• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Üzgünüm...

merak etme aramızda birşey oldugunu söylemedim dedim.. Kimseye açıklama yapmana gerek yok zaten ben halettim dedi. bana ulaşamadığında benden haber bekle..

.

Şunu çok merak ettım neden aramızda bırşey olduğunu söylemedım dedın?
Ilışkınızı gızlı mı tutuyorsunuz?

Bırde ne rahat adam ya, sınavlarım var kafamı toparlamam lazım demış ya
şımdı sız sınavlar bıtene kadar görüşmeyecekmısınız konuşmayacak mısınız?? :53:

Sınavların ne zaman olduğunu bıle söylemeyı gerek duymamış beyfendı,
Sız bunun bı taraflarını azcık fazla mı kaldırdınız acaba?? :44: çekılmez bu erkek modelı

Sız bunun bı taraflarını azcık fazla mı kaldırdınız acaba?? :44: çekılmez bu erkek modelı
Evet hic cekilmez hemde benimki de boyleydi , konu sahibi hic uzme kendini hic degmez inan o atmiyosa sende atmaa :44:

Anlamadim??? Hadi erkek birini arasan neyse kizdi diycem, kiza mesaj atmissin meraktan, sevinmesi bile lazim... Hepsini gectim, iliskinizi neden gizliyosunuzki? O kiz sizi bilirse ise aldirmiycakmi? Neden? Kizla aralarinda biseymi var? Yada kiz yavsiyo erkek arkadasinizda izin veriyor hemde kizi ümitlendiriyor!! Vallah sinavdan sonra bile aramayin, iliskisine sahip cikmayan erkekten zaten hayir gelmez...

yok gizli değil.. çünkü işyerinden hergün arıyordu... şarkı söylüyordu...bağırarak sevdiğini söylüyordu.... başka arkadaşlarıma sorsan bukadr kızmazdım dedi.. o kız referansıymış iş için karşısında ezilmek istemiyormuş.. . tamam belki haksız olabılırım bu konuda...ama sabah şarkılar söyleyen adam gitti akşam yerine sınavdan sonra konuşalım diyen adam geldi... aslında belkide sınav değildir amacıı bitirmek istiyordu demekki karşısına fırsat çıktı...:43:

:( kalbinden rahatsız o yuzden fazla ilgi gösterdim...ama artık susma sırası bende..onun yuzunden bn uyuyamıyorum...iyimi. yoruldumu...diye düşünmekten...artık ilgi yok...bitirdyse bıtırdı:. aramızda bişi olduğunu sölemedim kelimesi...laf sokmak için dedimm.

Fazla ilgi nazlandırıyor sanırım. Bence kendi haline bırakın,birazda o sizi merak etsin.

Son düzenleme:
Back
X