorum.

canım o lafları söyledikten sonra buz kesildim birden soğudum sıcak davranmak istiyorum ama içimden pek bişey gelmiyor bu evliliği kurtarsa kurtarsa yine ben kurtarırım gibi geliyor o yüzden uzak durursam bir daha yakınlaşamam diye düşünüyorum

ama senin bir kabahatin,bir suçun yok ki...
insan kabahatli suçlu olsada bu laflar söylenmez...
yinede eşin tabii sen daha iyi bilirsin huyunu suyunu...
inşallah her şey yoluna girer.......

Canım sen eşini kızdırmış da olsan,onun söylediği söz çok kırıcı...
Yani kızgınlıklar bir süre sonra geçer, ama kırgınlıklar öyle olmuyor maalesef...
ve biz burada ne dersek diyelim eşinizden duymadıkça tatmin olmayacaksınız.. yani sizin sakin bir anınızda, bunu eşinizle konusmanız gerekiyor... Ben sinirli bir anında söylediğini umud etmek istiyorum.. ama ya öyle değilse?.. Ne olursa olsun hoş değil..

ama senin bir kabahatin,bir suçun yok ki...
insan kabahatli suçlu olsada bu laflar söylenmez...
yinede eşin tabii sen daha iyi bilirsin huyunu suyunu...
inşallah her şey yoluna girer.......

önceki kavgada benim de hatam vardı bu doğru ama bana söylediği şeylerde söylenmez hiç bir evlilikte 2 gün sonra konuşacağım bakalım derdi neymiş ne istiyormuş

Canım sen eşini kızdırmış da olsan,onun söylediği söz çok kırıcı...
Yani kızgınlıklar bir süre sonra geçer, ama kırgınlıklar öyle olmuyor maalesef...
ve biz burada ne dersek diyelim eşinizden duymadıkça tatmin olmayacaksınız.. yani sizin sakin bir anınızda, bunu eşinizle konusmanız gerekiyor... Ben sinirli bir anında söylediğini umud etmek istiyorum.. ama ya öyle değilse?.. Ne olursa olsun hoş değil..

bende öyle olmasını umuyorum ama öyle değilse ne yapacağımı bilmiyorum

O tartışmadan dolayı kalmış bi kırgınlığı olabilir...
Belki tamir bekliyordur onu ima etmek için söylemiş olabilir...
Bazen bende yapıyorum aynısını eşime...

Back
X