kendi ayilemde dahil kimse beni sevmiyor bi kötü insan sevilmez bide cok iyi olan biri bana tanımadığım kişiler cok iyi olduğunmu söyl
yor ama kendi eşim ayilem sevmiyor eyer benim suclu oldğum bi yön varsa söyleyin eşim ilk binde bir kere bana bişey getirir bende buğün gene öyle olunca banamı getirdin dedim bana verdiyi cvp şu kime getircem sana getirdik işte al iç gibi azarlı davrandı bende cok has has biriyim eşim hep ilgi li olsun isteyen bişriyim bende niye hemen azrlı konuşuyosaun diyince sen böyle sin işte kimse seni sevmiyor buyüzden diyo falan artık küstüm ben sucluymuyum lütfen doru söyleyin ben onu hep pohpohlarım ama yok sevdiyini bile söylemez babam ise bugün tel dakikalarım bitti ve ve tl lazım oldu annemin kinden tlfn ettim ama gizli ettim yani sonucrta annem dedim ne diçek neyse ettimö tlfn cıkarken evden babam görd
ü noldu dedi hiç telofon ettmde dedim söyledim aradım yeri ama kendi telofonundan etmeyim annenin konturünümü bitiriyon dedi ve elini kaldırıp bana vurmaya kalktı nerdeyse baba bende yoktu demeye dinlemedi bile söylesem bile nafile
ben onalar pervane bişey olcak diye ama nafile işte deyer veriyorlar allah aşkına ben nasıl davranayım eşim hiç ilgi duymuyor cocukkken cok sevgisiz büyüdüm zten hep dayak yedim evt acıkca söylüyor eşim dövmüyo ama oda ilgisiz bi ovar diyordum seven anla dım a rtık oda sevmiyor küsünce iki gün fala gelip şirinlik yapıyo yapmacık kabul etmek zorunda kalıyorum
ya para isteyince veriyor ama aslınsda stemyor benimle mutlu deyil benimle BENİM HİÇ KONUN GELİNCE Bİ PAYLAŞMA İSTEMİYO BENDE KONUŞMA YAPMAK İSTİYORUM GÜNLÜK KONULARDA GÜNLÜK YAŞAMDA HİÇ İLGİLİ DAVRANIŞI YOK
Kendi paramı kazanıcam bi yol olsa doğru dürüst evden yani satışla yada bişey yaparak para konusuynda ona muhtacım diye yapıyo belki bende ona muhtac gibi zten calışamıyorum evde ilgilenmem geerk kıızlarla
Bence eşini al karşına saki sakin konuş. Neden böyle yaptığını falan sor. Bu arada yanlış anlama ama görücü usulu ilemi evlendin? Babana zaten diyecek bişey bulamıyorum böyle bi nedenden dolayı insan evladına hiç vurmaya kalkarmı ? Ayrıca önce bir birey olmaya çalış ve birey olduktan sonra diğerlerinin bunu farketmesini sağla.
Bence eşini al karşına saki sakin konuş. Neden böyle yaptığını falan sor. Bu arada yanlış anlama ama görücü usulu ilemi evlendin? Babana zaten diyecek bişey bulamıyorum böyle bi nedenden dolayı insan evladına hriç vurmaya kalkarmı ? Ayrıca önce bir birey olmaya çalış ve birey olduktan sonra diğerlerinin bunu farketmesini sağla.[/Q herşeye takıyorum kndme zaman ayıramıyorum birde kilom 71 3 ay oldu doğum olalı bi türlü kilo veremedim cok üzğünüm
Bence eşini al karşına saki sakin konuş. Neden böyle yaptığını falan sor. Bu arada yanlış anlama ama görücü usulu ilemi evlendin? Babana zaten diyecek bişey bulamıyorum böyle bi nedenden dolayı insan evladına hiç vurmaya kalkarmı ? Ayrıca önce bir birey olmaya çalış ve birey olduktan sonra diğerlerinin bunu farketmesini sağla.
seni azik gördüklerini düşünüyorum erkekler kandilerine çok bağımlı düşkün kadın sevmez ayakları yere basan tabiri caizse peşinde koşturacak kadın severler. ama aileni çözemedim :26:
Eğitim durumun ne bilmiyorum ama nette olduğuna göre ilkokul mezunu da değilsin yada kendini geliştirememis istersen eger gerçekten bahane üretmeden evden yapacak is bulabileceğiniz gibi Belediye halk Eğitim Merkezlri gibi yerlerden kısa sürede para kazanacak yerler bulabilirsin. ..
bir bebeyim var bu yüzden çalışmam zor buğün eşimle dünden bu yana konuşmuyorum çünki bana sen besledyime dua et dedi benim ona karşı büyük hatam oldu ama uzun süre önce bana karşı sevgisiz hep herşeyi onun mutluluğu ve cocuklarım için yapmaya calışyorum ama oda dünyalık birtek rabbbimizi böyle cok sevmeliyiz encok sonra cocuklarımı sevgisizlikten bıktım buğün barışmak için aşkım diyor ypmacık yani allah yardım etsin
kendi ayilemde dahil kimse beni sevmiyor bi kötü insan sevilmez bide cok iyi olan biri bana tanımadığım kişiler cok iyi olduğunmu söyl
yor ama kendi eşim ayilem sevmiyor eyer benim suclu oldğum bi yön varsa söyleyin eşim ilk binde bir kere bana bişey getirir bende buğün gene öyle olunca banamı getirdin dedim bana verdiyi cvp şu kime getircem sana getirdik işte al iç gibi azarlı davrandı bende cok has has biriyim eşim hep ilgi li olsun isteyen bişriyim bende niye hemen azrlı konuşuyosaun diyince sen böyle sin işte kimse seni sevmiyor buyüzden diyo falan artık küstüm ben sucluymuyum lütfen doru söyleyin ben onu hep pohpohlarım ama yok sevdiyini bile söylemez babam ise bugün tel dakikalarım bitti ve ve tl lazım oldu annemin kinden tlfn ettim ama gizli ettim yani sonucrta annem dedim ne diçek neyse ettimö tlfn cıkarken evden babam görd
ü noldu dedi hiç telofon ettmde dedim söyledim aradım yeri ama kendi telofonundan etmeyim annenin konturünümü bitiriyon dedi ve elini kaldırıp bana vurmaya kalktı nerdeyse baba bende yoktu demeye dinlemedi bile söylesem bile nafile
Canım valla senin adına üzüldüm ne yalan söyleyeyim. Ben senin durumunda olsaydım; ailem ve eşim bana ne kadar kötü davranırlarsa davransınlar tam zıttına onlara çokkk güzel davranırdım, iyilik melegi kesilirdim karsılarında, onlar bi zamandan sonra emin ol farkederlerdi hatalarını. Eşinle ilgilen, aileni sürekli ziyaret et, onlara her konuda destek ol, ve hep daim güler yüzlü ol belki öyle anlarlar... Baktın anlamıyorlar al karşına hepsini konuş. Bu böyle gitmez.