Sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz... Her gün konuşuruz.. mesajlaşırız... Kalbinde sorun var... Dün işten çıkana kadar mesajlaştık.. aradı konuştuk. . . saatler geçti eve geldiğimde hala mesaj çekmemişti.. Çünkü hergün çeker.. Haliyle çok korktum çünkü sürekli hastalanıyor..aradım defalarca..msj çektim ama cevap veren yok..Gece yarısı oldu.. yine haber yok..çok korktum başına birşey gelmesinden... Bir arkadasına mail attım... emraha ulaşamıyorum .. dün çok hastaydı haberiniz varmı diye... kızda tamam dedi.. Biraz zaman geçti.. Aradım ama açmadı dedi...
Sonra mesaj geldi..
İşteydim yorgunum..
sen şu kıza mesajmı çektin.. neden çekiyorsun.. ne dedin felan dedi..çok kızdı bana hiç bu kadar soğuk görmemiştim onu..bende sinirlendim... (o kızla arasında birşey yok ama o konuda guvenıyorum)
merak etme aramızda birşey oldugunu söylemedim dedim.. Kimseye açıklama yapmana gerek yok zaten ben halettim dedi. bana ulaşamadığında benden haber bekle..tmm bilmeden aramışşın ama başka arkadaşlarımı ara dedi. gitmişsin referansım olan kişiye mesaj çekmişsin dedi... banka benim için çok önemli dedi..ve o kişi beni bankaya aldıracak tek kişi dedi...
Hata yaptım diye özür dilerim dedim.. Seviyorum seni merak ettim dedim...
Bundan hiç şüphem yok zaten emin ol dedi...sınavım var ondan sonra konuşalım kafamı toparlamam lazım dedi..
tamam dedim bende...
Hep sevdiğini söyleyen adam hiç söylemedi sevdiğini....
Bu sınav ne zaman ondan bile haberim yok
Ben böyle beklerken.. o facebookta oyunlar oynuyor.. durumları beğeniyor..
Şuan iş yapamıyorum... Bİlgisayara bakarken bile gözlerimden yaşlar akıyor..
tamam haksız olabilir ama bilemezdimki... merak ettim korktum.. o hasta oldugu zamanlar sabaha kadar uyuyamıyordum... acaba iyimi.. gidemiyordum bile yanına.. uzaktı çnkü..
napim şimdi ben.. unutayımmı sınavı bittikten sonra bitirimmi...
Yoksa beklemeye devammı edeyim hep yaptıgım gibi..
Tam mutlu oldum dedim ama yok... Haram etmişler bikere...
Sonra mesaj geldi..
İşteydim yorgunum..
sen şu kıza mesajmı çektin.. neden çekiyorsun.. ne dedin felan dedi..çok kızdı bana hiç bu kadar soğuk görmemiştim onu..bende sinirlendim... (o kızla arasında birşey yok ama o konuda guvenıyorum)
merak etme aramızda birşey oldugunu söylemedim dedim.. Kimseye açıklama yapmana gerek yok zaten ben halettim dedi. bana ulaşamadığında benden haber bekle..tmm bilmeden aramışşın ama başka arkadaşlarımı ara dedi. gitmişsin referansım olan kişiye mesaj çekmişsin dedi... banka benim için çok önemli dedi..ve o kişi beni bankaya aldıracak tek kişi dedi...
Hata yaptım diye özür dilerim dedim.. Seviyorum seni merak ettim dedim...
Bundan hiç şüphem yok zaten emin ol dedi...sınavım var ondan sonra konuşalım kafamı toparlamam lazım dedi..
tamam dedim bende...
Hep sevdiğini söyleyen adam hiç söylemedi sevdiğini....
Bu sınav ne zaman ondan bile haberim yok

Ben böyle beklerken.. o facebookta oyunlar oynuyor.. durumları beğeniyor..
Şuan iş yapamıyorum... Bİlgisayara bakarken bile gözlerimden yaşlar akıyor..
tamam haksız olabilir ama bilemezdimki... merak ettim korktum.. o hasta oldugu zamanlar sabaha kadar uyuyamıyordum... acaba iyimi.. gidemiyordum bile yanına.. uzaktı çnkü..
napim şimdi ben.. unutayımmı sınavı bittikten sonra bitirimmi...
Yoksa beklemeye devammı edeyim hep yaptıgım gibi..
Tam mutlu oldum dedim ama yok... Haram etmişler bikere...