çok üzgünüm :(

MGD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
28
0
86
Muğla
2 gündür ağrıyan belim ve bacaklarım için bu sabah eşim beni doktora götürdü. Doktor sinir sıkışması diye ilaçlar verince hamile olmadığımı bile bile, reglime daha 1 hafta olmasına rağmen ama yinede yavarsa şüphesiyle emin olmak için B-HCG yaptırdım. 2 nin altında çıktı. :(((

2 gündür ağrıyan belim ve bacaklarım için bu sabah eşim beni doktora götürdü. Doktor sinir sıkışması diye ilaçlar verince hamile olmadığımı bile bile, reglime daha 1 hafta olmasına rağmen ama yinede yavarsa şüphesiyle emin olmak için B-HCG yaptırdım. 2 nin altında çıktı. :(((

arkadaşım daha bir hafta varmış bekle bence

arkadaşım daha bir hafta varmış bekle bence

inşallah öyledir. Acaba böyle olanlar varmıdır? zaten bidaha umrumda değil reglim 15-20 gün geçmeden test yapmayacağım. hep öyle diyorum olmuyo ama bu defa kararlıyım...

inşallah öyledir. Acaba böyle olanlar varmıdır? zaten bidaha umrumda değil reglim 15-20 gün geçmeden test yapmayacağım. hep öyle diyorum olmuyo ama bu defa kararlıyım...

CANIM B,ZİM bi arkadaşın nerdeyse 7 haftalıktı oda silik çıktı zaten:)

kız zehra eğer öyle bişey olursa bu ay sana özelden mesaj atacağım adresini alıp sana hediye göndereceğim :D içimi rahatlattın

Allah gönlünün muradını versin canım.hediye istemem kız sağol düşüncen için :)) rabbim banada bi bebek versin inşallah en güzel hediye o :))

Back
X