• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Üzgünüm...

minsu

...Kahve Prensim..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
19
0
36
İstanbul
Sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz... Her gün konuşuruz.. mesajlaşırız... Kalbinde sorun var... Dün işten çıkana kadar mesajlaştık.. aradı konuştuk. . . saatler geçti eve geldiğimde hala mesaj çekmemişti.. Çünkü hergün çeker.. Haliyle çok korktum çünkü sürekli hastalanıyor..aradım defalarca..msj çektim ama cevap veren yok..Gece yarısı oldu.. yine haber yok..çok korktum başına birşey gelmesinden... Bir arkadasına mail attım... emraha ulaşamıyorum .. dün çok hastaydı haberiniz varmı diye... kızda tamam dedi.. Biraz zaman geçti.. Aradım ama açmadı dedi...

Sonra mesaj geldi..
İşteydim yorgunum..
sen şu kıza mesajmı çektin.. neden çekiyorsun.. ne dedin felan dedi..çok kızdı bana hiç bu kadar soğuk görmemiştim onu..bende sinirlendim... (o kızla arasında birşey yok ama o konuda guvenıyorum)

merak etme aramızda birşey oldugunu söylemedim dedim.. Kimseye açıklama yapmana gerek yok zaten ben halettim dedi. bana ulaşamadığında benden haber bekle..tmm bilmeden aramışşın ama başka arkadaşlarımı ara dedi. gitmişsin referansım olan kişiye mesaj çekmişsin dedi... banka benim için çok önemli dedi..ve o kişi beni bankaya aldıracak tek kişi dedi...

Hata yaptım diye özür dilerim dedim.. Seviyorum seni merak ettim dedim...

Bundan hiç şüphem yok zaten emin ol dedi...sınavım var ondan sonra konuşalım kafamı toparlamam lazım dedi..
tamam dedim bende...

Hep sevdiğini söyleyen adam hiç söylemedi sevdiğini....

Bu sınav ne zaman ondan bile haberim yok :(

Ben böyle beklerken.. o facebookta oyunlar oynuyor.. durumları beğeniyor..

Şuan iş yapamıyorum... Bİlgisayara bakarken bile gözlerimden yaşlar akıyor..

tamam haksız olabilir ama bilemezdimki... merak ettim korktum.. o hasta oldugu zamanlar sabaha kadar uyuyamıyordum... acaba iyimi.. gidemiyordum bile yanına.. uzaktı çnkü..

napim şimdi ben.. unutayımmı sınavı bittikten sonra bitirimmi...

Yoksa beklemeye devammı edeyim hep yaptıgım gibi..

Tam mutlu oldum dedim ama yok... Haram etmişler bikere...

Pasaya bak sen...
Simartmayin sunlari ya.
Kendisini toparlamasi lazim mis mis.
Birak arama sorma.
Kacan kovalanir unutma.

Pasaya bak sen...
Simartmayin sunlari ya.
Kendisini toparlamasi lazim mis mis.
Birak arama sorma.
Kacan kovalanir unutma.

Aramayı düşünmüyorum arayamam zaten daha... ama inş kazanır sınavını.

ve dediği şey... İstanbula gelmek için uğraşıyorum.. ama boşuna uğraşıyormuşum...

Son düzenleme:
Kesinlikle arama bırak o arasın. Aradığında da soğuk konuş burnu sürtsün biraz.

çalışıyorum... başka şyelere odaklanmaya başlayacagım... Herşeyini bana anlatan adam bir anda değişti sadece ona cnm sıkılıyor...

belkide dönemliktir bizlerdede olmuyomu gün geliyo kocamı görmek istemiyorum kocamı sevmediğimden değil aslında çok sevdiğimden sinirimi ondan çıkartmamak için böyledir belki sen arama yanlız bekle kaçan kovalanır sakın unutma!!!

Bir an acaba hasta olduğu için sebi kendisinden uzaklaştırıyormu diye düşündüm ama yok yok öyle bir erkek daha doğmadı bence...

Bencil ve şımarık bence ne ara nede sor bence...

çalışıyorum... Başka şyelere odaklanmaya başlayacagım... Herşeyini bana anlatan adam bir anda değişti sadece ona cnm sıkılıyor...

internetten falan tanışıp hiç birbirinizi görmediniz mi acaba önce bunu öğrenmek istiyorum hayalden mi gerçekten mi bahsediyoruz (eğer böyleyse sevgi ilişki diye bişi ortada yoktur sizin kendi hüsnü kuruntunuzdur)
eğer öyleyse hasta olduğuna felan inanma belkide evli bile olabilir görmediğin dokunmadığın birine inanma
yok ilişkiniz normal seyrinde başlayıp devam eden bir ilişki türüyse ve hayat şartlarından sebep birbirinize uzaktaysanız o zaman değerlendir durmu
mesela önceden böylemiydi değiştimi
değişti diyorsan evet mail attığın kız ile arasında bir yakınlaşma var ilişki yada hoşlanma iş sınav bahane derim ben
bütün bunlar bahane değilse bile sana böyle davranmaya hakkı yok aklından sil gitsin

Ben bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum, gerçekten ilgisiz biri arandığı için kızmış ve sevgilisini kendince cezalandırıyor bence. Ane babalar da yapar ya bazen, kendini çok kötü hisseder insan :)

Merak etmen çok normal, ben de benzer durumlar yaşadım bir kaç kere. Telaştan bir yanlışlık olduysa bile affedilmeli bu durumda.

Madem sınavım var, kafamı toplayayım diyor, bırak toplasın istediği gibi. Arayıp ısrar etme, üstüne düşme. Artık ne kadar sürerse sürsün, arayan sen olma. Biraz da o korksun "Acaba hata mı ettim?" diye. Aradığında da öyle ağlamaklı olma, yani "Sen beni aramadın ya, ben gece gündüz ağladım" olmasın :34:

Evli Değil Yüzde yüz kanıtladım... İnternetten tanıştık ama görüştük..Devamlı burda olmak için banka sınavına gırcektı.. Hastalığı doğru :S tanık oldum..

Ben bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum, gerçekten ilgisiz biri arandığı için kızmış ve sevgilisini kendince cezalandırıyor bence. Ane babalar da yapar ya bazen, kendini çok kötü hisseder insan :)

Merak etmen çok normal, ben de benzer durumlar yaşadım bir kaç kere. Telaştan bir yanlışlık olduysa bile affedilmeli bu durumda.

Madem sınavım var, kafamı toplayayım diyor, bırak toplasın istediği gibi. Arayıp ısrar etme, üstüne düşme. Artık ne kadar sürerse sürsün, arayan sen olma. Biraz da o korksun "Acaba hata mı ettim?" diye. Aradığında da öyle ağlamaklı olma, yani "Sen beni aramadın ya, ben gece gündüz ağladım" olmasın :34:

:( yok ilgisiz değildi.. zaten hergun telefonla konuşuyorduk.. Ben mi hata yaptım o kıza mesaj çektım dıye..sonuçta tanımıyorum ya.. ondan kızmıştır..kızın karşısında mahcup fln olmuştur..

:( yok ilgisiz değildi.. zaten hergun telefonla konuşuyorduk.. Ben mi hata yaptım o kıza mesaj çektım dıye..sonuçta tanımıyorum ya.. ondan kızmıştır..kızın karşısında mahcup fln olmuştur..

"İlgisiz biri" derken aradığın kızı kastetmiştim :)) Mahçup olmuş olabilir, doğrudur. Biraz gurur da yapabilir.

Alla alla.
Başka emri?
Hem suçlu hem güçlü.:117:
Yorgunmuşmuş.Mesaj atmak çok mu zor gelmiş beyfendiye.
Atmayın mesaj falan,kaçın,o kovalasın:20:

*İlginden / bunalmıştır,
*İlginden / şımarmıştır,
*Durulmuş kendi kendine kalmak istiyordur.

Son seçenek sebepsizdir arada bende de olur çooook severim ama bazen de kendi kendime kalmak isterim sonra bomba gibi dönüş yaparım yine:ssz:

Back
X